JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj miałam koszmarny dzień, wróciliśmy z mężem z zakupów patrze się na wkładke a tam plamienie od razu pojechalismy do szpitala. Tam zrobili mi badania usg pobrali krew na oddziale ginekologi i okazało sie że mam na szyjce macicy polipa stąd takie plamienie krwią wczoraj. Lekarz mowił że tak czasami moze byc w 12 tc a zwłascza jesli ,macica jest połozona wysoko stad takie plamienie i powiedzial że ten polip sie z czasem wchłonie i nie ma się czym martwic. Najwazniejsze że dziecku nic nie jest.
Mój maluszke jest cały i zdrowy serduszko bije. Mierzy moje szczęscie 56mm jest takie ruchliwe widziałam jak ruszał na usg raczkami i nózkami a na koniec przyłozył sobie rączke do noska.No i po wczorajszym badaniu okazało sie że ciąża jest starsza o 1 dzień.
Wrzucam zdjęcia
http://zapodaj.net/fda17d72d98ae.jpg.html
http://zapodaj.net/2af9d81c0d83c.jpg.html
http://zapodaj.net/f79f512a1eded.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 11:50
Margotka87, maggda, Magda2013, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMindusia zdjęcia super Wyobrażam sobie,jak wczoraj się wystraszyłaś z mężem. Na szczęście to nic groźnego,polip wchłonie się. Odpoczywaj teraz i będzie wszystko dobrze.
Margotka - strasznie długo rodziłaś,położna uparta. U mnie było w przy 2 porodzie tak,że czułam silne skurcze,a położna wmawiała mi,że jeszcze nie rodzę,przeciągała i robiła wszystko,żeby nie przyjąć porodu,bo miała za jakiś czas już iść do domu. Dopiero kolejna jak ją zmieniła,weszła na salę,zbadała mnie i sprawdziła skurcze - powiedziała że rodzę i za 20 min córeczka już była ze mną. Masakra...
Kada - niezły ekspresowy poródMargotka87 lubi tę wiadomość
-
Plumbek dzien dobry Kochana :* mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej ja dzis porzadkowalam mieszkanko i szykowalam miejsce na postawienie choineczki jeszcze duzo roboty prze3de mna niestety ale mam nadzieje ze dam rade najgorsze bedzie lepienie uszek i pierozkow ale moj R mi bedzie pomagal caluje Was mocno :*
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Margotka,u nas już dobrze,dziękuję Już wszyscy zdrowi w końcu.
Ja też ten tydzień mam w biegu. Bo szkoła u dzieci i koncerty,jutro jadę z kobietką do szpitala jako tłumacz.No a potem trzeba zabrać się za szykowanie potraw.
Już nie mogę doczekać się świąt I tych pyszności na stole,będzie wyżerka !!!Margotka87 lubi tę wiadomość
-
a ja po wczorajszych zakupach coś źle się czuje brzuch mnie cały czas kuje i boli czyżby przez to ze ta głupia baba wózkiem w brzuch mi walnęła?
No od tego są święta aby najpierw biegać ja szalona w kuchni a potem w końcu usiąść i pozjadać te pyszności mniaammmm -
A ja własnie wsunęłam małą pizze. Taka byłam głodna teraz siedze przed kompem i robie sobie french na paznokciach. Jutro może podjade sobie do sklepów z ciuchami ciążowymi i kupie sobie jakąś bluzeczke ładna na swięta albo spódniczke ciążową
-
czesc Mamuski,
ja czuje sie troszke lepiej, mdlosci daja zyc. ale wlasnie zjadlam zupke chinska... wiem, ze nie powinnam, ze sama chemia ale to byla jedyna rzecz na ktora mialam ochote:-/ a juz tyle dni nic nie jem, albo jem suchy chleb bo wszystko inne prowadzi do wymiotow, ze z mezem stwierdzilismy, ze lepiej bedzie jak cokolwiek zjem
tesknie za normalnym jedzeniem -
nick nieaktualny