JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Dziękuje bardzo
Patrzę na zdjęcie i płaczę, taki grzeczniutki był podczas usg Już chcę go przytulić !!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 super gratuluję chłopaka. Długo się nie odzywałaś trzymałaś nas w niepewności.....nieważe cesarka czy naturalnie najważniejsze żebyście ty i dzieciaczek byli bezpieczni w czasie porodu. Widzisz twój synek grzeczniutki to się ciesz a mój diabełek nie chciał się pokazać...
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Lolka ja mam dokładnie tak samo, całe życie marzyłam o Wiktorii, nawet kuzynka mi ostatnio przypomniała, że miałam lalkę o takim imieniu i nawet imię do bierzmowania takie sobie nadałam
Drugie u nas nie wchodzi w grę bo mamy długie nazwisko, imię tez jest dosyć długie, z resztą generalnie jestem przeciwniczką nadawania drugich imion, no chyba, że ktoś ma wyjątkowo krótkie nazwisko.
Mąż tylko coś teraz o Zosi mi gada, bo ogląda tą rodzinkę.pl i chyba marzy o takie ślicznej, mądralińskiej Zosi, mam nadzieję, że nie wywinie numeru jak pójdzie do USC po porodzie
heheh Ja tez sobie na bierzmowania takie nadałam Hhaha, ale gorzej jak na usg polowkowym wyjdzie chloptaś, to bede miec problem z imieniem
Sama nie mam drugiego imienia i tez nie jestem fanka ich nadawania.... -
Dziewczynki ktoras wie, jak z jakoscia ciuszkow z firmy F&F?
Dzis widzialam takie kawtaniki i inne ubranka w paczuszkash po 5 par ok. 50zl za opakowania...maja szeroki wybor, ale ja sie nie orientuje, zakupy bede chciala robic jakos w kwietniu na spokojnie, teraz nie mam na to jakos ochoty
Powoli przegladam neta, mebelki, ciuszki, jestem fanka zakupow online, chociaz w Wawie sklepow dostatek
aaz znalazlam opinie o tych F&F nie powalaja ale kuszą
http://dzieciowo.pl/2014/01/ubranka-dla-dzieci-ff-warto.html
-
lolka83 wrote:Dziewczynki ktoras wie, jak z jakoscia ciuszkow z firmy F&F?
Dzis widzialam takie kawtaniki i inne ubranka w paczuszkash po 5 par ok. 50zl za opakowania...maja szeroki wybor, ale ja sie nie orientuje, zakupy bede chciala robic jakos w kwietniu na spokojnie, teraz nie mam na to jakos ochoty
Powoli przegladam neta, mebelki, ciuszki, jestem fanka zakupow online, chociaz w Wawie sklepow dostatek
aaz znalazlam opinie o tych F&F nie powalaja ale kuszą
http://dzieciowo.pl/2014/01/ubranka-dla-dzieci-ff-warto.html
Ja mam body z tej firmy. Wydaja sie byc fajne A jakie bd naprawde to okaze sie po pierwszym praniu czy nie rozciagaja sie na wszystkie strony
-
nick nieaktualny
-
Klaudia paracetamol albo apap
Ja tez mam pytanie, dziś odczuwam dość ostre kłucia brzucha w rejonie raz jednego raz drugiego jajnika , tak, że ciężko mi się poruszać, nie jest to ból podobny do rozciągania, w sumie najmocniejszy jaki do tej pory miałam, czy to normalne?? Nie mam plamień ani nic takiego ale nie wiem czy powinnam coś z tym zrobić -
Paula_29 wrote:Klaudia paracetamol albo apap
Ja tez mam pytanie, dziś odczuwam dość ostre kłucia brzucha w rejonie raz jednego raz drugiego jajnika , tak, że ciężko mi się poruszać, nie jest to ból podobny do rozciągania, w sumie najmocniejszy jaki do tej pory miałam, czy to normalne?? Nie mam plamień ani nic takiego ale nie wiem czy powinnam coś z tym zrobić
To jest taki bol jakby promieniowal z plecow z krzyza do dolu brzucha? Bo ja tak czasem mam...