JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W walentyki mój synek zaczął mnie gilgotać i kopać teraz już czuję na 100% że to dzidzia - najwspanialsze uczucie na świecie. Czuje maluszka codziennie po pare razy, rano przyłożyłam rękę do brzuszka to zaczął kopać
Kada fajnie ze tak szybko czujesz maluszka
Jak sie czujecie dziewczyny? U mnie pięknie słoneczko świeci idę z psem polatać. Miłej niedzieli.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Kochana nie wyswietla mi sie ta fotka
Mój jest widoczny już u góry w poście. Ten wcześniejszy nie wypalił coś.
Widać moje zdjęcie na forum w poście?
http://zapodaj.net/8982692261996.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 15:15
-
a ja lawiruje, miedzy tym watkiem, a lipcowe mamuski...eh dzielimy sie na dwa watki
Ja od ok 2 tygodnia czuje, takie babelki, przelewanie, jakies takie pukanie, ale nic wyraznego...moj M jak przylozyl ucho do brzucha to mowi, ze dostal kopniaka, ale ja jakos delikatnie to czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 21:24
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Widziałam już to jakiś czas temu, dlatego kupując mustelle czytałam czy ma nowy skład i rzeczywiście teraz jest ok
Co do ruchów maleństwa mój mąż jeszcze nie czuje, ja czuje prawie codziennie delikatnie ale tylko od wewnątrz jakby, jak przyłożę rękę to niePlumb80, lolka83 lubią tę wiadomość