Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka77 ja brałam i luteinę 2x 100 i dupka 2x1 ale czasem się bóle zdarzały rozrostowe macicy. Ma to na pewno wpływ. Ale jak widać nie tak żeby nie bolało w ogóle. Po prostu tak masz...cieszyć się trzeba. Obecnie biorę luteinę tylko na noc. Mi brzuch twardnieje oj baaardzo baaardzo zadko a tak żeby całą macica się postawiła to raz miałam tak że sama z siebie. A tak to przy oragzmie. Sexu mi brakuje w ciuul bo po sexie mam podrażnienie wejścia do pochwy więc odpuściliśmy ale orgazm to już inna sprawa haha
ja tam nie myśle o sexie i się nie nakręcamteż nie wiem co to postawiona macica... czasem mnie coś chwyci w dole przy gwałtownym ruchu np ale ogólnie brzuch mi nie twardnieje etc... no nie pozostaje mi nic jak faktycznie się cieszyć
Fasolka77
-
india wrote:Karmelka a jak sie zorientowac, ze sie nie trzyma moczu? Leci bez czucia :p
Mam wrażenie, ze znowu od 2 dni mam bardziej mokro. Moze to wina Iladianu?
Jakies 2 tyg tez mialam schize, ale poszlam do lekarza i stwierdzil, ze to nie wody.
A wy macie majtki wilogotne czy zupełnie sucho?
Fasolka to jest przedsprzedaż. Zamowilam, ale realizacja dopiero po 14.01
na pewno zwiększona wilgotność to wina różnych leków dopochwowych ale tez chyba specyfika ciąży. Masz India papierki lakmusowe? tak możesz sprawdzic czy to wody czy po prostu wydzielina. Ja miałam nadmiar po lactovaginalu... więc po iladianie jak najbardziej też może być wilgotno.
poczekam z zamówieniem fotela na Twoją opinię jeśli pozwoliszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 18:01
india lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ja nie noszę żadnych wkładek ile się da chodzę bez bielizny ale mam taką wydzielinę że jest wodnista i z luteina wypływa więc biizna jest lekko wilgotna. Ale jak brałam cmorizmazolum to myślałam że wody mi się Sącza tak mi się lało. Jeśli bierzesz coś dopochwowo to na pewno nie wody a przez tą globulkę.
dokładnie! to samo uczucie! Także India nie stresuj sięFasolka77
-
Karollinax26 wrote:Przyszła dziś moja koszula, na razie jedna, na próbę. Ta zwykła bawełniana za 3 dyszki z Allegro, zamówiłam rozmiar M, jest dobra, tylko mama mi ją skróci. Jeszcze muszę zamówić dwie jakieś lepsze.
pokażalbo daj linka
Fasolka77
-
India ja tez mam tskie dni że wydzieliny jest dużo więcej aż bielizna jest mokra. Ja nie używam wkładek tylko po prostu zmieniam majtki w ciągu dnia. Dziś na szkole rodzenia mówiła położna że niektóre kobiety mają tak dużo wydzieliny że muszą nosić podpaski bo wkładki nie dają rady i jest to fizjologiczne. Oczywiście fajnie sprawdzić paierkiem czy jest to na pewno wydzielina czy wody.
india lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
A ja jechalam do porodu taksowka. Jak wzywalam to nic nie mowilam, ze jade na porod
) wody odeszly mi w domu, ale sie nie martwilam ze moze jeszcze pobrudze taksowke. Mialam torbe i wielki brzuch, nie tlumaczylam sie czy jade juz na porod czy nie. Raczej taksowkarz nie odmowi z zaskoczenia. Tyle ze ja nie mialam skurczow, ani nic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:O to ja mam zwykła i brałam jedna o 8 rano druga o 15 to chyba mogę sobie 3 walnąć.