JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Plumb Ty nie lajkuj tylko pisz co tam u Ciebie
Kochana ja szłam na wizytę na 11:30 ale mojego czasu,także u Was była już 12:30.Jak lajkowałam to jeszcze byłam przed wizytą.
A tak ogólnie podsumowując.
Byłam u położnej.Siedziałam tam godzinę.Mnóstwo pytań zadawała.Tutaj karta ciąży to wielgachny zeszyt A4 z 36 stronami,a w nich wykresy i pełno pytań.Na większość z nich już dziś musiałam odpowiedzieć.
Jutro jadę do kliniki ciężarówek na krew.Muszę czekać teraz na list ze szpitala z wezwaniem na usg (ok.12 tyg). A kolejna wizyta z położną w 16 tyg.
Niestety serduszka nie udało się usłyszeć,bo oni to robią dopiero w 16 tyg,a tak szybciej to na usg mogę podpatrzeć.Ponieważ położna była bardzo miła i odpowiadała na moje pytania - nie pogryzłam jej
Zatem teraz czekam na usg Ale ogólnie wszystko jest dobrze bez zastrzeżeń.Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Kochana ja szłam na wizytę na 11:30 ale mojego czasu,także u Was była już 12:30.Jak lajkowałam to jeszcze byłam przed wizytą.
Byłam u położnej.Siedziałam tam godzinę.Mnóstwo pytań zadawała.Tutaj karta ciąży to wielgachny zeszyt A4 z 36 stronami,a w nich wykresy i pełno pytań.Na większość z nich już dziś musiałam odpowiedzieć.
Jutro jadę do kliniki ciężarówek na krew.Muszę czekać teraz na list ze szpitala z wezwaniem na usg (ok.12 tyg). A kolejna wizyta z położną w 16 tyg.
Niestety serduszka nie udało się usłyszeć,bo oni to robią dopiero w 16 tyg,a tak szybciej to na usg mogę podpatrzeć.Ponieważ położna była bardzo miła i odpowiadała na moje pytania - nie pogryzłam jej
Zatem teraz czekam na usg Ale ogólnie wszystko jest dobrze bez zastrzeżeń.
Lo jejku to naprawde macie "przewalone" i kupe papierkow...Az dziwne, ze na usg zeby pojsc to trzeba na specjalne zaproszenie w postaci listu czekac No ale jak to mowia CO KRAJ TO OBYCZAJ
Najwazniejsze, ze wszystko jest w porzadku z maluszkiem
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Kochana ja szłam na wizytę na 11:30 ale mojego czasu,także u Was była już 12:30.Jak lajkowałam to jeszcze byłam przed wizytą.
Zatem teraz czekam na usg Ale ogólnie wszystko jest dobrze bez zastrzeżeń.
Pieknie, ciesze sie , ze wszystko dobrze:-) przesylam z Fasolinka buziaczki dla Was:-)
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:jutro rano ale one maja czulosc 25 wiec moze byc - a pepino tez zrobie... bo moze byc ze dzis bylo zagniezdzanie bo mnie tak lewy jajnik pobolewa i wokol szyjki boli
Kochana zagniezdzenie napewno bylo kilka dni temu. Jakby dzis bylo to na tescie by nic jeszcze nie bylo widac -
Kada ja tez mialam bladzutka kreske.dwa dni pozniej delikatnie mocniejsza ale wiesz beta hcg prawde Ci powie
Dziewczyny jutro moja pierwsza wizyta u nowej pani dr eh opinie internetowe rozne,no ale ide na nfz do poradni na moim osiedlu.
A Dzidzia nie daje o sobie zapomniec-mdlosci dzien i noc,tylko w trakcie snu spokoj.
Dzis zaczelo mnie delikatnie piec w okolicach cewki moczowej...myslalam o jakim urosepie aby wziac ale podpytam gin.
-
kada24 wrote:jutro rano ale one maja czulosc 25 wiec moze byc - a pepino tez zrobie... bo moze byc ze dzis bylo zagniezdzanie bo mnie tak lewy jajnik pobolewa i wokol szyjki boli
Lecę kochane jeść tosty bo mój przyszły mezulek robi do jutra dobranoc:* -
nick nieaktualny
-
misia_k1 wrote:Kada ja tez mialam bladzutka kreske.dwa dni pozniej delikatnie mocniejsza ale wiesz beta hcg prawde Ci powie
Dziewczyny jutro moja pierwsza wizyta u nowej pani dr eh opinie internetowe rozne,no ale ide na nfz do poradni na moim osiedlu.
A Dzidzia nie daje o sobie zapomniec-mdlosci dzien i noc,tylko w trakcie snu spokoj.
Dzis zaczelo mnie delikatnie piec w okolicach cewki moczowej...myslalam o jakim urosepie aby wziac ale podpytam gin.
To jak bd wiedziala cos na ten temat jaka tego moze byc przyczyna i co mozna wziac to daj znac bo mam ten sam problem od kilki dni. Ja przemywam rumiankiem i powiem Ci, ze jest lepiej
-
Jak mija wieczór kochane ?
Moje zachcianki o już jakaś masakra dopóki nie zjem tego na co mam ochote to jestem istnym potworem Ha ha a luby tylko wytrwale przy mnie
kada24 trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
Plumb80 to najważniejsze zero zmartwień teraz kochanaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:To jak bd wiedziala cos na ten temat jaka tego moze byc przyczyna i co mozna wziac to daj znac bo mam ten sam problem od kilki dni. Ja przemywam rumiankiem i powiem Ci, ze jest lepiej
Hm musze sprobowac,a ten rumianek to jakos kilka razy po wizycie w wc..?
-
nick nieaktualny