Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Dziewczyny
czy ciepła ale nie gorąca kąpiel w przypadku jakiegoś bólu brzucha może pomóc czy raczej zaszkodzi???
Nie czuje w sumie bólu a jakieś ćmienie idealnie na środku dołu brzucha -
Fasolka dobrze wiedzieć że na razie i tak nie mam się po co wybierać do okulisty
dzisiaj się dowiedziałam że mój rodzinny jest miesiąc na urlopie a zastępuje ja taka stara baba, do której nie chce iść. Więc poczekam sobie ze skierowaniem ten miesiąc to akurat będę gdzie w 32 Tc
-
malutka_mycha wrote:Fasolka dobrze wiedzieć że na razie i tak nie mam się po co wybierać do okulisty
dzisiaj się dowiedziałam że mój rodzinny jest miesiąc na urlopie a zastępuje ja taka stara baba, do której nie chce iść. Więc poczekam sobie ze skierowaniem ten miesiąc to akurat będę gdzie w 32 Tc
służęja byłam w enel- med z pakietu ale lekarka super, zbadała mnie dziś na różnych sprzętach i mówi,że do porodu własnie najlepiej 30-31 tc się badać
wtedy już mi czymś oczy zakropli więc będę musiała troszkę po badaniu posiedzeć ale mam potem masaż więc jakoś ogarnę
badanie ma trwać 30 min i dostanę obszerny opis dla ginekologa
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Dzisiaj pisałam że mnie nie bolało spojenie, za szybko się cieszyłam
znowu nie potrafię nogi podnieść. Ale nie jest to zależne od wysiłku, chyba że już faktycznie miałabym dużo chodzić. A różnicy pomiędzy dniem na kanapie a troszkę bardziej aktywnym nie ma.
-
malutka_mycha wrote:Dzisiaj pisałam że mnie nie bolało spojenie, za szybko się cieszyłam
znowu nie potrafię nogi podnieść. Ale nie jest to zależne od wysiłku, chyba że już faktycznie miałabym dużo chodzić. A różnicy pomiędzy dniem na kanapie a troszkę bardziej aktywnym nie ma.
odpukać mnie nic nie boli.. poza kolanemodpukać
myślicie, że to sprawka 2x luteiny dopochwowej od początku ciąży?
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 ja brałam i luteinę 2x 100 i dupka 2x1 ale czasem się bóle zdarzały rozrostowe macicy. Ma to na pewno wpływ. Ale jak widać nie tak żeby nie bolało w ogóle. Po prostu tak masz...cieszyć się trzeba. Obecnie biorę luteinę tylko na noc. Mi brzuch twardnieje oj baaardzo baaardzo zadko a tak żeby całą macica się postawiła to raz miałam tak że sama z siebie. A tak to przy oragzmie. Sexu mi brakuje w ciuul bo po sexie mam podrażnienie wejścia do pochwy więc odpuściliśmy ale orgazm to już inna sprawa haha
-
nick nieaktualny
-
Karmelka a jak sie zorientowac, ze sie nie trzyma moczu? Leci bez czucia :p
Mam wrażenie, ze znowu od 2 dni mam bardziej mokro. Moze to wina Iladianu?
Jakies 2 tyg tez mialam schize, ale poszlam do lekarza i stwierdzil, ze to nie wody.
A wy macie majtki wilogotne czy zupełnie sucho?
Fasolka to jest przedsprzedaż. Zamowilam, ale realizacja dopiero po 14.01 -
nick nieaktualnyindia wrote:Karmelka a jak sie zorientowac, ze sie nie trzyma moczu? Leci bez czucia :p
Mam wrażenie, ze znowu od 2 dni mam bardziej mokro. Moze to wina Iladianu?
Jakies 2 tyg tez mialam schize, ale poszlam do lekarza i stwierdzil, ze to nie wody.
A wy macie majtki wilogotne czy zupełnie sucho?
Fasolka to jest przedsprzedaż. Zamowilam, ale realizacja dopiero po 14.01