X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Amela, staram się myśleć pozytywnie, pewnie jutro będzie już lepiej, ale teraz jestem na świeżo więc muszę to jeszcze przetrawić
    Ale jeszcze raz dziękuje za pocieszenie:)Musi być dobrze:)

amela, Plumb80 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie kochana, zobaczysz :)

Dobranoc, lecę już do łóżeczka, do jutra :* <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, miłych snów:)

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Dzięki Amela, staram się myśleć pozytywnie, pewnie jutro będzie już lepiej, ale teraz jestem na świeżo więc muszę to jeszcze przetrawić
    Ale jeszcze raz dziękuje za pocieszenie:)Musi być dobrze:)
    Paula jak mi gin na poprzedniej wizycie powiedział, że nie daje mi gwarancji, że ciąża się utrzyma to wyłam pół dnia, dopóki mój mąż nie przyszedł z pracy i powiedział mi: "Skoro już wyprosiliśmy o cud to Bóg nie pozwoli aby umarło, będzie dobrze, musisz być silna dla Niego" przytulił mnie i tak spaliśmy całą noc, a rano wstałam z takim nastawieniem, że musi być dobrze, nie ma innej możliwości. Wiara czyni cuda, a Fasolka musi wiedzieć, że kto jak kto, ale my jako mamy wierzymy w Nie najbardziej na świecie i nieważne co mówią lekarze i jakie szanse nam dają :) Nie wiem jak będzie ze mną, ale wierzę :)

Ruda27, Paula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba choruje na bezsennosci:P Nie umie zasnac. W tv nic nie ma. Dawid w pracy bd w domu ok 3...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam mamuśki jak sie dziś czujecie ?

59391dcb2f510945c62ded2d46597f9d.png
    bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    U mnie bez zmian, czasami boli brzuch..
    Dzisiaj mam wolne i odpoczywam :)

Dziewczyny pracujecie normalnie? Kiedy dalyscie albo dajecie papiery w pracy?

Plumb80 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U mnie bez zmian. Znow dopadl mnie okropny karat :(

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27- ja l4 dostalam na pierwszej wizycie i na 2 dzien juz je zanioslam do pracy :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• amela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane:)
    Katar i ja mam niestety ;/
    U mnie dziś śniegiem sypnęło :) ale mróź -4 u mnie za oknem brrr

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia no to fajnie, ze masz juz l4.. Ja musze czekac jeszcze jakies 3 tyg :/
    Mysle ze moze pojde na pare dni na l4, ale tez boje sie ze mnie zwolnia bo w tamtym tyg tez bylam nal4..
    Az sie boje, bo w pracy latwo nie mam :(

Ja tez mam caly czas katar... Zimno u nas, nic sie nie chce :(

• maja35 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj w domu,bo jestem przeziebiona i mam cały nos zawalony.U mnie w pracy jeszcze nic nie wiedza ale mysle,żeby powiedziec przed 13 grudniem,bo mam impreze w pracy i ciezko bedzie ukryc brzuszek w obcislej sukience no i nie bede pila alkoholu.

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • amela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli Wasi pracodawcy sa w porządku to za jakiś czas powiedzcie. ja w mojej poprzedniej pracy miałam taką kierowniczkę że nawet nie chciała się zgodzić na porozumienie stron tylko mi kazała tyrać 3 miechy ale ja ją olałam i poszłam na zwolnienie. To była okropna baba, tyran normalnie !!

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja musźe czekac na seruszko i papiery. Powiedziec slownie nie mog bo mnie zeolnia, bo pod ochrona nie bede..
    Musze czekac niestety, ale staram sie spokojniej pracowac i nie przemeczac sie..

• amela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczysz kochana czas szybciutko nam zleci :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Klaudia no to fajnie, ze masz juz l4.. Ja musze czekac jeszcze jakies 3 tyg :/
    Mysle ze moze pojde na pare dni na l4, ale tez boje sie ze mnie zwolnia bo w tamtym tyg tez bylam nal4..
    Az sie boje, bo w pracy latwo nie mam :(

Ja tez mam caly czas katar... Zimno u nas, nic sie nie chce :(

Jak przniesiesz l4, ze jestes w ciazy to nikt nie ma Cie prawa zwolnic

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nie ciekawie, planuje im powiedzieć dopiero w styczniu po Nowym Roku od razu, aby mi zmienili zajęcia. Obawiam się, bo wiem, że będzie nieprzyjemnie. W sumie mój lekarz powiedział, ze jest zwolennikiem ,,kobiet pracujących" tak do 4 miesiąca-bo to dobrze robi dla sprawności. Ja mam prace w labie i trochę się tym martwię. Na L4 jestem od 2 tyg i od poniedziałku do pracy.
    Zobaczę czy wytrzymam do stycznia-nie chce zapeszać za wcześnie. I tak wiem, ze wszyscy będą ,,gadać" o ile już nie zaczeli-bo na L4 jest wpisane ciąża.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Jeżeli Wasi pracodawcy sa w porządku to za jakiś czas powiedzcie. ja w mojej poprzedniej pracy miałam taką kierowniczkę że nawet nie chciała się zgodzić na porozumienie stron tylko mi kazała tyrać 3 miechy ale ja ją olałam i poszłam na zwolnienie. To była okropna baba, tyran normalnie !!

Ty chyba zartujesz?! Ja w takim przypadku bym jej dopiero pokazala. Najpierw bym poszla na l4 w ciazy a potem na macierzynskie i nie popusilabym ani 1 dnia...To jest wlasnie praca w polsce a najgorzej jak u "prywaciazy"

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    U mnie też nie ciekawie, planuje im powiedzieć dopiero w styczniu po Nowym Roku od razu, aby mi zmienili zajęcia. Obawiam się, bo wiem, że będzie nieprzyjemnie. W sumie mój lekarz powiedział, ze jest zwolennikiem ,,kobiet pracujących" tak do 4 miesiąca-bo to dobrze robi dla sprawności. Ja mam prace w labie i trochę się tym martwię. Na L4 jestem od 2 tyg i od poniedziałku do pracy.
    Zobaczę czy wytrzymam do stycznia-nie chce zapeszać za wcześnie. I tak wiem, ze wszyscy będą ,,gadać" o ile już nie zaczeli-bo na L4 jest wpisane ciąża.

A nie mozesz isc i przedluzyc l4?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze czekac, bo lekarka nie da mi raczej l4 teraz skoro nie ma potweirdzenia. Braku pecherzyka i serduszka.. Wiec pewnie wola czekac i wtedy dopiero papiery zaniose i l4... Ale pojde 16 grudnia. Nie wytrzymam do 19... Ale zobaczymy..
    Misia no to juz i tak beda wiedzieli ze Ty w ciazy skoro na l4 ciaza jest prawda? Ciagnij l4 najlepiej :)
    A to ze fajnie pracowac w ciazy to jasne, niestety nie kazda praca sie do tego nadaje... Ja sie boje, bo stoje 8 h, musze latac ciezkie rzeczy nosic i stres mam.. Wiec wolalbym jak najszybciej na l4 isc

‹‹ 53 54 55 56 57 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ