JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia Plumb ja juz chyba nie bd za bardzo sie wypowiadac na naszym starym watku bo ktos pytal o mnie i o Plumb wiec napisalam co u mnie w sensie strescilam ze bylam u gina itd itp to zero chocby tekstu ze fajnie czy cos wiec po co mam sie produkowac ;/ Dziewczyny tam maja swoje problemy inne niz my tutaj i mysle ze bede tylko czasem tam zagladac
Plumb a Ty gdzie do cholery jestes?
-
nick nieaktualnyJestem Margotka
Dzisiaj sprzątałam całe mieszkanie,łącznie z myciem parkietu itp. Potem szybko za obiad się zabrałam.No a potem już dzieci ze szkoły i dopiero niedawno usiadłam.
Cieszę się,że wszystko ok u Ciebie i nie przejmuj się,bo jak pisała Klaudia - tolerancja 2 tyg.
Dziewczyny,cieszę się że u Was wszystkich dobrze.Jesteście pod kontrolą,jak trzeba to brać luteinę i być dobrej myśliMargotka87 lubi tę wiadomość
-
a ja zamulam przed tv nic mi sie nie chce okna myje w piatek i poprzyklejam takie zelowe naklejki w tematyce swiatecznej jutro dentysta i przymiarka kiecki a wieczor i noc znowu sama bo R w pracy ;/ czasami z tej samotnosci to az mi sie wyc che mam nadzieje ze do czasu porodu zmieni prace na bardziej normalna:(
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia wiem jak sie czujesz tyle tylko ze moj wychodzi o 15stej a wraca o 7rano masakra totalna i wspolczuje Ci rowniez :*
hehe moj wlasnie dzwonil ze na kolacje wpadnie i kawe chociaz tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 19:32
-
Dziewczyny musicie mi doradzic bo jestem w kropce! pisalam Wam ze wybralam sukienke w kolorze szafirowym ale jakos mnie dzis naszlo ze moze jednak walne sobie taka skromna slubna w kolorze ecru odcinana pod biustem ? no i masz Ci babo placek co o tym myslicie?
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Dziewczyny musicie mi doradzic bo jestem w kropce! pisalam Wam ze wybralam sukienke w kolorze szafirowym ale jakos mnie dzis naszlo ze moze jednak walne sobie taka skromna slubna w kolorze ecru odcinana pod biustem ? no i masz Ci babo placek co o tym myslicie?
Szczerze? Ja bym chyba wybrała tą ecru,a odcinana pod biustem zawsze ładnie się prezentuje No ale to Twoja decyzja.misia_k1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny