JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czuję się dobrze. Mdłości jakby słabsze,tylko często jestem mocno zmęczona już od rana i wtedy aż biała na twarzy jestem.
Ja zauważyłam u siebie od 3 dni zapotrzebowanie na podjadanie. Do tej pory jadłam normalnie,a teraz od 3 dni musze czasem coś podgryzać pomiędzy posiłkami,bo wtedy od razu robi się niedobrze.
misia_k1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wlasnie zauwazylam ze przy siadaniu boli mnie podbrzusze, jakby miesnie ale watpie.mialyscie cos takiego?
Plumb to dobrze ze sytuacja zdrowotna u Ciebie juz jest lepsza i trzymam kciuki,aby Ciebie nic nie dopadlo.
Klaudia ja tez ma smaki hi od kilku dni mdlosci opuściły he i korzystam.bardzo czesto jem,bo jak za dlugo nie mam czegosc w ustach to niedobrze mi.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis lasagne robie na obiad:) co do podjadania mam jak Wy,ale mam tez jakis wstret do picia eh,jak wypije dwie herbaty to sukces.ciezko mi sie zmusic do picia,woda mnie odrzuca.najchetniej cola,ale wiem, ze nie mozna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia_k1 wrote:Dzis lasagne robie na obiad:) co do podjadania mam jak Wy,ale mam tez jakis wstret do picia eh,jak wypije dwie herbaty to sukces.ciezko mi sie zmusic do picia,woda mnie odrzuca.najchetniej cola,ale wiem, ze nie mozna.
No z colą uważaj. Ale pić musisz,bo to jest ważne w ciąży. Może mniejszymi porcjami,ale pij. No i miłego podjadania
-
Jedna szklanka coli tam nie zaszkodzi byle nie pic jej dziennie i litrami
Anita to u mnie juz dosyc wyraznie widac
Jeszcze niedawno to dalo sie ukryc a teraz jak mnie ktos zobaczy bez kurtki w samy swetrze od razu pyta czy w ciazy jestem albo gratuluja
-
misia_k1 wrote:He takich smakow nie mam:)
Brzuszek delikatnie wiekszy,ale szalu nie ma.kupilam sobie ciazowki spodnie w h&m byla promocja 30 zl za sztuke a regularnie 150 zl.
OoO ale jakie to spodnie? Bo ja tam kiedys widzialam jeansy i samiast guzikow to byl taki sciagacz jakby z dresu

13.08.2014