Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmiśka wrote:
O jaaa ale szczuplutenka.. zazdro :p
Ja chyba się wstydzę pokazać:p jestem gruba ogólnie bo nie zdążyłam zrzucić po pierwszej ciąży a brzuch to szkoda gadać 🙈 -
Dobra udało mi się stanąć tak że nie widać do końca ile ważę🤣 Mmiska Twój wydawał mi się malutki a mój na zdjęciu tez jakoś mniejszy niż widzę w lustrze.. ale w 1 ciąży miałam w 23 tyg brzuszek ten poniżej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 12:57
Mmiśka, MrsKiss, małżowinka lubią tę wiadomość
-
Zgrabiutka jestes , klamczuszek mi w pierwszej tez pozno wyskoczyl ale za to pozniej byl ogromny 🙈
Widze na dole kozaczki zimowe dla synka jeju my wczoraj przymierzylismy 5 par i wszystkie ciasne w podbiciu! I jakieś ciezkie .Juz mi ręce opadly -
Są ciężkie dość ale mój jeszcze nie chodzi więc tylko żeby mu zimno nie było i moze jak ruszy w końcu to ciut pochodzi, to są lasockiego akurat.. mój synek ma szczuplutka stopę, cały jest drobny bo waży 9200 aktualnie.. ale jak już nam się wydawało że zaczął przybierać i jadł lepiej to przyszła jelitowka i od tygodnia tylko mleko i trochę suchego makaronu i suchego chleba 🙄 przez to że nie chodzi nie szukałam porzadnych bucików ale czytałam że Emel są dobre tylko cena ponad 200zl.. ogólnie chyba dobre buciki dla takiego malca gdzie faktycznie trzeba mocno dbać o profil i postawę są mega drogie więc w sumie lepiej że nie chodzi jeszcze:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 13:11
-
Widze ze was szybko wybilo do przodu a macie cos na kg do przodu??? Ja dzisiaj bylam u gina i mam nadal wage taka jak na poczatku. Porownalam sobie z pierwsza ciaza - o tej porze mialam +2kg. Przepisal mi luteine bo powiedziałam ze czuje bole miesiaczkowe.
[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 13:29
Mmiśka, MrsKiss lubią tę wiadomość
-
Nam ortopeda mowil ze najważniejsze zeby byly dopasowane a nie za duze bo to zaburza chodzenie :p a mega drogie nie musza byc . Ja lubie firme elefanten ale juz nigdzie w moim miescie nie ma , masakra rzucili sie
Moj syn wazy 13 kg i jest dosyć wysoki ubrania 86 nosi a niektore 92 🙈
No nic chyba zamowie przez internet -
Szpilkka wrote:Widze ze was szybko wybilo do przodu a macie cos na kg do przodu??? Ja dzisiaj bylam u gina i mam nadal wage taka jak na poczatku. Porownalam sobie z pierwsza ciaza - o tej porze mialam +2kg. Przepisal mi luteine bo powiedziałam ze czuje bole miesiaczkowe.
url=https://naforum.zapodaj.net/8bd0c0b24f8e.jpg.html][/url -
Mmiśka wrote:
Mmiska chyba stroju roboczego nie widziałaś proszę, oto on
Ja jeszcze spokojnie jestem w stanie ukryć ciąże ale w pierwszej tez dluuuugo brzucha widac nie było, na tym etapie to bym zupełnie płaska
A co do bucików, to moj miesiąc temu zaczął chodzić i miałam zagwozdke jeśli chodzi o buty bo jednak zima zaraz... no ale kupiliśmy na te 2 miesiące trzewiki z Emela, bo ta podeszwa naprawdę jest super, buty są leciutkie i młody praktycznie od razu umiał w nich chodzić, a przymierzaliśmy kilka par różnych firm. Aprielka, nie wolałas wsadzić małego w ocieplane niechodki? -
nick nieaktualnyOdebrałam dziś wyniki testu harmony, mam niskie prawdopodobieństwo trisomii. Będziemy mieć synka 😍 dzisiaj na usg miał już 9,4 cm.
kalade, Mmiśka, summer..86, MrsKiss, 1000, juna, Alunis, pingwinkowa, Misia90, XKamaCX, aniaem86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba mam kleszcza na posladku 😱😱😱 mąż stwierdził że bardzo malutki.
Co robić?? Mam w domu octanisept, pomoże czy zaszkodzi gdy posmaruje? Rano pojadę do poradni go wyciągnąć o ile się okaże że to faktycznie kleszcz03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
Odkazić można, a nawet trzeba, ale po wyjęciu. Psikanie w kleszcza nic nie da. A nie wiem czy to nie jest gorsze niż zostawienie go do rana. Z jakiegoś powodu mówią, żeby nie smarować kleszczy niczym tłustym (masłem na przykład - takie rady dają często osoby starsze), bo kleszcz się wtedy zatyka i wymiotuje prosto w nas. Nie wiem czy taki octanisept nie zadziała podobnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 20:46
-
Sesil wrote:Dziewczyny chyba mam kleszcza na posladku 😱😱😱 mąż stwierdził że bardzo malutki.
Co robić?? Mam w domu octanisept, pomoże czy zaszkodzi gdy posmaruje? Rano pojadę do poradni go wyciągnąć o ile się okaże że to faktycznie kleszczWhite Innocent lubi tę wiadomość