JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Nie robiłam kochana takich badań...Klaudiaa wrote:Kochane robila moze ktoras z Was badania krwi? Bo tam jedna z pozycji sa teutrofile i norma jest 40-70% a ja mam 76%...
Doszedl mi ból żołądka zwariuje chyba od tej coli bo pije ją tylko po niej jest mi dobrze....
A zapomniałam Wam napisać odebrałam kardiolipidy są w normie...
                                    Margotka87 lubi tę wiadomość
                                [link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] - 

Paulia87 wrote:Nie robiłam kochana takich badań...
Doszedl mi ból żołądka zwariuje chyba od tej coli bo pije ją tylko po niej jest mi dobrze....
A zapomniałam Wam napisać odebrałam kardiolipidy są w normie...
A co to za badanie?
Ty nie przesadzaj z ta cola
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

madzia sliczny brzusio

Paulina87 współczuje objawów. Ostatnio zauważyłam u siebie kolejny objaw częstsze niż zwykle latanie do łazienki na siku, poza tym nic nie zmieniło.
Apetyt wciąż dopisuje i ani troche nie maleje.
 - 

mindusia wrote:madzia sliczny brzusio

Paulina87 współczuje objawów. Ostatnio zauważyłam u siebie kolejny objaw częstsze niż zwykle latanie do łazienki na siku, poza tym nic nie zmieniło.
Apetyt wciąż dopisuje i ani troche nie maleje.
To ja niestety w nocy wstaje min 4 razy
 (nawet jak staram się popołudniu i wieczorem nic nie pić), a ostatnio to wogóle spać coś nie mogę mimo, że taaaaaka zmęczona jestem
                                 - 

To w morfologii pelnej jestKlaudiaa wrote:Kochane robila moze ktoras z Was badania krwi? Bo tam jedna z pozycji sa teutrofile i norma jest 40-70% a ja mam 76%...
 mnie tez ciut wyszly za duze ale kazala sie nie przejmowac.
                                 - 

Hej Kochane! Jestem tu nowa, staraliśmy się z mężem i jestem 17dpo za sobą-2 testy pozytywne i dzisiaj test z krwi 241,1 mIU/ml. Jaki to tydzień? Bardzo wcześnie?Nie umiem się połapać w tej interpretacji:(Kochane ile poczekać na wizytę u gina?? Bo chyba jest za wcześnie. .. Dziękuję za pomoc
                                    Plumb80 lubi tę wiadomość
                                 - 

Quendi wrote:Hej Kochane! Jestem tu nowa, staraliśmy się z mężem i jestem 17dpo za sobą-2 testy pozytywne i dzisiaj test z krwi 241,1 mIU/ml. Jaki to tydzień? Bardzo wcześnie?Nie umiem się połapać w tej interpretacji:(Kochane ile poczekać na wizytę u gina?? Bo chyba jest za wcześnie. .. Dziękuję za pomoc
Hej:) Witamy i zapraszamy. Moim zdaniem to bedzie 4-5tydzien ciazy. Na wizyte nie masz co wczesniej isc jak 7-8 tydzien ciazy. Wtedy juz uslyszysz bijace serduszko swojego okruszka
 Gratulacje 

Quendi lubi tę wiadomość

[/url]

30.05.2014