Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Według mojego ginekologa pomoże, kiedyś mi zalecila ciepła kąpiel na rozluźnienie.MamaAga85 wrote:Dziewczyny
czy ciepła ale nie gorąca kąpiel w przypadku jakiegoś bólu brzucha może pomóc czy raczej zaszkodzi???
Nie czuje w sumie bólu a jakieś ćmienie idealnie na środku dołu brzucha -
Fasolka dobrze wiedzieć że na razie i tak nie mam się po co wybierać do okulisty
dzisiaj się dowiedziałam że mój rodzinny jest miesiąc na urlopie a zastępuje ja taka stara baba, do której nie chce iść. Więc poczekam sobie ze skierowaniem ten miesiąc to akurat będę gdzie w 32 Tc
-
malutka_mycha wrote:Fasolka dobrze wiedzieć że na razie i tak nie mam się po co wybierać do okulisty
dzisiaj się dowiedziałam że mój rodzinny jest miesiąc na urlopie a zastępuje ja taka stara baba, do której nie chce iść. Więc poczekam sobie ze skierowaniem ten miesiąc to akurat będę gdzie w 32 Tc 
służę
ja byłam w enel- med z pakietu ale lekarka super, zbadała mnie dziś na różnych sprzętach i mówi,że do porodu własnie najlepiej 30-31 tc się badać
wtedy już mi czymś oczy zakropli więc będę musiała troszkę po badaniu posiedzeć ale mam potem masaż więc jakoś ogarnę
badanie ma trwać 30 min i dostanę obszerny opis dla ginekologa
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Dzisiaj pisałam że mnie nie bolało spojenie, za szybko się cieszyłam
znowu nie potrafię nogi podnieść. Ale nie jest to zależne od wysiłku, chyba że już faktycznie miałabym dużo chodzić. A różnicy pomiędzy dniem na kanapie a troszkę bardziej aktywnym nie ma.
-
malutka_mycha wrote:Dzisiaj pisałam że mnie nie bolało spojenie, za szybko się cieszyłam
znowu nie potrafię nogi podnieść. Ale nie jest to zależne od wysiłku, chyba że już faktycznie miałabym dużo chodzić. A różnicy pomiędzy dniem na kanapie a troszkę bardziej aktywnym nie ma.
odpukać mnie nic nie boli.. poza kolanem
odpukać
myślicie, że to sprawka 2x luteiny dopochwowej od początku ciąży?
Fasolka77

-
nick nieaktualnyFasolka77 ja brałam i luteinę 2x 100 i dupka 2x1 ale czasem się bóle zdarzały rozrostowe macicy. Ma to na pewno wpływ. Ale jak widać nie tak żeby nie bolało w ogóle. Po prostu tak masz...cieszyć się trzeba. Obecnie biorę luteinę tylko na noc. Mi brzuch twardnieje oj baaardzo baaardzo zadko a tak żeby całą macica się postawiła to raz miałam tak że sama z siebie. A tak to przy oragzmie. Sexu mi brakuje w ciuul bo po sexie mam podrażnienie wejścia do pochwy więc odpuściliśmy ale orgazm to już inna sprawa haha
-
nick nieaktualny
-
Karmelka a jak sie zorientowac, ze sie nie trzyma moczu? Leci bez czucia :p
Mam wrażenie, ze znowu od 2 dni mam bardziej mokro. Moze to wina Iladianu?
Jakies 2 tyg tez mialam schize, ale poszlam do lekarza i stwierdzil, ze to nie wody.
A wy macie majtki wilogotne czy zupełnie sucho?
Fasolka to jest przedsprzedaż. Zamowilam, ale realizacja dopiero po 14.01 -
nick nieaktualnyJa nie noszę żadnych wkładek ile się da chodzę bez bielizny ale mam taką wydzielinę że jest wodnista i z luteina wypływa więc biizna jest lekko wilgotna. Ale jak brałam cmorizmazolum to myślałam że wody mi się Sącza tak mi się lało. Jeśli bierzesz coś dopochwowo to na pewno nie wody a przez tą globulkę.india wrote:Karmelka a jak sie zorientowac, ze sie nie trzyma moczu? Leci bez czucia :p
Mam wrażenie, ze znowu od 2 dni mam bardziej mokro. Moze to wina Iladianu?
Jakies 2 tyg tez mialam schize, ale poszlam do lekarza i stwierdzil, ze to nie wody.
A wy macie majtki wilogotne czy zupełnie sucho?
Fasolka to jest przedsprzedaż. Zamowilam, ale realizacja dopiero po 14.01

a lekarz co mówi na te bóle?