Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
espoir wrote:no sama sama
pisałam już, że Bartuś akurat miał taką egzemę, że nie chcieliśmy siać paniki w szpitalujak trzeba to się wytrzyma
teraz też pójdę sama. przecież nie będziemy z dwójką małych dzieci się tłuc
Espoir a jak wyglądają aktualnie sprawy po rezonansie? byliście u jakiegos specjalisty? Jaki jest plan działania?Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Dziewczyny! W Rossmannie jest promocja 2+2 na artykuły ekologiczne. I wchodzą na pewno te bambusowe pieluchy i z tego co widziałam niektóre rzeczy z babydream
właśnie się zastanawiam czy nie kupić on- line... myślicie, że są odpowiednie terminy ważności?Fasolka77
-
Karmelka i Karolinka ale mi narobilyscie smaka na naleśniki! O matko
Karmelllka90, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Karollinax26 wrote:U mnie z krzywej znów wynik po 2h o 2 jednostki przekroczony, 155.
I śladowe ilości białka w moczu, mam się tym martwić ?
byłam pewna Karola, że Ciebie to ominie... jak śladowe to nie ma co siać paniki. Umów się do diabetologa
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:W ogóle mam skierowanie od gin na krzywą, na badanie krwi, moczu i na oznaczenie antygenu HBs nie za wcześnie na to? Może mu się coś pomyliło
DOROTA krew i mocz ja robię co miesiąc, krzywa powinno się robić 24-28tc a antygen HBs nie mam pojęciaFasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ok zrobiłam sobie tak podział na dwa koszyki w rossmannie tylko mam problem z pampersami... Czy pampersy 1 i 2 będą traktować jako ten sam produkt?
Dziewczyny była już któraś w rossmannie na zakupach 2+2??
Będą traktować jako dwa różne produktynawet jak bierzesz te same chusteczki ale jedno opakowanie i np. W dwu paku to też to są dwa różne produkty
albo dwie różne pojemności kremu, itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 14:51
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Fasolka77 ja też już nie wiem co z tymi cukrami. Teraz mam fazę że jem non stop naleśniki z serem i drożdżówki z serem tak mi smakują!
A dzisiaj na obiad naleśniki z serem i masa krowkowa i troszkę wanilii... Mmmmmm
weź mnie nie wku**** ja widziałam jakiś przepis na serowe placuszki z jogurtem wymieszanym z bananem i masłem orzechowym i sie biję z myślami... weszłam do piekarni po probody a tam szarlotki.. serniki.... Jezu... zaczynam powoli niewytrzymywać 3h przerwy między posiłkami.. chyba zacznę jeść co 2,5h...
naleśniki robisz z pszennej zwykłej mąki?Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Nie dostalam insuliny, mam trzymać dietę opierdzielila mnie za jeden skok cukru 90 na czczo bo się najadłam wieczorem krówek a ona że mam nie jesc słodkiego bo mi da insulinę. Ale i tak jutro idę jeszcze do innej diebetolog... Zobaczymy co powie na moje cukru inne oko. Mam już dość jedzenia chleba więc może ma jakiś inny patent na dietę
ja mam w sumie w 90% na czczo 90-100 także wiesz.. moja diabetolog nie dała mi na razie insuliny wiec Twoimi się w ogóle nie przejmuj zwłaszcza, że wcinasz słodkie...Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ok zrobiłam sobie tak podział na dwa koszyki w rossmannie tylko mam problem z pampersami... Czy pampersy 1 i 2 będą traktować jako ten sam produkt?
Dziewczyny była już któraś w rossmannie na zakupach 2+2??
ja rozważam zakupy on- line z odbiorem osobistym.. wtedy sprawdzę daty przydatności... niby chcę do końca stycznia zamknąć zakupy ale jednak się waham czy to aby nie za wcześnie...Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:DOROTA krew i mocz ja robię co miesiąc, krzywa powinno się robić 24-28tc a antygen HBs nie mam pojęcia
No właśnie mi o ten hbs chodziło bo w segregatorze mamaginekolog jest, że po 32 tc to się robi. Ale Karolina też robiła to chyba nie jest jakiś błąd👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Dla mnie te cukry to jedna wielka masakra. Nigdy nie miałam skoku cukru po posiłku! Ostatnio zjadłam mega słodkie naleśniki z kremem z mascarpone i bitej śmietany z polewą czekoladową i cukier był 115.
bo Karola po słodkim masz szybki wyrzut i spadek... po 1h już prawie nie ma śladu.. w diecie chodzi o to aby insulina wyrzucona przy posiłku miała nad czym pracować... a będzie miała nad czym jak zjesz węglowodany złożone a nie proste... nie ma się co cieszyć, że po 1h masz super cukier po słodkim... bo insulina dalej hula po organizmie a nie ma nad czym juz pracować...Natalia-tosia lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:No właśnie mi o ten hbs chodziło bo w segregatorze mamaginekolog jest, że po 32 tc to się robi. Ale Karolina też robiła to chyba nie jest jakiś błąd
Tak, mi też teraz dała, więc chyba może tak byću mnie niewykryto, wykrycie może wskazywać na wirusowe zapalenie typu B, ja akurat przyjęłam na to kilka szczepionek.
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale jestem happy
znalazłam fotel do karmienia
https://www.bodzio.pl/werina---fotele-sofy-i-pufy-112
Tańszy od tych w IKEA o 110 zł i mogę mieć go np różowego jeśli będę chciała. Dzisiaj pojadę z mężem oglądać zdecydujemy kolor i w pobiedzialek już będzie do odbioruDorotaAnna, Fasolka77, malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:A co mi poradzi diabetolog jeśli nie mam skoku cukrów ?
-
A do mnie właśnie dzwolnili, że wózek jest do odbioru! Ale się cieszę, a mówili że będzie na koniec stycznia
estrella, Fasolka77, india, malutka_mycha lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️