JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w poprzedniej ciazy mialam mdlosci, ale rano i wieczorem i lekkie na szczescie spiaca bylam bardzo... Niestety tak tylko do 9 tyg bylo...
Teraz musi byc dobrze
Klaudia mamy opcje imion, ale nie rozmawiamy jeszcze o tym.. Pocxekamy jeszcze z 2-3 miesiace z konkretami -
Hej Klaudia, wg USG , który gin mi zrobiła wychodzi termin na 19 lipca, a wg ovu na 22 lipca, także 3 dni tylko
Misia a ja mam i mdłości i ciągle senna jestem i zgagę mam, mogę się podzielić i oddać komuś część objawów:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Napisałam, że mogę oddać z uśmiechem na końcu,z przymrużeniem oka, zobaczysz jak przyjdą do Ciebie czy tak się będziesz ze wszystkich cieszyć. Cieszę się z dzidzi i ciąży a z objawów niekoniecznie, no ale pogadamy jak przyjdą do Ciebie czy nie będziesz wrażliwa.
Myślałam, że po to jest to forum by się dzielić swoimi odczuciami -
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Napisałam, że mogę oddać z uśmiechem na końcu,z przymrużeniem oka, zobaczysz jak przyjdą do Ciebie czy tak się będziesz ze wszystkich cieszyć. Cieszę się z dzidzi i ciąży a z objawów niekoniecznie, no ale pogadamy jak przyjdą do Ciebie czy nie będziesz wrażliwa.
Myślałam, że po to jest to forum by się dzielić swoimi odczuciami
Jej ale sie bulwersujesz, sorki
Wiem jakie sa objawy bo mialam juz jak bylam w ciazy..
Wiecej sie nie odezwe jak cos napiszesz, wybacz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam burzę hormonów, przyznaje, ale nie jestem tu po to by mnie ktoś krytykował, za to , że się źle czuje, bo okazuje się że ja się nie mogę odezwać, a pisałaś Daria parę godzin temu że nerwowa i drażliwa dziś jesteś, więc sorry, ale chyba nie do końca prawda co teraz piszesz,
myślę, że czas skończyć tą dyskusje, szkoda moich nerwów, nie wszyscy jak widać rozumieją, że można się źle czuć, i jak buzują hormony to łatwo kogoś urazić. Ja przynajmniej nikogo nie krytykuje i nie wylewam swoich frustracji na innychWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 21:21
-
nick nieaktualnyA czy ja Cie skrytykowalam???
Nerowa jestem to fakt, ale nie przez to ze sie oburzasz troche bez sensu... Wiecej nie wypowiem sie bo widze ze jestes wrogo nastawiona... Takze, zycze wszystkiego dobrego, duzo spokoju przede wszystkim i braku mdlosci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny