JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
BiB wrote:Eee tam, ja mam jeszcze za niską hemoglobinę, hematokryt, eozynofilie i leukocyty, podwyższone obydwa RDW i za dużo białka w moczu, ale jeszcze daje żyć mojej lekarce. Poczekam już do wizyty w przyszłym tygodniu...
No to troche tego masz -
Wstałam!! Źle się czuje nadal żołądek mnie pali wręcz i teraz wiem że to zgaga a nie ból żołądka bo pali mnie też przełyk!!! Boli podbrzusze jeszcze jak do @ i biegunki pomieszany to normalne dziewczynki??
Kada dostaniesz po pupie ode m
nie bo nas wystraszylas nieźle z tymi badaniami myślałam że coś się stało!!!!
Ja też mam wizytę u gina w śr o 19:45 mam taką nadzieję ze zobacZę pęcherzyk już nie mogę się doczekać i powiem wam że boję się czy wszystko jest ok:-([link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Paulia87 wrote:Wstałam!! Źle się czuje nadal żołądek mnie pali wręcz i teraz wiem że to zgaga a nie ból żołądka bo pali mnie też przełyk!!! Boli podbrzusze jeszcze jak do @ i biegunki pomieszany to normalne dziewczynki??
Kada dostaniesz po pupie ode m
nie bo nas wystraszylas nieźle z tymi badaniami myślałam że coś się stało!!!!
Ja też mam wizytę u gina w śr o 19:45 mam taką nadzieję ze zobacZę pęcherzyk już nie mogę się doczekać i powiem wam że boję się czy wszystko jest ok:-(
Kochana pecherzyk napewno zobaczysz Co do zgagi to slyszalam, ze cukier pomaga i banany ale osobiscie nie sprawdzilam, bo nie mam jak narazie z tym problemu. -
Kurcze powiem wam że strasznie mnie sutki swedza raczej bolą nie umie ich dotknąć a piersi tak sobie raz zakuja i tyle brzuch nie boli ani jajnik lewy zauważyłam też że idzie już linia od pepka w dół ciemnieje