JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak na razie zdecydowana przewaga chłopaków. Ja jeszcze żyje w tej nieświadomości i nie wiem kogo nosze pod sercem. Może będe pierwszą lipcówką , która przełamie męskie grono maluchów. Zobaczymy grunt żeby było zdrowe
-
Klaudia ja mam wizyte w ten pt ale nie wiem czy lekarz będzie mi robił usg. On zauważyłam że idzie schematem książeczkowym, czyli jeśli wszystko z dzieckiem w porządku to następne usg będe mieć dopiero między 19 a 22 tc ale jest nadzieja że może 3 lutego bede mieć robione usg. Bede prawdopodobnie zmieniać lekarza ginekologa . Na 3 lutego mam wizyte u innego lekarza.
Czy wy też macie dziewczyny takie niestrawności w ciąży?
Mnie się strasznie od żołądka odbija i do gardła dosłownie podchodzi. Nawet mówei do męża, że mi to na początek zgagi wygląda, bo takie delikatne pieczenie w przełyku miewam momentami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 15:19
-
misia_k1 wrote:Dziewczyny ja tez o gimnastyce mysle ale musze poszukac gdzie i od kiedy.o szkole tez myslalam co peawda cena 400 zl najtansza i tylko 5 spotk to troche hest a z finansami u nas kiepsko.
Margotka na pewno bedzie dobrze, nie mozna myslec negatywnie.porozmawiasz z genetykiem i wszystko Ci wyjasni. Jestes mloda zdrowa i juz rodzilas wiec na pewno bedzie dobrze:) -
misia_k1 wrote:ja na początku tak miałam, mdłości i ciągle niestrawności, teraz od jakiegoś tygodnia jest lepiej-ale duuuzzoo rzeczy jeść nie mogę, takich które przed ciążą ,,pochłaniałam".
Ostatnio umierałam po jajkach na twardo-masakraaaaa
ja teraz w ciazy nie mogę patrzeć w ogóle na szynke. dzisiaj zjadłam na śniadanie taka lekką jajecznice na maśle herbata bez cukru i mały jogurt a niestrawności koszmarne