JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, widzę , że apetyt dopisuje:)
U mnie również od dwóch dni non stop jestem głodna, mdłości przeszły i zastanawiam się nawet czy to nie za wcześnie i czy wszystko ok
największy problem mam a krzyżami, tak mnie bolą, że ciężko mi usiedzieć więcej niż parę godzin, nie wiem czy powinnam się martwić?
Kochana to normalne Poczekaj az bd miala wiekszy brzuszek to dopiero bd Ci ciezko Najgozej jak na krzesle w jednej pozycji to mam wraznie jakby mi mialy peknac plecyPaula_29 lubi tę wiadomość
-
No to miłych zakupów tobie życzę ja akurat wróciłam z tego szalu i stwierdziłam ze nie mogę chodzić po sklepach w świata bo niektórym babka bym chyba teraz włosy z głowy powyrywała
ja zmykam robić placuszek bo mam taka ochotę na szarlotka ze nie wiem -
ja dzisiaj wstałam poszłam na małe zakupy, jeszcze musze iść raz bo nie zabrałam się ze wszystkim na raz. Siatka troche wazyła jeszcze wejsc po schodach na 3 piętro zadyszka już i kondycja nie ta.
Jutro o 10 wizyta u gina. Trzymajcie kciuki jak wróce to zdam relacje -
Witam kochane!!
Ciut Was za nie dbałam i musiałam teraz nadrabiać ja ostatnio źle się czuję mdłości są lekkie bez szału ból w podbrzuszu jak na @ normalnie patrzę czy krew nie leci normalnie... Spać bym spała w dzień co 2 h a w pod wieczór to nie oczy jak złotówki.... Ale koło 23 już się męczę i idę spać... Ból piersi no i to zmęczenie wstaje rano i jestem zmęczona bardzo.. To normalne??
Ja mam spadek apetytu nic nie chce mi się jeść tylko MONTE wpierniczam non stop....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 13:52
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]