JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja się śmieje do męża że coraz bardziej każdego dnia odczuwam że jestem w ciąży może mdłości nie mam an wymiotów ale szereg innych objawów. Teraz zauważyłam że wystarczy że odrobine się zdenerwuje a już mnie boli podbrzusze i mi nie dobrze tak jakby maluszek dawał znać że jest tam w środku i mam się nie denerwować bo wszystko na niego przechodzi. Poza tym mam meeeeeega wrażliwe piersi a zwłaszcza sutki normalnie zwariować mozna momentami. No i przybrały na objętości od początku ciąży. No i od paru dni mam zwłaszcza w nocy takie ciągnięcie jakby rwanie w podbrzuszu dziwne uczucie i niezbyt przyjemne. Plumb zdaj relacje potem z wizyty -
Hej dziewczyny bylam dzisiaj na usg i wyszlo ze jest pecherzyk ciazowy ale ma 3,5 mm. Lekarz powiedzial ze to malo ze powinien miec juz 5-6 mm. Mam przyjsc za tydzien. I teraz mam brac 3x1 duphaston.
Powiedzcie mi moze cos jeszcze z tego byc ? jestem załamanaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 09:25
-
Magda 2013- nie przejmuj sie bo jak juz pisalysmy jest tolerancja 2 tyg. Owu mogla sie przesunac troszke wic tez odejmuje pare cennych dni. Ja cala poprzednia ciaze bylam zawsze o 2 tyg do tylu. Tak wiec spokojnie czekaj na kolejna wizyte Trzymam kciuki!
-
Ruda27 wrote:Ojjj Karolinka wspolczucia.
A to dzisiaj masz wizyte?
Tak ! Tyle że ja moge jechać codzienie bo jak przyjade to wchodze . ! Tylko kurde jak nie samochód to luby w pracy a ja prawka nie mam . !!!!! Srasznie sie denerwuje ! Bo nie hce iść do innego ginka . ! -
Magda2013 najwazniejsze to nie panikować. Może zagnieżdzenie u ciebie nastąpiło trochę później???? Myślę że będzie w porządku i za tydz będzie juz coś wiecej widać. Bierz na razie duphaston tak jak zalecił lekarz i nie stresuj się niepotrzebnie, bo to szkodzi dziecku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny !
Codziennie mierze temp i od 7 dni mialam 37. A dzisiaj 37,1.
Lekarz powiedzial ze pecherzyk jest mniejszy niz powinien byc..ale nieraz tak sie zdarzalo ze pecherzyk byl malutki a potem wszystko sie unormowalo i bylo ok. Na razie az tak mocno sie nie stresuje ale sie troche zmartwilam. Nic...musze wytrzymac tydzien i sie oszczedzac. -
nick nieaktualny
-
A mierzyła któraś z was swój brzuch??? Sporo się powiększyły od początku ciąży. Bo u mnie jest już taka mała piłeczka na przodzie i z tego co zdążyłam zaobserwować to ładnie się od dołu już zaokrąglił. Coś czuje że będzie duży brzuch skoro w 10 tc jest już takiej wielkości. Jak się ostatnio mierzyłam to miałam nad pępkiem 96cm
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Magda dziewczyny mają rację, bo to różnie bywa, naprawdę czasem jest różnica w wielkości pęcherzyka i nawet samego zarodka, na pewno jeszcze nadgoni
Karolinka a daleko masz do tego lekarza?
Ecencia mnie też bolą krzyże, czasem się zastanawiam czy to normalne, bo czytałam gdzieś że to niedobrze, ale nie wiem, mówił Ci coś lekarz na ten temat?