JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do brzuszków to mój też się jakby już troche zaokrąglił, chociaz ja do najszczuplejszym osób przed ciążą też nie należałam, miałam tu i ówdzie wałeczki na brzuchu, nie wiem może to pozostałość po tamtym a ja sobie wmawiam że to ciążowy heh chociaz w spodnie normalne się juz nie mieszcze a ostatnio jak się dopiełam to lekko mi wystawał brzuszek poza spodnie
-
Margotka ja bym wybrała ecru, sama na ślubie miałam typową suknię ślubną w kolorze ivory mimo, że brałam sam cywilny. Moja koleżanka brała ślub w ciąży i miała śliczną sukienkę odcinaną po biustem tylko że białą http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79a00ee0457f90c4.html
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny ...
Mam do Was pytanie ... co można zażyć na ból głowy ... dzień nie zapowiada się wesoło, poranek z bólem głowy ... siedzę w pracy, nie wiem jak dotrwam do 17 ... Słyszałam że ponoć Apap można ...
Ruda27 - spokojnie możesz poranną kawkę wypić z kofeinką pytałam o to moją ginekolożkę ... 1 kawa jeszcze nikomu nie zaszkodziła więc ... nie dajmy się zwariować ... nie jesteśmy chore tylko w ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Hej kochane Maximka mnie glowa boli od paru dni a wszystko przez ten cholerny karat. Apap spokojnie mozesz wziasc ale w moim przypadku on wgl nie pomaga...
...no własnie...wiem że i mi nie pomoże, czasem miewałam takie bóle głowy że pomagały 2 ibupromy lub w ostateczności ketonal ...
no nie wiem czy się dziś nie zwolnie z pracy , bo najlepiej teraz to byłoby się po prostu położyć w ciemnym pokoju + cisza + zimny okład na czoło ... -
maximka84 wrote:...no własnie...wiem że i mi nie pomoże, czasem miewałam takie bóle głowy że pomagały 2 ibupromy lub w ostateczności ketonal ...
no nie wiem czy się dziś nie zwolnie z pracy , bo najlepiej teraz to byłoby się po prostu położyć w ciemnym pokoju + cisza + zimny okład na czoło ...
Jak masz tylko taka mozliwosc zwolnienia sie to jak najbardziej -
Ja byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u ginekologa i wróciłam nieusatysfakcjonowana.Zrobił mi badanie usg dopochwowe i było widać tylko małą kropke,nic więcej.Myślałam,że już będzie widać małą fasolke albo slychać serduszko a on mi mówi,że widzi tylko kropke a serca to nawet nie słuchał.Wydaje mi sie,że w 7 tygodniu,to już powinno coś tam widać,może dlatego ze ma stary sprzet? Następna wizyta za 2 tyg. i mam nadzieje,że będzie widać coś więcej
Chciałam dzisiaj się pochwalić rodzicom ale chyba jeszcze się wstrzymam -
maja35 wrote:Ja byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u ginekologa i wróciłam nieusatysfakcjonowana.Zrobił mi badanie usg dopochwowe i było widać tylko małą kropke,nic więcej.Myślałam,że już będzie widać małą fasolke albo slychać serduszko a on mi mówi,że widzi tylko kropke a serca to nawet nie słuchał.Wydaje mi sie,że w 7 tygodniu,to już powinno coś tam widać,może dlatego ze ma stary sprzet? Następna wizyta za 2 tyg. i mam nadzieje,że będzie widać coś więcej
Chciałam dzisiaj się pochwalić rodzicom ale chyba jeszcze się wstrzymam
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyNie stresuj sie, to napewno ńie pomaga. Ale ja bym nie wytrzymala i juz za tydzien poszla znowu, w 8 tyg powinno juz byc wszystko..
Amela ja tez jeszcze 2 tygidnie, strasznie sie doczekac nie moge ale wierze ze wszystko jest dobrze
Mnie jajniki tez co jakis czas bola no i bol brzucha troche ale to normalne -
nick nieaktualny