JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maggda wrote:tak ale dzisiaj usg miał robić mój lekarz prowadzący który jak każda babka mówi jest miły i w ogolę do rany przyłóż a zamiast niego trafił mi się ten konował
lekarz to tez czlowiek, moze mial zly dzien. Ja tez bylam u swojego ktory wydawal mi sie super, i bylam nim zachwycona a na ostatniej wizycie byl niemily i z glupim zartem wyjechal. wydaje mi sie, ze skoro jest dobrym lekarzem to czasem warto przymruzyc oko na niektore sprawy. -
cześć dziewczyny.
kada ja też widzę cień cienia
jak się czujecie?? bo ja dalej nie mam jakiś większych objawów. Piersi bolą są większe ale to nie jest już taki ból jak tydzień temu i już mam schizę..... oprócz tego nic może trochę bardziej zmęczona jestem, dwa razy mnie zemdliło. Miałam dzisiaj iść do innego gina żeby sprawdzić czy wszystko ok ale mówicie że częste usg może szkodzić a mam wizytę 10.12 u mojego ginka. No nic wytrzymam co ma być to będzie i tak nic nie zdziałam... biorę dalej luteinę nie ma plamień ani żadnych większych bóli więc musi być dobrze.
-
nick nieaktualny
-
bella82 wrote:lekarz to tez czlowiek, moze mial zly dzien. Ja tez bylam u swojego ktory wydawal mi sie super, i bylam nim zachwycona a na ostatniej wizycie byl niemily i z glupim zartem wyjechal. wydaje mi sie, ze skoro jest dobrym lekarzem to czasem warto przymruzyc oko na niektore sprawy.
-
ja pochwalę się wam że mam super lekarza jeszcze na żadnej wizycie "nie dał ciała" a chodzę do niego ponad dwa lata- zawsze uśmiechnięty, żartowniś - mój mąż się śmieję że mnie strasznie słychać na korytarzu i co on mi tam robi że się tak śmieje
Mi się wydaje że lekarz nie powinien wyskakiwać z takim tekstem i to jeszcze do ciężarnej nawet jak ma gorszy dzień ale z drugiej strony to jest tylko człowiek... -
I wrzuccie troche na luz bo jestesmy na samym poczatku tej szczesliwej drogie a gdzie tam koniec. Wykonczycie sie same Nie wiem po co latac co tydzien do lekarza i na usg. Kiedys tego nie bylo i kobiety rodzily zdrowe dzieci A tak to bd wygladala ze jedna powie ze w 8 tyg maluch mial 10 mm dryga ze jej mial 8 mm i juz bedzie zamartwianie dlaczego jest2 mm roznicy
Plumb80, mindusia lubią tę wiadomość