JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja już po wizycie dostałam ładną książeczkę tzw.kartę przebiegu ciąży i skierowanie na usg ale pójdę w pon dopiero bo mąż chce iść ze mną
a co do plamienia to nic złego się nie dzieje bo to tylko szyjkowy , pewnie od sexuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 13:43
-
nick nieaktualny
-
Ruda, ja też czekam:-) zresztą maż nie naciska bo chyba sam się trochę obawia aby nic się nie stało. jak bede teraz na wizycie to się dopytam co i jak:). Wydaje mi się, że za ,,pierwszym razem" bedzie lekki niepokój,ale potem już będzie łatwiej:-)
-
Ruda27 wrote:Magrotka czekamy
Amela kiedy idziesz seruszko zobaczyc?
Ja mialam isc 19,12 ale pojde 12.12 mam nadzieje ze juz bedzie, bo to ok 30 dzien od zaplodnienia
Na kiedy masz termin porodu?
ja mam termin na 3 sierpnia, zapraszam na wątek sierpniowe mamusie
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyamela wrote:Kochana ja ide dopiero gdzieś w 6-7 tygodniu, wcześniej to pewnie jeszcze nie bedzie
ja mam termin na 3 sierpnia, zapraszam na wątek sierpniowe mamusie
No ja juz tez bede wtedy 6 tydz i jakos 1 dzien mysle ze serduszko bedzie
Termin podobny ja mam 6 sierpien -
jestem a wiec serduszko bije jak dzwon:) tylko wg ostatnije miesiaczki jest 9tydz a maluszek rozmiarowo na 8 ale lekarz powiedzial ze mam sie nie martwic bo wystarczy ze mi sie owulka przesunela czy cos i juz wychodzi inaczej za 2tyg nastepna wizyta i mam na usg wziac Mezulka
a no i oczywiscie cesarka zostala potwioerdzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 15:34
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:jestem a wiec serduszko bije jak dzwon:) tylko wg ostatnije miesiaczki jest 9tydz a maluszek rozmiarowo na 8 ale lekarz powiedzial ze mam sie nie martwic bo wystarczy ze mi sie owulka przesunela czy cos i juz wychodzi inaczej za 2tyg nastepna wizyta i mam na usg wziac Mezulka
a no i oczywiscie cesarka zostala potwioerdzona
Kochana no to super!! Nie masz sie czym martwic bo jest tolerancja 2 tyg roznicy Moze tez byc tak, ze maluszek nagle zacznie szybko rosnac i przybierac na wadze i bd znow do przodu:) -
Margotka87 wrote:Klaudia no mam nadzieje ze tak bedzie Zuzia byla znowu wieksza wg usg niz wg ost miesiaczki wiec moze rtym razem chlopczyk bedzie Zenuś a Ty kiedy do lekarza?
4 grudnia ide prywatnie na badanie prenatalne a z nfz mam umowic sie telefonicznie albo miedzy swietami a nowym rokiem albo po nowym roku w zaleznosci jak termin wolny bd -
Hmm ciekawe jak to będzie u mnie. Wg OM mnie też wychodzi 9tc a zobaczymy co podczas usg powie pan dr czy potwierdzi tydz ciąży czy ciąża wyjdzie młodsza tak jak u Margotki a moze starsza, sama jestem ciekawa jak to wyjdzie.
No i mam nadzieje, że w końcu usłysze bicie serca mojego dziecka, bo ostatnio to byłam strasznieeeeeeee zawiedziona jak mi usg nie zrobił i nie usłyszałam serduszka maluszka. Teraz nie dam się zwodzić za nos najwyżej powiem że chce usg na żądanie i będzie musiał mi zrobić, nie będzie miał wyjściaMargotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Margotka, Magda super, że wszystko ok
Moja dzidzia jest o 3 dni większa niż wychodzi z miesiączki i Pani doktor powiedziała, że tydzień różnicy w tą czy tamtą to jest normalne, potem się wyrównuje
Co do serduszkowania, powiedziała, że można ale albo bez wytrysku albo w prezerwatywie bo nasienie ma substancje (jakoś je nazwała) które mogą mieć działanie poronne
Już wcześniej czytałam na innych wątkach, że też tak gin mówił innym dziewczynomMargotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość