X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Amela, staram się myśleć pozytywnie, pewnie jutro będzie już lepiej, ale teraz jestem na świeżo więc muszę to jeszcze przetrawić
    Ale jeszcze raz dziękuje za pocieszenie:)Musi być dobrze:)

amela, Plumb80 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie kochana, zobaczysz :)

Dobranoc, lecę już do łóżeczka, do jutra :* <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, miłych snów:)

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Dzięki Amela, staram się myśleć pozytywnie, pewnie jutro będzie już lepiej, ale teraz jestem na świeżo więc muszę to jeszcze przetrawić
    Ale jeszcze raz dziękuje za pocieszenie:)Musi być dobrze:)
    Paula jak mi gin na poprzedniej wizycie powiedział, że nie daje mi gwarancji, że ciąża się utrzyma to wyłam pół dnia, dopóki mój mąż nie przyszedł z pracy i powiedział mi: "Skoro już wyprosiliśmy o cud to Bóg nie pozwoli aby umarło, będzie dobrze, musisz być silna dla Niego" przytulił mnie i tak spaliśmy całą noc, a rano wstałam z takim nastawieniem, że musi być dobrze, nie ma innej możliwości. Wiara czyni cuda, a Fasolka musi wiedzieć, że kto jak kto, ale my jako mamy wierzymy w Nie najbardziej na świecie i nieważne co mówią lekarze i jakie szanse nam dają :) Nie wiem jak będzie ze mną, ale wierzę :)

Ruda27, Paula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba choruje na bezsennosci:P Nie umie zasnac. W tv nic nie ma. Dawid w pracy bd w domu ok 3...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam mamuśki jak sie dziś czujecie ?

59391dcb2f510945c62ded2d46597f9d.png
    bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    U mnie bez zmian, czasami boli brzuch..
    Dzisiaj mam wolne i odpoczywam :)

Dziewczyny pracujecie normalnie? Kiedy dalyscie albo dajecie papiery w pracy?

Plumb80 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U mnie bez zmian. Znow dopadl mnie okropny karat :(

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27- ja l4 dostalam na pierwszej wizycie i na 2 dzien juz je zanioslam do pracy :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• amela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane:)
    Katar i ja mam niestety ;/
    U mnie dziś śniegiem sypnęło :) ale mróź -4 u mnie za oknem brrr

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia no to fajnie, ze masz juz l4.. Ja musze czekac jeszcze jakies 3 tyg :/
    Mysle ze moze pojde na pare dni na l4, ale tez boje sie ze mnie zwolnia bo w tamtym tyg tez bylam nal4..
    Az sie boje, bo w pracy latwo nie mam :(

Ja tez mam caly czas katar... Zimno u nas, nic sie nie chce :(

• maja35 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj w domu,bo jestem przeziebiona i mam cały nos zawalony.U mnie w pracy jeszcze nic nie wiedza ale mysle,żeby powiedziec przed 13 grudniem,bo mam impreze w pracy i ciezko bedzie ukryc brzuszek w obcislej sukience no i nie bede pila alkoholu.

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • amela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli Wasi pracodawcy sa w porządku to za jakiś czas powiedzcie. ja w mojej poprzedniej pracy miałam taką kierowniczkę że nawet nie chciała się zgodzić na porozumienie stron tylko mi kazała tyrać 3 miechy ale ja ją olałam i poszłam na zwolnienie. To była okropna baba, tyran normalnie !!

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja musźe czekac na seruszko i papiery. Powiedziec slownie nie mog bo mnie zeolnia, bo pod ochrona nie bede..
    Musze czekac niestety, ale staram sie spokojniej pracowac i nie przemeczac sie..

• amela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczysz kochana czas szybciutko nam zleci :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Klaudia no to fajnie, ze masz juz l4.. Ja musze czekac jeszcze jakies 3 tyg :/
    Mysle ze moze pojde na pare dni na l4, ale tez boje sie ze mnie zwolnia bo w tamtym tyg tez bylam nal4..
    Az sie boje, bo w pracy latwo nie mam :(

Ja tez mam caly czas katar... Zimno u nas, nic sie nie chce :(

Jak przniesiesz l4, ze jestes w ciazy to nikt nie ma Cie prawa zwolnic

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nie ciekawie, planuje im powiedzieć dopiero w styczniu po Nowym Roku od razu, aby mi zmienili zajęcia. Obawiam się, bo wiem, że będzie nieprzyjemnie. W sumie mój lekarz powiedział, ze jest zwolennikiem ,,kobiet pracujących" tak do 4 miesiąca-bo to dobrze robi dla sprawności. Ja mam prace w labie i trochę się tym martwię. Na L4 jestem od 2 tyg i od poniedziałku do pracy.
    Zobaczę czy wytrzymam do stycznia-nie chce zapeszać za wcześnie. I tak wiem, ze wszyscy będą ,,gadać" o ile już nie zaczeli-bo na L4 jest wpisane ciąża.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Jeżeli Wasi pracodawcy sa w porządku to za jakiś czas powiedzcie. ja w mojej poprzedniej pracy miałam taką kierowniczkę że nawet nie chciała się zgodzić na porozumienie stron tylko mi kazała tyrać 3 miechy ale ja ją olałam i poszłam na zwolnienie. To była okropna baba, tyran normalnie !!

Ty chyba zartujesz?! Ja w takim przypadku bym jej dopiero pokazala. Najpierw bym poszla na l4 w ciazy a potem na macierzynskie i nie popusilabym ani 1 dnia...To jest wlasnie praca w polsce a najgorzej jak u "prywaciazy"

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    U mnie też nie ciekawie, planuje im powiedzieć dopiero w styczniu po Nowym Roku od razu, aby mi zmienili zajęcia. Obawiam się, bo wiem, że będzie nieprzyjemnie. W sumie mój lekarz powiedział, ze jest zwolennikiem ,,kobiet pracujących" tak do 4 miesiąca-bo to dobrze robi dla sprawności. Ja mam prace w labie i trochę się tym martwię. Na L4 jestem od 2 tyg i od poniedziałku do pracy.
    Zobaczę czy wytrzymam do stycznia-nie chce zapeszać za wcześnie. I tak wiem, ze wszyscy będą ,,gadać" o ile już nie zaczeli-bo na L4 jest wpisane ciąża.

A nie mozesz isc i przedluzyc l4?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze czekac, bo lekarka nie da mi raczej l4 teraz skoro nie ma potweirdzenia. Braku pecherzyka i serduszka.. Wiec pewnie wola czekac i wtedy dopiero papiery zaniose i l4... Ale pojde 16 grudnia. Nie wytrzymam do 19... Ale zobaczymy..
    Misia no to juz i tak beda wiedzieli ze Ty w ciazy skoro na l4 ciaza jest prawda? Ciagnij l4 najlepiej :)
    A to ze fajnie pracowac w ciazy to jasne, niestety nie kazda praca sie do tego nadaje... Ja sie boje, bo stoje 8 h, musze latac ciezkie rzeczy nosic i stres mam.. Wiec wolalbym jak najszybciej na l4 isc

‹‹ 53 54 55 56 57 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ