JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie chyba dopadły hemoroidy Rano jak się podcierałam zobaczyłam krew zbladłam bo myślałam że to ...... Nic mnie nie boli, nigdy nie miałam z czymś takim do czynienia ale na razie nie panikuję , zapiszę się do lekarza na poniedziałek prywatnie to zrobie sobie od razu połówkowe to mu powiem o kręgosłupie i tym ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 14:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola:) wrote:Ja średnio się czuję, pogoda nie nastraja, do tego mąż mnie zdenerwował wczoraj no i ciekawe co wymyśli na Walentyny
Hmmm... u mnie tez pada i wieje od 4 tygodni już
Z mężem tez miałam ostatnio dwa ciężkie dni, nie odzywałam się do niego. Ale wczoraj już przeprosił, nadrobił zaległości i jest ok. A dzisiaj już od rana prezenty same znajduję Powodzenia !!!
-
Karola:) wrote:Ja średnio się czuję, pogoda nie nastraja, do tego mąż mnie zdenerwował wczoraj no i ciekawe co wymyśli na Walentyny
heheh Mój właśnie przyjechał z bukietem czerwonych roz i wielkim lizakiem, wyrwał sie z pracy, ale słodkomisia_k1, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane:) No u mnie pogoda tez nie za ciekawa. Od rana jest mi potwornie zimno. Mam nadzieje, ze to nie jakas choroba sie do mnie przyplatala. Co do walentynek to nie mam zadnego pomyslu. Dawid jest jeszcze w pracy i tez sie zastanawiam czy moze on cos wymysli jak milo razem spedzic ten dzien
-
nick nieaktualnyA ja zajadałam wczoraj kaszkę manną na ciepło
Od wczoraj brzdąc jest bardziej aktywny i czuję wyraźne kopniaki powyżej pępka,chyba się ładnie odwrócił i teraz czuję wyraźniej wszystko, no i czuję że nóżki są u góry Odliczam do czwartku, ciekawe czy będzie córeczka czy synek ?
Pozdrawiam -
Hej Plumb, ja też czuje takie wyraźniejsze pukanie, na razie od środka, ale od środy "puka" już codziennie, nigdy wcześniej takiego czegoś nie czułam, więc myślę że na 99% to dzidzia, ciekawe kiedy zacznie kopać tak wyraźnie, u mnie płeć na 100% potwierdzi się 26 lutego, tez nie mogę się doczekać
Plumb80 lubi tę wiadomość