JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 ja miala cos podobnego ostatnio,strasznie mnie kłulo z prawej strony, myslalam ze to wyrostek albo jajnik...Najbardziej jak wyprostowalam prawa noge i wlasnie jak zmienialam pozycje. Tez nie mialam zadnych plamien.Zaczelo sie to w zeszla sobote wieczorem i trwalo do niedzieli tak do godz. 14. Juz chcialam jechac do szpitala w niedziele. Ale przeszlo. Tak mnie klulo i przestalo i za chwile znowu zaklulo.
Mowilam o tym gin.to powiedz. ze mozna wziasc nospe i duzo lezec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 18:35
Paula_29, aneczkaaa1985 lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Paula_29 ja miala cos podobnego ostatnio,strasznie mnie kłulo z prawej strony, myslalam ze to wyrostek albo jajnik...Najbardziej jak wyprostowalam prawa noge i wlasnie jak zmienialam pozycje. Tez nie mialam zadnych plamien.Zaczelo sie to w zeszla sobote wieczorem i trwalo do niedzieli tak do godz. 14. Juz chcialam jechac do szpitala w niedziele. Ale przeszlo. Tak mnie klulo i przestalo i za chwile znowu zaklulo.
Mowilam o tym gin.to powiedz. ze mozna wziasc nospe i duzo lezec. -
Paula_29 wrote:Właśnie nie, nie promieniuje, tylko takie ostre niby kłucie, niby takie uciskanie, ciężko mi to wytłumaczyć, boli chwile puszcza i znowu za parę minut, najbardziej jak zmieniam pozycję, lub podciągam nogi
hmm, u mnie są lekkie bole szczegolnie jajnikow, lub raczej takie jak na @ w terminie spodziewanej miesiaczki...nie macie teraz takiego czasu?
Jesli nie to nie mam pomyslu, chyba nalezy polegiwac i brac nospe, a jak nie przejdzie, dzwonic do lekarza lub do szpitala podjechac...
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
teoretycznie miesiączka wypadałaby za jakieś 5 dni, takie lekkie bóle czy ciągnięcia są ok, tu niestety są takie dziwne bóle: kłucie połączone z pieczeniem w sumie co jakieś 2 minuty. Wzięłam nospę i ciepłą kąpiel, jest trochę lepiej ale jeszcze je czuje( choć rzadziej i lżej). Boję się, że jak pojadę do szpitala to mnie tam zostawią, bo na wszelki wypadek przeważnie zostawiają, więc chciałabym przeczekać do jutra, myślicie że dobrze robię czy powinnam od razu
-
Paula_29 wrote:teoretycznie miesiączka wypadałaby za jakieś 5 dni, takie lekkie bóle czy ciągnięcia są ok, tu niestety są takie dziwne bóle: kłucie połączone z pieczeniem w sumie co jakieś 2 minuty. Wzięłam nospę i ciepłą kąpiel, jest trochę lepiej ale jeszcze je czuje( choć rzadziej i lżej). Boję się, że jak pojadę do szpitala to mnie tam zostawią, bo na wszelki wypadek przeważnie zostawiają, więc chciałabym przeczekać do jutra, myślicie że dobrze robię czy powinnam od razu
ja nie wiem, jak by mnie bardzo bolalo tym bym pewnie pojechala, tyle ze nie wiem czy cie to boi czy jak to czujesz? moze zadzown do spzitala i zapytaj..jak nie przejdzie do jutra to podjedz gdzies aby to sprawdzili...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 22:46
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Właśnie tego nie wiem, ja mam 3 cm i wydaje mi się, że mało
Eh, właśnie dlatego ja nie chciałam znać długości swojej szyjki.
Czytałam gdzieś, że długość szyjki powinna być 2,5 cm i więcej, ale nie wiem czy tak jest na 100%.Paula_29 lubi tę wiadomość
-
BiB wrote:Eh, właśnie dlatego ja nie chciałam znać długości swojej szyjki.
Czytałam gdzieś, że długość szyjki powinna być 2,5 cm i więcej, ale nie wiem czy tak jest na 100%.
Czy przez takie USG przez brzuch widać szyjkę czy tylko takie dopochwowe?