JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W pierwszej ciazy do 8 mc lekarz mowil, ze bd chlopczyk i bylam na 100% przekonana, ze Igor. Jednak pod koniec 6mc okazalo sie, ze jednak bd dziewczynka no i rzeczywiscie corka byla:P Teraz juz sama nie wiem czy wierzyc czy tez nie. A co do imienia to juz tej 100% pewnosci tez nie mam. Dawid nie chce slyszec o innym. Zadne inne mu sie nie podoba tak jak Igorek no i do brzucha tez mowi Igorek Wiec chyba zostanie Igor
-
Klaudiaa wrote:Na nfz. Dopiero jak w 6 mc poszlam prywatnie na usg to tak powiedzial, ze dziewczynka.
U mnie na nfz doktorka nie potrafiła stwierdzić, a jak byłam prywatnie na genetycznym to powiedział gin bez chwili zastanowienia że dziewczynka, teraz 26 idę na połówkowe i czekam na potwierdzenie -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jestem po usg - będzie chłopiec !!!
Przedstawiam naszego Victora
http://zapodaj.net/ec1096af0e4f1.jpg.html
Niestety, będzie cesarka Łożysko osadzone jest zbyt nisko, co może grozić krwotokiem przy porodzie. Dodatkowo takie ułożenie łożyska zamyka ujście szyjki i dziecko ma problem z wydostaniem się na zewnątrz. Będę miała robiony w 32 tyg usg ( dokładnie 16 maja ), na którym sprawdzą, czy nic się nie zmieniło. Jeśli nie, to cesarka. Boję się, ale dla maleństwa zniosę wszystko.lolka83, Klaudiaa, aneczkaaa1985, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Plumb, ale dobrze, że już teraz wiesz i będziesz przygotowana!
Co będzie 16 maja?
Gratuluje slicznego chlopca, jesli u nas bedzie dziewczynka to bedzie na pewno Wiktoria zobaczymy za tydzien na polowkowym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:10
Plumb80, Karola:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylolka83 wrote:Plumb, ale dobrze, że już teraz wiesz i będziesz przygotowana!
Co będzie 16 maja?
Gratuluje slicznego chlopca, jesli u nas bedzie dziewczynka to bedzie na pewno Wiktoria zobaczymy za tydzien na polowkowym...
16 maja zrobią kolejne usg, aby sprawdzić czy łożysko nadal jest obniżone i wtedy już zapadnie konkretna decyzja o cesarce.
lolka83 lubi tę wiadomość
-
Lolka ja mam dokładnie tak samo, całe życie marzyłam o Wiktorii, nawet kuzynka mi ostatnio przypomniała, że miałam lalkę o takim imieniu i nawet imię do bierzmowania takie sobie nadałam
Drugie u nas nie wchodzi w grę bo mamy długie nazwisko, imię tez jest dosyć długie, z resztą generalnie jestem przeciwniczką nadawania drugich imion, no chyba, że ktoś ma wyjątkowo krótkie nazwisko.
Mąż tylko coś teraz o Zosi mi gada, bo ogląda tą rodzinkę.pl i chyba marzy o takie ślicznej, mądralińskiej Zosi, mam nadzieję, że nie wywinie numeru jak pójdzie do USC po porodzielolka83 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny
Jestem po usg - będzie chłopiec !!!
Przedstawiam naszego Victora
http://zapodaj.net/ec1096af0e4f1.jpg.html
Niestety, będzie cesarka Łożysko osadzone jest zbyt nisko, co może grozić krwotokiem przy porodzie. Dodatkowo takie ułożenie łożyska zamyka ujście szyjki i dziecko ma problem z wydostaniem się na zewnątrz. Będę miała robiony w 32 tyg usg ( dokładnie 16 maja ), na którym sprawdzą, czy nic się nie zmieniło. Jeśli nie, to cesarka. Boję się, ale dla maleństwa zniosę wszystko.
Jaki kochany Gratuluje synusia
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mindusia ja mam głównie do Ciebie pytanie , bo Ty z tego co pamiętam mieszkasz w Niemczech
Natknęłam się wczoraj na niemiecką firmę Knorr Baby, która między innymi robi wózki
Podobno mają w Niemczech dobre opinie, ale w Polsce nie można zobaczyć ich na żywo, czy słyszałaś coś może o tych wózkach? -
nick nieaktualny