X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia Plumb ja juz chyba nie bd za bardzo sie wypowiadac na naszym starym watku bo ktos pytal o mnie i o Plumb wiec napisalam co u mnie w sensie strescilam ze bylam u gina itd itp to zero chocby tekstu ze fajnie czy cos wiec po co mam sie produkowac ;/ Dziewczyny tam maja swoje problemy inne niz my tutaj i mysle ze bede tylko czasem tam zagladac :)
    Plumb a Ty gdzie do cholery jestes? :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka tez tam napisalam jakis czas temu i odp mi tylko ewelinka i iza :P

Margotka87 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma sie co przejmowac tylko niby sie o nas pytaja itd a jak juz sie napisze to zero reakcji :D wiec ja sie pytam po co mam sie udzielac ? :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie:)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Margotka :)

Dzisiaj sprzątałam całe mieszkanie,łącznie z myciem parkietu itp. Potem szybko za obiad się zabrałam.No a potem już dzieci ze szkoły i dopiero niedawno usiadłam.

Cieszę się,że wszystko ok u Ciebie i nie przejmuj się,bo jak pisała Klaudia - tolerancja 2 tyg.

Dziewczyny,cieszę się że u Was wszystkich dobrze.Jesteście pod kontrolą,jak trzeba to brać luteinę i być dobrej myśli :)

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zamulam przed tv nic mi sie nie chce okna myje w piatek i poprzyklejam takie zelowe naklejki w tematyce swiatecznej :D jutro dentysta i przymiarka kiecki :D a wieczor i noc znowu sama bo R w pracy ;/ czasami z tej samotnosci to az mi sie wyc che :( mam nadzieje ze do czasu porodu zmieni prace na bardziej normalna:(

Plumb80 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To koniecznie wstaw fotkę sukienki :)
    Ja niebawem też już przyozdobię okna.
    Wierzę,że te wieczory samotne dobijają,oby się zmieniło.

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wstawie na pewno :) no mam nadzieje ze sie to zmieni ale wiem ze musze jeszcze poczekac :( ale dam rade !

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widze, ze nie jestem sama. Dawid ma na 18 w tym tyg i tez wieczory spedzam sama...;/ Czasem juz nie wiem co mam ze soba zrobic. Nawet nie ma sie do kogo odezwac :(

mindusia lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra co? Tym bardziej teraz,jak chce się bardziej mieć obok faceta.Mój na szczęście pracuje zawsze na rano.

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia wiem jak sie czujesz tyle tylko ze moj wychodzi o 15stej a wraca o 7rano :/ masakra totalna i wspolczuje Ci rowniez :*
    hehe moj wlasnie dzwonil ze na kolacje wpadnie :D i kawe :D chociaz tyle :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 19:32

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musicie mi doradzic bo jestem w kropce! pisalam Wam ze wybralam sukienke w kolorze szafirowym ale jakos mnie dzis naszlo ze moze jednak walne sobie taka skromna slubna w kolorze ecru odcinana pod biustem ? no i masz Ci babo placek :D co o tym myslicie?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Dziewczyny musicie mi doradzic bo jestem w kropce! pisalam Wam ze wybralam sukienke w kolorze szafirowym ale jakos mnie dzis naszlo ze moze jednak walne sobie taka skromna slubna w kolorze ecru odcinana pod biustem ? no i masz Ci babo placek :D co o tym myslicie?

Szczerze? Ja bym chyba wybrała tą ecru,a odcinana pod biustem zawsze ładnie się prezentuje ;) No ale to Twoja decyzja.

misia_k1 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Margotka ja Ci nie doradze bo ja jakbym byla na Twoim miejscu to pewnie bym 10 razy decyzje zmienila i w samym dniu slubu cos wymyslila :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb no ja wlasnie jestem bardziej za tym wyborem co i Ty :) no i moj R bylby zaskoczony :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze jestecie :) Wszystkie <3

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Plumb no ja wlasnie jestem bardziej za tym wyborem co i Ty :) no i moj R bylby zaskoczony :D

To jak masz jeszcze możliwość to zmieniaj :D Musisz czuć się typowo jak panna młoda.W końcu tylko raz się taką suknię ubiera ;)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie nie mysle nawet o tym...Jakos u nas ucichla ta sprawa

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko co z tą obecną,która już się szyje?

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ