♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
1Malinka1 wrote:Na co mam czekać ? Gbs mam negatywny.
Jak wody odejdą to nie powinno się udać do szpitala?Oczywiście TO NIE JEST PORADA MEDYCZNA
Po prostu mówię jak było. O 4 odeszły mi wody, nic się nie działo, o 8 zadzwoniłam do położnej. Powiedziała, że mam jechać o 10-11, chyba że będę miała regularne skurcze, to szybciej. Skurczy nie było. Dostałąm oksy o 15, urodziłam o 18
Ale myślę, że dziewczyny mają rację, na spokojnie jedź
A poza tym to foch, bo wcinasz się w kolejkę
Powiedz jeszcze dlaczego 'prawdopodobnie' odeszły Ci wody? Było wielkie chluśnięcie, czy raczej sączenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2021, 21:47
Jaszczureczka lubi tę wiadomość
-
zokeia wrote:Mi położna mówiła, że mam jakieś 5- 6 godzin
Oczywiście TO NIE JEST PORADA MEDYCZNA
Po prostu mówię jak było. O 4 odeszły mi wody, nic się nie działo, o 8 zadzwoniłam do położnej. Powiedziała, że mam jechać o 10-11, chyba że będę miała regularne skurcze, to szybciej. Skurczy nie było. Dostałąm oksy o 15, urodziłam o 18
Ale myślę, że dziewczyny mają rację, na spokojnie jedź
A poza tym to foch, bo wcinasz się w kolejkę -
Tysia89 wrote:Dzień się jeszcze nie skończył :p
Od 1,5h mam bolesne skurcze. Są bardzo nieregularne. Równie dobrze mogą to być wreszcie skurcze przepowiadające. Ale jak dodam do tego doskonały nastrój, cudownie spędzony dzień z dziećmi, energię i po prostu chęć urodzenia, to kto wiemisskity, m85t lubią tę wiadomość
-
1Malinka1 wrote:Zokeia jednak nie mam wątpliwości, ilość na początku skąpa a później już się rozkręciło i aż do teraz. Podpaska mi przeciekła. Czekam aż mnie przyjmą. Położna „bardzo” miła .
Jeszcze troszkę i zobaczysz dzieciątko
-
No dobra, napięcie wróciło. Nospy w domu nie mam.
Nigdy nie miałam porodu zaczynającego się skurczami, więc w sumie nie wiem co to jest. Czuję ćmiący ból, napięcie. Ale trudno określić mi częstotliwosc. Wlaściwie to cały czas coś czuję raz slaviej, raz mocniej. Jak na okres. I delikatne klucie w dole.
-
1Malinka1 wrote:Jestem na oddziale już . Położna super, rozwarcie 4-5 cm, skurcze za to slabe.
'97
08.18r - początek starań
05.10.19 - poronienie 5 tydz 💔
07.20r - HSG (niedrożne, lewy udrożniony)
14.08.20 - ⏸️
14.08 - 400🧪
17.08 - 1661🧪
19.08 - 3389🧪
21.08 - 7025🧪
28.08 - Mamy maleństwo z ❤️
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston -
Antoś jest na świecie, 3370 g 57 cm 10 pkt
Parachute90, Roksi, Olciak, Jaszczureczka, koffy, *SmoczycA*, Dorciax, Tysia89, zOsIa88, m85t, Czarna_porzeczka, Rodzina, misskity, Gemma19, zokeia, JJJ, KORRALIKK, Angelinaa, Butterfly02, Linka2019, olka25, Kora88, Annie1981 lubią tę wiadomość