JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na sznurku zawiesza sie obraczke i dajesz ja nad lewa reke a w prawej rzymasz sznure. Patrzasasz nim w gore i w dol kilka razy a potem patrzysz jak sie kreci. Jak w kolko to znaczy, ze dziewczynka a jak takim ruchem wahadlowym to chlopczyk. Ogolnie nie wierze w takie bajki ale chcialam sie przekonac. Za pierwszym razem zaczela mi sie krecic w kolko( no i sprawdzilo sie bo byla corka) a za 2 jak wahadelko wiec niby bd syn. Okaze sie pod koniec grudnia-poczatek stycznia
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Klaudia ja już kiedyś miałam robiona ta wróżbę i mi się wydaje ze obrączka robi się znak krzyża nad dłonią mi z tamtej wróżby wychodziło ze będę miała syna i córkę w 1 ciąży nie wiem co miałam ale wydaje mi się ze synek był bo miałam bardzo wysoki poziom testosteronu
-
maggda wrote:Klaudia ja już kiedyś miałam robiona ta wróżbę i mi się wydaje ze obrączka robi się znak krzyża nad dłonią mi z tamtej wróżby wychodziło ze będę miała syna i córkę w 1 ciąży nie wiem co miałam ale wydaje mi się ze synek był bo miałam bardzo wysoki poziom testosteronu
Ja nie wiem bo ja pierwszy raz robilam ta wrozbe;p Z Julka sie sprawdzilo, ze corka no a teraz czas pokaze;p Nie chce sie nakrecac ale czuje sie calkiem inaczej niz w pierwszej ciazy wiec moze bd chlopczyk;p