JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudiaa ja byłam wtedy na usg co widziałam kropeczke gdzieś zaraz na poczatku 6 tyg. Nastepna wizyte miałam dokładnie w 7tyg i 6 dniu ciąży co gin mi nie zrobił tego usg.
Co do śluzu to u mnie też występuje taki biały, gęsty, kremowy
momentami tez czuje pobolewania w dole brzucha.
Iwo miałam podobny objaw do tego co opisujesz jakieś 2 dni temu. Muszę przyznac ze dziwne uczucie, ale na szczęście przeszło -
Klaudiaa wrote:No to w 6 tyg to moglo nie byc jeszcze slychac serduszka
nom dokładnie gin tylko potwierdził wtedy ze jestem w ciaży i pokazał na usg pęcherzyk ciążowy , nawet maluszka jeszcze wtedy dobrze nie widziałam -
nick nieaktualnyDziewczyny czy to normalne jak boli brzuch ale u gory, cos jak zoladek tak mnie gniecie troche...
Mam nadzieje, ze to nic takiego..
W sumie to nie zoladek to tak boku brzucha ale na gorze... Czy ktoras tak miala??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 15:51
-
Iwo wrote:Dziewczyny , a miałyście kłucia w pochwie, takie jakby ktoś igły wbijał? Jestem w 8 tyg i mam tak kilka razy dziennie po kilka sekund od 3 dni. Straszne uczucie i takie ciągnięcie podbrzusza. Żadnych plamień i krwawień....
Iwo to może być normalne albo może być jakąś bakterią. Dla świętego spokoju i bezpieczeństwa poprosiłabym lekarza o wymaz z pochwy i posiew z moczu:)
W moim przy[adku takie kłócia, dośc bolesne oznaczały bakterię e.coli, ale jak juz pisałam może to być coś lub nic -
moni_c wrote:Iwo to może być normalne albo może być jakąś bakterią. Dla świętego spokoju i bezpieczeństwa poprosiłabym lekarza o wymaz z pochwy i posiew z moczu:)
W moim przy[adku takie kłócia, dośc bolesne oznaczały bakterię e.coli, ale jak juz pisałam może to być coś lub nic
Ta bakteria jest grozna dla dziecka? Ja sie jakos farmakologicznie leczy? Bo ja tez miewam tak "klucia"
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dziewczyny czy to normalne jak boli brzuch ale u gory, cos jak zoladek tak mnie gniecie troche...
Mam nadzieje, ze to nic takiego..
W sumie to nie zoladek to tak boku brzucha ale na gorze... Czy ktoras tak miala??[/QUO
Też miałam takie bóle, ni to żołądek, ni brzuch ... ale przeszło
wszystko się TAM naciąga więc spokojnie ... jak nie masz plamień, anie takich meeega bólów to spokojnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie,czy na poczatku ciazy mialyscie jakas infekcje pochwy ?
Ja ;/ bakterie i bralam antybiotyk.. Dzisiaj go skonczylam.
Lekarka powiedziala, zr bakteria gorsza wiec mam nadzieje ze nic zlego sie nie stalo i za 2 tyg zobacze piekne serduszko i dzidzie