X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reaguje różnie, chyba jak każda z nas, jak masz zły dzień to chyba jesteś bardziej przewrażliwiona niż jak wszystko jest super

Plumb80 lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to napewno ... Ciesze sie ze wyjasnione to mamy

amela, Plumb80 lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba bede się kładła spać niedługo, musze się wyspać :)
    Ruda jak się czujesz ?

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela dobrze, jedynie czasami boli mnie brzuch. I to nie bol okresowy a taki inny, od razu lapie schiza i sie klade i lepiej... Zwariuje kiedys :p a Ty jak slonce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - hormony do wora i cisza na forum !!! :O
    Cieszę się,że już wyjaśnione wszystko.Proszę,dbajmy o nasze forum i nie kłóćmy się,bo nie warto ;)

Jutro idę do położnej na pierwszą wizytę,później napiszę co i jak,jakie wrażenia.Wiem,że pewnie założy kartę ciąży,może zleci badania i tyle.Na usg umówią mnie w okolicach 12 tyg.Angielski system działa z opóźnieniem.Mam nadzieję,że chociaż usłyszę jutro jak bije serduszko.

Ja zajadam się kabanosikami cieniutkimi,pychotka :)

Margotka87 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja dobrze. Ja w sumie tylko często siusiam, brzuch czasami zaboli ale tak delikatnie a poza tym nic. Najchętniej bym poszła na usg w przyszłym tygodniu ale to będzie za wcześnie ! Jeszcze tydzień muszę wytrzymać !

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dziewczyny - hormony do wora i cisza na forum !!! :O
    Cieszę się,że już wyjaśnione wszystko.Proszę,dbajmy o nasze forum i nie kłóćmy się,bo nie warto ;)

Jutro idę do położnej na pierwszą wizytę,później napiszę co i jak,jakie wrażenia.Wiem,że pewnie założy kartę ciąży,może zleci badania i tyle.Na usg umówią mnie w okolicach 12 tyg.Angielski system działa z opóźnieniem.Mam nadzieję,że chociaż usłyszę jutro jak bije serduszko.

Ja zajadam się kabanosikami cieniutkimi,pychotka :)
    Widzę Kochana że jesteś moją imienniczką :)

Daj nam od razu znać jutro jak po wizycie :) <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela mam to samo, ciezko wytrzymac... Planuje 12.12 isc

Anitko czekamy jutro na wiesci :)
    Smacznego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Widzę Kochana że jesteś moją imienniczką :)

Daj nam od razu znać jutro jak po wizycie :) <3

To się cieszę ;)
    Dam znać na pewno jutro.
    Ruda moja kochana - dziękuję - ja nie jem kabanosów,ja pożeram dzisiaj :O

Ruda27 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planowałam iść 9-10.12 ale to może za wcześnie jeszcze ? Ale pewnie nie wytrzymam dłużej :D

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja liczylam ze 12.12, bd ok 30 dpo wiec serduszko powinno byc :)
    Powinno byc po ok 22 ale roznie bywa wiadomo, ok 26 bardziej bo w koncu nie wiemy kiedy dokladnie do zaplodnienia doszlo :p
    Anitko to smacznego pozerania :) hehe na zdrowko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Ja planowałam iść 9-10.12 ale to może za wcześnie jeszcze ? Ale pewnie nie wytrzymam dłużej :D

Spróbuj,będziesz spokojniejsza.Jeśli nawet za wiele nie zobaczysz,to na pewno serduszko bijące będzie widać.Wiem,to czekanie jest najgorsze.Ja niestety dopiero pierwsze usg najszybciej w styczniu :(

amela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ja liczylam ze 12.12, bd ok 30 dpo wiec serduszko powinno byc :)
    Powinno byc po ok 22 ale roznie bywa wiadomo, ok 26 bardziej bo w koncu nie wiemy kiedy dokladnie do zaplodnienia doszlo :p
    Anitko to smacznego pozerania :) hehe na zdrowko :D

Dziękuję Kochana <3 Już się opanowałam haha

• amela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Spróbuj,będziesz spokojniejsza.Jeśli nawet za wiele nie zobaczysz,to na pewno serduszko bijące będzie widać.Wiem,to czekanie jest najgorsze.Ja niestety dopiero pierwsze usg najszybciej w styczniu :(
    Kurcze szkoda że tak długo musicie czekać na usg !
    Dokładnie to czekanie jest najgorsze, a to dopiero początek Kochane przed nami jeszcze tyle miesięcy :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Kurcze szkoda że tak długo musicie czekać na usg !
    Dokładnie to czekanie jest najgorsze, a to dopiero początek Kochane przed nami jeszcze tyle miesięcy :)

Wiesz co,tłumaczę sobie jedynie tak,że skoro nie dzieje się nic złego,nie plamię,objawy ciąży są każdego dnia - no to musi być dobrze. I pozostaje cierpliwie czekać. Nic nie zrobię i nie przyspieszę tego.
    Chciałabym tylko usłyszeć jutro bicie serduszka u położnej.Mam nadzieję,że ma sprzęt i zbada to.Bo jak nie... t w wiadomościach jutrzejszych usłyszycie,że wściekła ciężarna w Anglii pogryzła położną :O haha

amela, Margotka87, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Kobitki :* ja tez pochlaniam ale zapiekanki i racuchy z jablkami :D co do objawow to ja mysle ze mozna miec ich dosc:) i mozna smialo o tym pisac bo nie ma w tym nic zlego :) objawy albo sa albo nie ciaza ciazy nierowna :) takze dziewczyny peace'n'love :D bo musimy ze soba jeszcze wytrzymac dluzszy czas a lepiej to wyjdzie przy dobrym feng shui na forum :D pozdrawiam i buziaki sle :* Plumbek daj jutro koniecznie znac co i jak czekam niecierpliwie na wiesci :*

Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Wiesz co,tłumaczę sobie jedynie tak,że skoro nie dzieje się nic złego,nie plamię,objawy ciąży są każdego dnia - no to musi być dobrze. I pozostaje cierpliwie czekać. Nic nie zrobię i nie przyspieszę tego.
    Chciałabym tylko usłyszeć jutro bicie serduszka u położnej.Mam nadzieję,że ma sprzęt i zbada to.Bo jak nie... t w wiadomościach jutrzejszych usłyszycie,że wściekła ciężarna w Anglii pogryzła położną :O haha
    Na pewno usłyszysz Kochana :) Czekamy tu na wieści jutro <3
    Dokładnie, najważniejsze ze wszystko jest w porządku i tak będzie do 9 miesiąca :) <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka dawaj racuchy !!!!!!!!!!!!

Margotka87 lubi tę wiadomość

• ecencia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dziś najgorsze dzień, a jutro zaczynam 8 tc, mam nadzieję, że to nie zwiastuje takich bóli krzyża przez całą ciążę.

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze ja dzis omijalam forum i nerwy wylądowałam na narzeczonym który jeszcze nic nie wie ale niech mnie - domyśla sie...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ