♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy sporo aktywności wspólnych przed świętami tylko nigdy ich nie układałam w formie kalendarza ale skoro jestem w tym roku w domu i mam więcej czasu to chyba zrobię aktywności na każdy dzień. Jak mały miał 1,5 roku to upiekliśmy ciastka i mały całe świeta nimi częstował każdego i bardzo był z siebie dumny. W zeszłym roku mniej miał już z tego radości ale ciastka trzeba upiec
.
Jak tylko naprawią mi lodówkę biorę się za zagniatanie piernika. W zeszłym roku pierwszy raz zrobiłam i jest przepyszny jak poleżakuje kilka tyg w lodówce.
-
nick nieaktualnyCo do lodówki my z mężem kupiliśmy wypasiona lodówkę z Amica na zewnątrz miał wyswietlacz z ustawieniem temperatury podświetlał się na niebiesko minął rok i lodówka się popsuła zresztą jakoś nie mamy szczęścia do tego sprzętu bo zmywarka tez padła z Amica do lodówki wezwaliśmy serwisanta i powiedział że nie opłaca się tego juz naprawiać i pytaliśmy się żeby nam doradził jaka lodowke wybrać powiedział prosta bez bajerów i narazie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 19:20
-
zOsIa88 wrote:Co do lodówki my z mężem kupiliśmy wypasiona lodówkę z Amica na zewnątrz miał wyswietlacz z ustawieniem temperatury podświetlał się na niebiesko minął rok i lodówka się popsuła zresztą jakoś nie mamy szczęścia do tego sprzętu bo zmywarka tez padła z Amica do lodówki wezwaliśmy serwisanta i powiedział że nie opłaca się tego juz naprawiać i pytaliśmy się żeby nam doradził jaka lodowke wybrać powiedział prosta bez bajerów i narazie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 19:36
-
nick nieaktualnyJa moze natrafiłam na ferelny sprzęt no ale wiem że juz nie kupię z tej marki kuchenka też mnie nie przekonała po roku użytkowania jeden palnik nie działał z piekarnikiem tez mam jakiś problem także nigdy więcej Amica
mam pralkę z samsunga i jest świetna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 20:45
-
Nie wiem czy to problem z nowym sprzętem, ja z kuchenka miałam problem jakieś pół roku temu. Już przy zakupie.. Jak ja przywieźli do domu to zgłaszaliśmy reklamację. W sklepie nawet przyznali rację że coś jest z nią nie tak (jakość, jakieś dziwne wielkie otwory.. Chyba wady fabryczne). Za to u teściów też cuda działy się z nowym sprzętem. Ale ten stary sprzęt co mają kilka lat z Amica działa do dzisiaj..
Za to też bardzo lubię samsungaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 20:46
-
nick nieaktualnyu nas zmywarka była dwa razy w serwisie po niecalym roku a mieliśmy wszystko z tej marki
bo chcieliśmy mieć wszystko pod ten sam design i w ogóle pomysł żeby wybrać kuchenke ze szklana Góra przy palnikach był chyba najgorszy z możliwych nie da się w ogóle utrzymać w czystości kiedyś mi tez szczeliła żarówka i żeby wymienić żarówkę trzeba cala obudowę kupić ja jestem bardzo zrażona tym sprzętem niestety i nigdy juz nie wybiorę z tej firmy najgorszy zakup to lodówka niestety a daliśmy za nią sporo. Teraz kupiliśmy tańsza bez bajerów.
-
Ja tez uważam, że ciąża to wcale nie jest super czas. Pomimo tego, że nie mam na co narzekać. Mnie ten stan stresuje, ciagle mam jakieś głupie mysli martwię się jak nie kopie, żyje od wizyty do wizyty. Ale staram się nie nakręcać za bardzo i cierpliwie czekam do kwietnia.
Kalendarz chce zrobić córeczce, zamówię okienka w internecie i coś wymyślę, ale zobaczę co z tego wyjdzie. Może nawet pierniczki uda się nam upiec. Fajnie by było. Młoda przeżywa teraz taki bunt, że czasem wychodzę z siebie, moje pokłady cierpliwości są na wyczerpaniu.
-
zokeia. Ale duży Twoi maluszek 🙂 I już połówkowe, to jesteś pierwsza 🙂
belldandy. Szkoda, że paracetamol nie działa. Na prawdę mi przykro, że musisz się tak męczyć. To niesprawiedliwe, że niektóre ciąże są takie trudne.
m85t. Ja robiłam z córką w zeszłym roku ciasteczka, ale nie bardzo mi smakowały. Zabawa była fajna i wygląd, ale smak niekoniecznie. Może podzielisz się swoim przepisem?
1Malinka1. U mnie to samo z córką. Non stop jakieś histerie i wyimaginowane problemy. Ciężko to znosić spokojnie, ale co zrobić, trzeba się starać.
BBF pokazało mi, że zaczęłam już 5 miesiąc 😮
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie 1981 tak wyszło, że mam termin na 1 kwietnia, ale liczę - że tak jak ostatnio - urodzę 2 tygodnie wcześniej.
My świąt nie obchodzimy, więc nie planuję nic specjalnego dla dzieciaków. W połowie grudnia mój syn ma urodziny i to on już planuje przyjęcieW zeszłym roku nawet sam kupił ozdoby. Uwielbia swoje święto
Ale mam fazę na zupy! Wczoraj wieczorem po raz pierwszy w życiu ugotowałam barszcz ukraiński i dzisiaj zjadłam 8 talerzy! Jadłam tylko to. Jutro mam plan na pomidorową. Szaleństwo
Nooo i jutro muszę ostatecznie zakończyć pakowanie w starym mieszkaniu.Dorciax lubi tę wiadomość
-
Ja mam fazę na zupy od jakiegoś miesiąca. Przerobiłam już pomidorowa, ogorkowa rosół, kalafiorowa, botwinkowa, jarzynowa, fasolowa i barszcz z uszkami 😅😅
zokeia lubi tę wiadomość
-
O tak tak, zupki zdecydowanie
Mogłabym nic innego nie jeśćDorciax lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Hej dziewczyny, dzis zaczął się moj 20 tydzien a wciąż nie czuje ruchów
z synem w 2012 poczułam w skończonym 20 i nie były to żadne motylki,trzepotanie tylko po prostu puknięcie.
Byc moze mam więcej tłuszczu teraz i łożysko z przodu, ale wszyscy mówią, że w 2 ciazy czuje się szybciej te ruchy.. Jak to jest u Was ?
I pytanko odnośnie poduszek rogaliki do spania, mozecie polecic cos ze sklepów online ?
4 cykl 🍀
28 dc ⏸️
27.07. 💉 Beta 6,720 mIU/ml
03.08. 💉 Beta 277,600 mIU/ml
-
Butterfly02 ja w tamtym toku byłam w ciąży i wydawało mi się ze już 17-18 tc czułam coś, nie wiem czy napewno to ale jakby mi się przekręcał w brzuchu.
Teraz jeszcze nic nie czuje, myśle ze niedługo🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Butterfly02. Rozumiem Twoje zniecierpliwienie, ale ruchy to kwestia indywidualna. Ja w tej ciąży poczułam je tydzień później niż w pierwszej, także niekoniecznie jest tak jak piszą. W każdym razie masz jeszcze chwilę czasu. Pewnie poczujesz na dniach 🙂
Ja mam taką poduszkę i polecam
https://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2/Butterfly02 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔