JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny - hormony do wora i cisza na forum !!!
Cieszę się,że już wyjaśnione wszystko.Proszę,dbajmy o nasze forum i nie kłóćmy się,bo nie warto
Jutro idę do położnej na pierwszą wizytę,później napiszę co i jak,jakie wrażenia.Wiem,że pewnie założy kartę ciąży,może zleci badania i tyle.Na usg umówią mnie w okolicach 12 tyg.Angielski system działa z opóźnieniem.Mam nadzieję,że chociaż usłyszę jutro jak bije serduszko.
Ja zajadam się kabanosikami cieniutkimi,pychotkaMargotka87 lubi tę wiadomość
-
Kochana ja dobrze. Ja w sumie tylko często siusiam, brzuch czasami zaboli ale tak delikatnie a poza tym nic. Najchętniej bym poszła na usg w przyszłym tygodniu ale to będzie za wcześnie ! Jeszcze tydzień muszę wytrzymać !
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Plumb80 wrote:Dziewczyny - hormony do wora i cisza na forum !!!
Cieszę się,że już wyjaśnione wszystko.Proszę,dbajmy o nasze forum i nie kłóćmy się,bo nie warto
Jutro idę do położnej na pierwszą wizytę,później napiszę co i jak,jakie wrażenia.Wiem,że pewnie założy kartę ciąży,może zleci badania i tyle.Na usg umówią mnie w okolicach 12 tyg.Angielski system działa z opóźnieniem.Mam nadzieję,że chociaż usłyszę jutro jak bije serduszko.
Ja zajadam się kabanosikami cieniutkimi,pychotka
Daj nam od razu znać jutro jak po wizycie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa liczylam ze 12.12, bd ok 30 dpo wiec serduszko powinno byc
Powinno byc po ok 22 ale roznie bywa wiadomo, ok 26 bardziej bo w koncu nie wiemy kiedy dokladnie do zaplodnienia doszlo :p
Anitko to smacznego pozerania hehe na zdrowkoPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:Ja planowałam iść 9-10.12 ale to może za wcześnie jeszcze ? Ale pewnie nie wytrzymam dłużej
Spróbuj,będziesz spokojniejsza.Jeśli nawet za wiele nie zobaczysz,to na pewno serduszko bijące będzie widać.Wiem,to czekanie jest najgorsze.Ja niestety dopiero pierwsze usg najszybciej w styczniuamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ja liczylam ze 12.12, bd ok 30 dpo wiec serduszko powinno byc
Powinno byc po ok 22 ale roznie bywa wiadomo, ok 26 bardziej bo w koncu nie wiemy kiedy dokladnie do zaplodnienia doszlo :p
Anitko to smacznego pozerania hehe na zdrowko
Dziękuję Kochana Już się opanowałam haha -
Plumb80 wrote:Spróbuj,będziesz spokojniejsza.Jeśli nawet za wiele nie zobaczysz,to na pewno serduszko bijące będzie widać.Wiem,to czekanie jest najgorsze.Ja niestety dopiero pierwsze usg najszybciej w styczniu
Dokładnie to czekanie jest najgorsze, a to dopiero początek Kochane przed nami jeszcze tyle miesięcyPlumb80 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyamela wrote:Kurcze szkoda że tak długo musicie czekać na usg !
Dokładnie to czekanie jest najgorsze, a to dopiero początek Kochane przed nami jeszcze tyle miesięcy
Wiesz co,tłumaczę sobie jedynie tak,że skoro nie dzieje się nic złego,nie plamię,objawy ciąży są każdego dnia - no to musi być dobrze. I pozostaje cierpliwie czekać. Nic nie zrobię i nie przyspieszę tego.
Chciałabym tylko usłyszeć jutro bicie serduszka u położnej.Mam nadzieję,że ma sprzęt i zbada to.Bo jak nie... t w wiadomościach jutrzejszych usłyszycie,że wściekła ciężarna w Anglii pogryzła położną hahaamela, Margotka87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
czesc Kobitki :* ja tez pochlaniam ale zapiekanki i racuchy z jablkami co do objawow to ja mysle ze mozna miec ich dosc:) i mozna smialo o tym pisac bo nie ma w tym nic zlego objawy albo sa albo nie ciaza ciazy nierowna takze dziewczyny peace'n'love bo musimy ze soba jeszcze wytrzymac dluzszy czas a lepiej to wyjdzie przy dobrym feng shui na forum pozdrawiam i buziaki sle :* Plumbek daj jutro koniecznie znac co i jak czekam niecierpliwie na wiesci :*
Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Wiesz co,tłumaczę sobie jedynie tak,że skoro nie dzieje się nic złego,nie plamię,objawy ciąży są każdego dnia - no to musi być dobrze. I pozostaje cierpliwie czekać. Nic nie zrobię i nie przyspieszę tego.
Chciałabym tylko usłyszeć jutro bicie serduszka u położnej.Mam nadzieję,że ma sprzęt i zbada to.Bo jak nie... t w wiadomościach jutrzejszych usłyszycie,że wściekła ciężarna w Anglii pogryzła położną haha
Dokładnie, najważniejsze ze wszystko jest w porządku i tak będzie do 9 miesiącaPlumb80 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny