JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to dobrze, że wszystko ok:)
Trzymam kciuki
Kada widziałam na sierpniówkach że przyszła ci sukienka, jesteś zadowolona?
I mam pytanie bo wydaje mi się, że ta rozmiarówka jakaś mała , czy kupiłaś taki rozmiar jaki teraz nosisz czy większy? -
Kochane Mamusie, taka ladna pogoda a mnie chyba przeziebienie lapie:(. Katar, kaszel, bol glowy....moj M non stop kicha,smarka,zle sie czuje i te noc spedzil na kozetce,ale i tak chyba mnie jego zarazki dopadly. Ratujcie, czy macie jakies sprawdzone leki od lekarza, ktore mozemy brac podczas ciazy?.
Wczoraj mialam polowkowe:)Synek mial raczki i nozki nad glowa i sobie spal he.widok rewelacja, moje Malenstwo.Jest mlodszy o tydzien, czyli termin na 20 lipca mam.
Martwie sie aby te moje przeziębienie mu nie zaszkodzilo.
Bede wdzieczna za Wasze zlote porady....Milego dnia.
Karola:), Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Plumb wiedzialas ze Mungo zafasolkowala? ja wlasnie weszlam na ovu i zerkam a tam zielono
Tak, wiedziałam, już pisałyśmy pod moim wykresem niedawno. Super
Jak się czujecie dziewczyny? Ja walczę ciągle z bólem podbrzusza, nawet przy leżeniu boli. Ale podobno przy tym ułożeniu łożysku to norma. Póki co oszczędzam się, mało chodzę i robię wszystko, aby donosić szczęśliwie.
Mamy już łóżeczko i pościel. A teraz przychodzą paczki z ciuszkami. Jakie malutkie to wszystko !!! Siedzę i podziwiam
Pozdrawiam Kochane
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Kada a mogę zapytać ile teraz ważysz?Albo jaki rozmiar nosisz normalnie Bo ja też chciałam sobie zamówić i obawiam się, że może być za mała
No w sumie ja też chciałam zamówić, myślałam o XXL- bo jak czytam te rozmiary np długość pod biustem to w XL nie mam szans się zmieścić, ale niestety rzeczy już są powyprzedawane i wogóle kolorów nie ma w tym rozmiarze -
Mnie dopadlo przeziebienie,masakra suchy kaszel i gardlo drapie...glowa boli a do pracy w poniedzialek. Martwie sie czy z Dzidzia jest dobrze skoro ja zle sie czuje.
A od wczoraj ciagnie mnie w podbrzuszu i tak caly czas mam:(czy to cos niepokojacego skoro ciagnie nawet jak leze?