JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co,ja też mam takie parcie na pęcherz.Normalnie codziennie biegam często do toalety,bo wiadomo że w ciąży się biega.Ale co któryś dzień mam właśnie takie prądowanie w cewce i objawy jak przy zapaleniu pęcherza.Męczy mnie to z 2 godziny i potem przechodzi.Też rumianek używam.
-
nick nieaktualny
-
Hej moje podwójne słoneczka zrobiłam dziś 2 testy he jeden pepino i ten quixx o czułości 25 i no ten he he pepino pokazało blada kreskę a ten drugi cień he wrzuce zdjęcia jak mąż się straci bo dla niego niespodzianka jest i ocenicie mi to czy moge zielona kropkę zaznaczyć
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Hej Kada to już oficjalnie gratuluje
Dziewczyny mam pytanie, mam dziś dość silny ból brzucha od rana, taki trochę jak przy miesiączce, trochę może jak przy zatruciu, ciężko mi go określić, tez tak czasami macie? Do tej pory u mnie te bóle były łagodne, delikatne, dziś czuje dość mocno -
nick nieaktualny
-
Witam
Wczoraj większosć dnia przeleżałam w łóżku, brzuch pobolewał mnie wczoraj jak na @ a jak się położyłam wczoraj spać to się zaczęło. Takie uczucie jakby kto mnie czymś w brzuch dźgał, tylko cały czas ała ała mówiłam przy mężu mąż się zdziwił co mi jest, dopiero jak zmieniłam pozycje do snu to przeszło -
Teraz dopiero mi się otworzyły te strony przedtem podciągnęłam to wszystko pod jedno stąd ten błąd. Widać drugą kreseczke na obu testach bladziutka ale widać. Myślę że jak za pare dni powtórzysz to ta druga kreska powinna być już wyraźna gratulacje
-
mindusia wrote:Witam
Wczoraj większosć dnia przeleżałam w łóżku, brzuch pobolewał mnie wczoraj jak na @ a jak się położyłam wczoraj spać to się zaczęło. Takie uczucie jakby kto mnie czymś w brzuch dźgał, tylko cały czas ała ała mówiłam przy mężu mąż się zdziwił co mi jest, dopiero jak zmieniłam pozycje do snu to przeszło
No ja właśnie jak kichnęłam przed chwilą miałam wrażenie jakby mi się jajnik oderwał, ale jak mówisz Mindusia że tez miałaś mocne bóle może to normalne, może się macica bardziej poszerza, już bym chciała II trymestr