Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc i ja po prenatalnych Na usg wszystko w porządku, kość nosowa jest, NT 1,83 a CRL 64 mm Za tydzień jakoś przyjdzie jeszcze krew. I będzie BYĆ MOŻE dziewczynka
Mmiśka, Toonney, kalade, diversik89, MrsKiss, kanapa, juna, pingwinkowa, Gabriella, XKamaCX lubią tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Super dziewczyny, że wszystko dobrze.
A mi się pojawiły dziś pierwsze krople siary. W ostatniej ciąży też mialam wcześnie, koło 18tyg,ale teraz jeszcze szybciej.
I linea negra też już widoczna. :d
Jednak druga ciąża faktycznie ma wiele przyspieszeń.. -
Ja też melduje się po prenatalnych. Na początku się mega cieszylam, lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze. A jak wyszłam z gabinetu zobaczyłam wymiary
Crl 65,6 mm a NT wyszło aż 2,3
Widziałam, że kilka razy probowal mierzyc tak jakby był jakiś problem. Tylko dlaczego powiedział, że wszystko ok. Gapa że mnie zamiast wrócić o dopytać to poszłam. A wizyta u mojego prowadzącego dopiero w czwartek
Poza tym NT wszystko dobrze i prawdopodobnie dziewczynka.Toonney, Mmiśka, kanapa, Gabriella, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
karolkowa wrote:A więc i ja po prenatalnych Na usg wszystko w porządku, kość nosowa jest, NT 1,83 a CRL 64 mm Za tydzień jakoś przyjdzie jeszcze krew. I będzie BYĆ MOŻE dziewczynka
Super gratulacje 🙂 ja mam dzis prenatalne popoludniu a od 2giej w nocy nie spiekarolkowa lubi tę wiadomość
-
Myszaq wrote:Ja też melduje się po prenatalnych. Na początku się mega cieszylam, lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze. A jak wyszłam z gabinetu zobaczyłam wymiary
Crl 65,6 mm a NT wyszło aż 2,3
Widziałam, że kilka razy probowal mierzyc tak jakby był jakiś problem. Tylko dlaczego powiedział, że wszystko ok. Gapa że mnie zamiast wrócić o dopytać to poszłam. A wizyta u mojego prowadzącego dopiero w czwartek
Poza tym NT wszystko dobrze i prawdopodobnie dziewczynka.
Nie stresuj sie jakby cos bylo nie tak to lekarz by Ci powiedzial. Gratuluje zdrowego babla w brzuszku -
Uffff moja waga dzisiaj na czczo po porannej toalecie to 57,5 kg 😁 czyli chyba nie ma się co sugerować wagą która lekarz wpisuje w karty ciąży.. Powinno się ważyć na czczo po porannej toalecie a nie w ubraniu z calodniowym cateringiem w brzuchu 😂 wychodzi mi 3,5 kg na + od pierwszego zastrzyku a to chyba prawidłowy przyrost03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
Paatka wrote:Super dziewczyny, że wszystko dobrze.
A mi się pojawiły dziś pierwsze krople siary. W ostatniej ciąży też mialam wcześnie, koło 18tyg,ale teraz jeszcze szybciej.
I linea negra też już widoczna. :d
Jednak druga ciąża faktycznie ma wiele przyspieszeń.. -
Toonney wrote:Super gratulacje 🙂 ja mam dzis prenatalne popoludniu a od 2giej w nocy nie spie
Toonney lubi tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Mmiśka wrote:Dziewczyny ktore mierza cisnienie regularnie jaki macie puls ?
przed ciązą 60-66
w ciązy 70-80Mmiśka lubi tę wiadomość