JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W pierwszej ciazy do 8 mc lekarz mowil, ze bd chlopczyk i bylam na 100% przekonana, ze Igor. Jednak pod koniec 6mc okazalo sie, ze jednak bd dziewczynka no i rzeczywiscie corka byla:P Teraz juz sama nie wiem czy wierzyc czy tez nie. A co do imienia to juz tej 100% pewnosci tez nie mam. Dawid nie chce slyszec o innym. Zadne inne mu sie nie podoba tak jak Igorek no i do brzucha tez mowi Igorek
Wiec chyba zostanie Igor
-
Klaudiaa wrote:Na nfz. Dopiero jak w 6 mc poszlam prywatnie na usg to tak powiedzial, ze dziewczynka.
U mnie na nfz doktorka nie potrafiła stwierdzić, a jak byłam prywatnie na genetycznym to powiedział gin bez chwili zastanowienia że dziewczynka, teraz 26 idę na połówkowe i czekam na potwierdzenie -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jestem po usg - będzie chłopiec !!!
Przedstawiam naszego Victora
http://zapodaj.net/ec1096af0e4f1.jpg.html
Niestety, będzie cesarkaŁożysko osadzone jest zbyt nisko, co może grozić krwotokiem przy porodzie. Dodatkowo takie ułożenie łożyska zamyka ujście szyjki i dziecko ma problem z wydostaniem się na zewnątrz. Będę miała robiony w 32 tyg usg ( dokładnie 16 maja ), na którym sprawdzą, czy nic się nie zmieniło. Jeśli nie, to cesarka. Boję się, ale dla maleństwa zniosę wszystko.
lolka83, Klaudiaa, aneczkaaa1985, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Plumb, ale dobrze, że już teraz wiesz i będziesz przygotowana!
Co będzie 16 maja?
Gratuluje slicznego chlopca, jesli u nas bedzie dziewczynka to bedzie na pewno Wiktoriazobaczymy za tydzien na polowkowym...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:10
Plumb80, Karola:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylolka83 wrote:Plumb, ale dobrze, że już teraz wiesz i będziesz przygotowana!
Co będzie 16 maja?
Gratuluje slicznego chlopca, jesli u nas bedzie dziewczynka to bedzie na pewno Wiktoriazobaczymy za tydzien na polowkowym...
16 maja zrobią kolejne usg, aby sprawdzić czy łożysko nadal jest obniżone i wtedy już zapadnie konkretna decyzja o cesarce.
lolka83 lubi tę wiadomość
-
Lolka ja mam dokładnie tak samo, całe życie marzyłam o Wiktorii, nawet kuzynka mi ostatnio przypomniała, że miałam lalkę o takim imieniu i nawet imię do bierzmowania takie sobie nadałam
Drugie u nas nie wchodzi w grę bo mamy długie nazwisko, imię tez jest dosyć długie, z resztą generalnie jestem przeciwniczką nadawania drugich imion, no chyba, że ktoś ma wyjątkowo krótkie nazwisko.
Mąż tylko coś teraz o Zosi mi gada, bo ogląda tą rodzinkę.pl i chyba marzy o takie ślicznej, mądralińskiej Zosi, mam nadzieję, że nie wywinie numeru jak pójdzie do USC po porodzielolka83 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny
Jestem po usg - będzie chłopiec !!!
Przedstawiam naszego Victora
http://zapodaj.net/ec1096af0e4f1.jpg.html
Niestety, będzie cesarkaŁożysko osadzone jest zbyt nisko, co może grozić krwotokiem przy porodzie. Dodatkowo takie ułożenie łożyska zamyka ujście szyjki i dziecko ma problem z wydostaniem się na zewnątrz. Będę miała robiony w 32 tyg usg ( dokładnie 16 maja ), na którym sprawdzą, czy nic się nie zmieniło. Jeśli nie, to cesarka. Boję się, ale dla maleństwa zniosę wszystko.
Jaki kochanyGratuluje synusia
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mindusia ja mam głównie do Ciebie pytanie , bo Ty z tego co pamiętam mieszkasz w Niemczech
Natknęłam się wczoraj na niemiecką firmę Knorr Baby, która między innymi robi wózki
Podobno mają w Niemczech dobre opinie, ale w Polsce nie można zobaczyć ich na żywo, czy słyszałaś coś może o tych wózkach? -
nick nieaktualny