♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo właśnie zastanawiałam się jakbym miała w niej leżeć chyba tylko w szlafroku
bo jest seksi
Ja dlatego też zamówilam sobie ciemne koszule i tez nie chce żeby były z poliestru tylko jakiś oddychający materiał ja nie zamierzam wyrzucać koszul napewno się jeszcze przydadzą ale ja lubię tez po domu w koszulach chodzićjest mi wygodniej kiedyś tylko spodnie plus góra a teraz lubie jak powietrze mi dochodzi
-
Dziewczyny u mnie dzisiaj łzy, ale tym razem szczęścia. Miałam drugie badania prenatalne. Zacytuję Panią Doktor: Zdrowy, piękny, duży chłopak, zdrowo rozwijający się. Torbiel od czwartku o połowę się zmniejszył, powiedziała mi, że na tym etapie ciąży pojedynczy izolowany torbiel tak mały nie ma znaczenia i nawet o tym nie mówi pacjentkom że jest, bo to niepotrzebne nerwy.
https://naforum.zapodaj.net/e13da935a775.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/e3c522ced4ba.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 13:53
Gemma19, Nagietek, Dorciax, Roksi, koki91, Różyczka32, Lucy91, Annie1981, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
nick nieaktualnyCzasami nie ma się co martwić na zapas tez juz miałam mieć w 14 tc zakladany szew a wszystko się podniosło ale ja w ogóle się tym nie martwiłam bardziej mnie wkurzały te wymioty odpukać narazie nie mam ale tez musiałam odstawić witaminy prenatalne biorę narazie podstawowe kwas foliowy i wit b i to co drugi dzień za kilka dni sprobuje juz codziennie znowu wdrożyć u mnie witaminy chyba głównym winowajca sa do tego acard i duphaston mi podraznia żołądek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 13:42
-
belldandy wrote:Całe dnie śpię po tych lekach... masakraSzymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
Desperatka_87 wrote:Dziewczyny u mnie dzisiaj łzy, ale tym razem szczęścia. Miałam drugie badania prenatalne. Zacytuję Panią Doktor: Zdrowy, piękny, duży chłopak, zdrowo rozwijający się. Torbiel od czwartku o połowę się zmniejszył, powiedziała mi, że na tym etapie ciąży pojedynczy izolowany torbiel tak mały nie ma znaczenia i nawet o tym nie mówi pacjentkom że jest, bo to niepotrzebne nerwy.
https://naforum.zapodaj.net/e13da935a775.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/e3c522ced4ba.jpg.html
Super wiadomość! Na pewno teraz odetchnęłaś 😊 Śliczny dziubek i te stópki 😍 Gratuluję zdrowego synusia i życzę dużo zdrówka, bez żadnych stresów aż do rozwiązania 😊Desperatka_87 lubi tę wiadomość
Córcia ❤️ 08.2018
Synuś 💙
-
nick nieaktualny
-
koki91 wrote:Super wiadomość! Na pewno teraz odetchnęłaś 😊 Śliczny dziubek i te stópki 😍 Gratuluję zdrowego synusia i życzę dużo zdrówka, bez żadnych stresów aż do rozwiązania 😊
koki91 lubi tę wiadomość
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
KORRALIKK wrote:Mi się junamy w ogóle nie podobają, nie mój styl, bo jest taki glamour hehe. Dużo pozytywów jest o Baby design husky, ale jak je zobaczyłam to skojarzyły mi się z takimi typowymi, rozklekotanymi wózkami mamusiek spod bloku na wsi. Taki zwyklak.
Hahaha dzięki, miałąm z córką Husky właśnie. W dodatku używany, ale ze mnie wiochmenka z Wrocławia 😂
A tak serio, to chciałam taki bo miał fajne dobre zawieszenie na spacery w trudniejszym terenie. Używany i tak krótko bo sama gondola.
Potem kupiłam spacerówki. Mam 3😂 Baby jogger summit X3 w naprawdę górskie tereny, Valco Snap 4 Trend na szybkie akcje miejskie, mam też Easywalker Buggy XS - miał być samolotowy na podróże i do sklepu, ale taki mały że może miesiąc córka używała.
Ze spacerówek naprawdę polecam Valco, jest lekki i składa się tak cudownie.
-
Dobra wiadomość Desperatka_87
ile to nerwów nas kosztują te maleństwa , a to dopiero początek
w sklepie widziałam parę z wózkiem Bebetto Silvia, normalnie zakochałam się w nim. Ale nie czytałam jeszcze specyfikacji i opiniiDesperatka_87 lubi tę wiadomość
-
Bell trzymaj się, trzymam mocno za ciebie kciuki, żebyś jeszcze wytrzymała!
Desperatka gratulacje, świetne wiadomości 🥰🥰Desperatka_87 lubi tę wiadomość
-
Desperatka_87. Cieszę się, że ta wiadomość Cię uspokoiła 🙂 Słodkie stopki 😍
Ja dziś byłam w Tesco i pierwszy raz ubrałam obcisłe ciuszki ciążowe, więc każdy mógł już zobaczyć brzuszek, a jest spory. Do tej pory ukrywałam ciążę wśród ludzi, więc tak dziwnie mi było się "zdemaskować" 😁Olciak, Desperatka_87 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie super!! ❤️
Mnie dziś pierwszy raz pani w aptece obrzuciła wzrokiem od dołu do góry i się do mnie uśmiechnęła.
Chyba widać nawet dla tych co nie wiedza 😍koki91, Annie1981 lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Hej, ja jakoś przeglądam rzeczy dla chłopców ale nie mogę się przełamać żeby coś zamówić. Nie wiem czemu. Przy córkach kupowałam już jakieś gadżety a teraz mam jakąś blokadę. Boję się chyba że na połówkowym z chłopca zrobi się dziewczynka chociaż czuję że pod sercem tym razem siedzi chłopak. Tak samo w obu ciążach miałam naszykowaną torbę awaryjną gdybym musiała trafić do szpitala bo coś się dzieje ( niestety oby dwa razy korzystałam ) tym razem nie mam a jest pandemia. Teoretycznie coś mam bo malutkie łóżeczko do odmalowania, pościel. Ale nic nowego nie potrafię kupić. Mam nadzieję że w grudniu się odblokuję. Dziś spałam do 10 . Z mała przerwa od 7-8. Jestem blada jak ściana , nawet jak odchylę powiekę to jest blada śluzówka. Także moje wczorajsze osłabienie to już chyba anemia. Nie lubię brać żelaza bo już w ogóle będę się modlić żeby zrobić 💩. No ale jak nie będzie wyjścia to będę brać. Po drugim porodzie mimo żelaza w ciąży skończyłam na przetaczaniu krwi
i taki scenariusz mi teraz wisi w głowie. Dziwi mnie że tylko w ciąży mam takie problemy. Nie wiem czy Wy też tak macie ale moim ulubionym ciążowym strojem jest dres 🤦😂 jak muszę wyjść to jak za karę się przebieram. Chyba jedna para ciążowych spodni do końca ciąży mi starczy 😂 ostatnio jakoś mało wychodzę.
-
U nnie widać brzuszek jak ubiorę coś obcisłego. Szczególnie w sukience. W pracy cześć osób wie, cześć nie wiec trochę jeszcze ukrywam, ale chyba w końcu im powiem, choć nie czuje potrzeby zwierzania się im, ale chce uniknąć plotek na produkcji.
Jeszcze rzeczy nie kupuje, tez mam jakaś blokadę, ale czas w tej ciąży tak szybko mija ze muszę zrobić listę rzeczy, ktore będą niezbędne. Do tego selekcja ciuszków po Julce.
Belldany dawaj nam znać co u Ciebie. Mocno trzymam kciuki za Was.
-
U mnie również widać już brzuszek jak założę coś obcisłego ale wydaje mi się że i tak więcej tam tłuszczu niż dzidziusia 😁 My już troszkę rzeczy mamy bo trafiały się fajne okazje za grosze i szkoda było nie brać. Mamy kupioną gondolę do naszej spacerówki, fotelik z bazą, łóżeczko chicco baby hug i ostatnio zaczęłam szukać perełek na vinted i zamówiłam kilka nowych ubranek 😊 Lepiej sobie rozłożyć koszty na kilka miesięcy bo w pierwszej ciąży wszystko kupowałam praktycznie na raz a koszty ogromne wyszły .Córcia ❤️ 08.2018
Synuś 💙
-
Hej, ja od pół h nie śpię, wcześniej pobudka z koło 6 z jakiegoś koszmaru
okropnie mnie mdli, prawie tak jak w 1szym trymestrze 🤢 do tego męczący kaszel echh
I wczoraj znowu miałam panikę o dzidziusia, po cholerę szlam do tej głupiej babya wizyta u mojego lekarza dopiero 4 grudnia...
-
nick nieaktualnyKoki91 no rzeczywiście koszty są kolosalne ale ja tez rzeczy dla dziecka dopiero po Nowym Roku teraz zamówilam koszule ale to wykorzystam w razie czego. Oglądałam wczoraj na vited rzeczy jakoś nie mam przekonania nigdy jeszcze nic nie kupiłam z tej strony.
Gemma19 mdli Cie albo od nerwów albo z głodu.
-
nick nieaktualnyGemma ja tak mam od 4 miesiąca ze wymiotuje żółcią niestety
czasami rano też jak mam za dużo to dziecko się pozbywa tego z jednej strony pewnie się broni bo to dla niego szkodliwe. Leki ogólnie mi nie służa najbardziej witaminy ciążowe i leki doustne na infekcje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2020, 08:37