JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Widziałam już to jakiś czas temu, dlatego kupując mustelle czytałam czy ma nowy skład i rzeczywiście teraz jest ok
Co do ruchów maleństwa mój mąż jeszcze nie czuje, ja czuje prawie codziennie delikatnie ale tylko od wewnątrz jakby, jak przyłożę rękę to nie
ja zamowilam w koncu olej arganowy oraz Locherber Krem na rozstępy
http://www.bebeautyempire.com/locherber/krem-na-rozstepy.html
Ja czuje w srodku cały czas jakies bulgotki, ruchy delikatne itd...Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie czuje ruchow a tak bardzo bym chciala...ale czekam cierpliwie.
Dziewczyny brzuszki pierwsza klasa,mi wlasnie wyskoczyl i juz nie ma jak ukryc w pracy.mysle ze w tym tygodniu sie juz ujawnie tym bardziej ze jedt cieplo aja same luzne rzeczy typowo zimowe kupowałam
lolka83, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam u ginka mam dobre i złe wiadomości. Dobra jest taka że maluszek rozwija się prawidłowo, wszystko ma na miejscu i płeć potwierdzona będzie synek Termin porodu 11.07 waży 277g. Teraz zła jeżeli chodzi o mój ból pleców promieniujący na pośladek to rwa kulszowa lekarz powiedział że wraz ze wzrostem brzuszka będzie się pogarszało i może nawet dojść do tego ze nie podniosę się z łóżka, zalecił basen 1 w tygodniu a jak to nic nie pomoże to do fizjoterapeuty. Dzisiaj boli jeszcze bardzej bo sprawdzając mi kręgosłup nacisnął na bolące miejsce i cierpie.... Siedzę na allegro i szukam stroju kąpielowego.
Maluszek w ogóle nie chciał współpracować miałam mieć nagraną płytę i się nie udało mam 3 zdjęcia i to nie wyraźne -
nick nieaktualnyAneczkaaa gratuluję synka,niech grzecznie rośnie w brzuszku. Z rwą kulszową się niestety pomęczysz i pocierpisz,ale jedyne pocieszenie w tym wszystkim jest to, że nie zagraża to życiu dziecka i Twojemu również. No ale ciąża da Ci popalić,pewnie będziesz odliczać do porodu,aby ból wreszcie odpuścił. Powodzenia i wytrwałości !!!
Ja jutro dziewczyny śmigam na połówkowe - trzymajcie kciuki za nas,aby wszystko było dobrze z maleństwem i żeby nam się udało podejrzeć, kto tam siedzi Dam jutro znaćkada24, Karola:), aneczkaaa1985 lubią tę wiadomość
-
Z imieniem będzie problem nie zgadzamy się z mężem, ja obstawiam Natana mu sie nie widzi ale wszystkie imiona jakie proponuje mi się nie podobają. Zastanawiałam się jeszcze nad Jakubem i Oskarem dla chłopczyka cieżej wybrać gdyby była dziewczynka było ustalone że będszie Nadia ale jest siusiak i jest problem ;-p
Ból na razie jest do zniesienia może mały się inaczej ułoży i przestanie boleć dzisiaj jest troszke lepiej
Plumb szybko zdawaj relacje z wizytyPlumb80 lubi tę wiadomość
-
AngelQa wrote:U mnie było odwrotnie. Imiona dla chłopczyka wybrane, dla dziewczynki nie no i jest problem Również nie możemy się jakoś z N zgrać
Podobają Nam się zupełnie inne imiona.
Plumb - trzymam kciuki za połówkowe
A jakie imiona mieliście wybrane dla chłopczyka? -
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny ładne imiona, u nas jakby był chłopczyk to Leon
Wczoraj zaczęła wyciekać mi siara z piersi, czy to nie za wcześnie?
Paula mysle, ze to nie jest nic niepokojacego bo jak czytalam nawet na innych forach to wlasnie pisza, ze na tym etapie moze ale nie musi sie pokazac Mi jak narazie nic nie leci. Boje sie troche, ze bd miala ten sam problem co w pierwszej ciazy. Praktycznie wgl nie mialam pokarmu... -
Klaudiaa wrote:Paula mysle, ze to nie jest nic niepokojacego bo jak czytalam nawet na innych forach to wlasnie pisza, ze na tym etapie moze ale nie musi sie pokazac Mi jak narazie nic nie leci. Boje sie troche, ze bd miala ten sam problem co w pierwszej ciazy. Praktycznie wgl nie mialam pokarmu...
Na tym forum doświadczone mamusie już się wypowiadały na ten temat (ale kompletnie nie pamiętam w którym wątku). Ogólnie pisały, że siara na tym etapie może się pojawić i nie jest niczym niepokojącym, natomiast to, czy ona pojawi się wogóle przed porodem podobno nie ma żadnego wpływu na ilość pokarmu po porodzie.Plumb80 lubi tę wiadomość