♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaszczureczka wrote:JJJ - niby tak, ale widzisz - dzidzia ma inne plany
U mnie to juz z kilka razy byla nisko a za jakis czas spowrotem poszla na gore ot tak- I się bawi ze mna w kotka I myszke
Oo widzisz, może tu jest odpowiedź na te rozbieżności. U mnie wszelkie aktywności "przedporodowe" zaczynają się po południu/wieczorem i w takich godzinach byłam wczoraj na wizycie, a dziś miałam badanie rano, gdy jeszcze nic ciekawego się nie dziejeJaszczureczka lubi tę wiadomość
🩵 04.2021
🩵 05.2024 -
Zokeia w punkt, ja dokładnie tak samo odradzam te fizelinowe, siateczkowe o wiele lepsze.
Bell jeszcze raz gratuluje. Jak dobrze, że dzisiaj już po drugiej stronie brzuszka
Dziewczyny, które nadal w dwupaku trzymam mocno kciuki za szybkie rozwiązania.
A pogoda dziś taka piękna, że aż żal nie skorzystać. Byłam dziś z małym na pierwszym spacerku. Szkoda, że bez męża, ale on zabrał córcię na wycieczkę.Jaszczureczka, zokeia, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Bell moje gratulacje💐😊Dzieli nas tylko czas...
40 l.
09.2012 - córcia ❤️
01.2018 - początek starań o rodzeństwo
09.2018 -synuś -nasz aniołek (17tc*)
10.2019 - Invimed Wrocław, AMH 1,69, 2x IUI
02.2020 - I IVF - ❄️❄️ 3dniowe:
1 Transfer ET- 17.02.2020 💔 7/8 tc
2 Transfer FET- 24.07.2020 ❄️- córcia❤️ ️ur.08.04.2021
...niespodzianka od matki natury: 28.12.2022 - pozytywny test, 19.01.2023 - 7 tc - 1cm człowieka❤️, 09.02.2023 - 10 tc - 3 cm, 27.02.2023 - 13 tc - 7 cm, 27.04.2023 - 21 tc -456 g, 26.05.2023 - 25t - 987 g, 38 tc - 3300g, ...❤️synek ur. CC 02.09.2023, 3kg, 50 cm -
Bell gratulacje!!! ❤️❤️❤️
Ja w domu... wyszłam na własne życzenie. Ogólnie wszystko było idealnie, ktg skurczy brak a chcieli mnie trzymać do 9 kwietnia i wtedy podjąć decyzje wywołanie albo cc... wiec się wypisałam i mam wrócić 9 kwietnia. Chyba ze wcześniej będzie akcja porodowa to mam wrócić.
Co do rozbieżności. Lekarka z drobnymi rękami powiedziała ze mam rozwarcie 5cm, lekarz z grubymi palcami, ze na 3cm 🤣.
Potem badał mnie rano ordynator po przeniesieniu z porodówki i powiedział przepuszcza palec wiec nie wiem czy to rozwarcie było ale się zmyło czy o co chodzi. Tak samo łożysko - u mojego gin o zwapnienia, w szpitalu jest okej 🙈🤣 bądź tu mądry.zokeia lubi tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualny
-
Mnie tak boli krocze, że ledwo chodzę po mieszkaniu. Dzisiaj najgorszy dzień/noc na mój poród, bo nie mamy samochodu, mąż jest w kiepskim nastroju, bo wyrwał dwie osemki i jest obolały. Jak mały zrobi psikusa to idealnie na prima aprilis 🤣 jeszcze prezent teściowej by zrobił, bo ma imieniny 1.04. Mam nadzieję, że nie zrobi nam tego i jeszcze poczeka. Jutro po południu mamy do odbioru auto, to będzie już lżej na sercu
-
Hej, ja już zostaję do porodu w szpitalu. Termin mam na 18 kwietnia 🙈 wszystko przez te krwawienia. Jeżeli dotrwam to będę miesiąc w szpitalu a później jeszcze dodatkowo na noworodkach . Uaktywniłam się ale czy to coś da ?? Czekamy na poród SN.
-
Belldandy gratulacje 😊
A ja tak z innej beczki... Wszystkie już macie imiona dla dzieci powybierane? U nas tragedia z wyborem. Jak już mi się wydaje, że coś zdecydowaliśmy, to za chwilę mam wątpliwości i wracamy do punktu wyjścia. Dziecko będzie bezimienne albo wielu imion 😖25.01.2015
23.03.2018
18.04.2021 -
Przewijają nam się imiona Antoni, Aleksander, Hubert, Wojciech. Hubert najmniej pasuje do nazwiska. Antoni i Aleksander tak bardzo popularne, że nie mam przekonania. Wojciech pasuje, podoba się, ale miałam na początku podstawówki kolegę Wojtka i pamiętam, że dzieci mu mocno dokuczały, standardowo "Wojtek bez portek" i nawet mu koledzy przy tym spodenki ściągali. Nikt by tego nie wytrzymał, a jeszcze on przy tym był bardzo wrażliwy. Szybko rodzice go przenieśli do innej szkoły. Wolałabym oszczędzić dziecku takich wrażeń.25.01.2015
23.03.2018
18.04.2021 -
beti97 wrote:Hej, ja już zostaję do porodu w szpitalu. Termin mam na 18 kwietnia 🙈 wszystko przez te krwawienia. Jeżeli dotrwam to będę miesiąc w szpitalu a później jeszcze dodatkowo na noworodkach . Uaktywniłam się ale czy to coś da ?? Czekamy na poród SN.
-
olka25 wrote:Przewijają nam się imiona Antoni, Aleksander, Hubert, Wojciech. Hubert najmniej pasuje do nazwiska. Antoni i Aleksander tak bardzo popularne, że nie mam przekonania. Wojciech pasuje, podoba się, ale miałam na początku podstawówki kolegę Wojtka i pamiętam, że dzieci mu mocno dokuczały, standardowo "Wojtek bez portek" i nawet mu koledzy przy tym spodenki ściągali. Nikt by tego nie wytrzymał, a jeszcze on przy tym był bardzo wrażliwy. Szybko rodzice go przenieśli do innej szkoły. Wolałabym oszczędzić dziecku takich wrażeń.
olka25, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
zokeia wrote:Beti wspolczuję. To rzeczywiscie dlugo.
Olciak biedna wymęczą Ciędobrze, że wychodzisz. Może u siebie w domu organizm odpuści i się otworzy?
Olka25 nasz syn dalej nie ma imienia. NIC MI SIE NIE PODOBA
Oo, czyli nie tylko ja mam problem... Tego Wojtka to w sumie dziś wymyśliłam 😂zokeia lubi tę wiadomość
25.01.2015
23.03.2018
18.04.2021