Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Dobra wybór numer jeden bez cynku...skład rewelacja podobno działa cuda, linOmag zielony jeśli by się okazało że nie daje rady to wybór numer dwa i wtedy mocniejsze działanie tu już mamy cynk w skaldzie, który chyba wolałabym unikać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96436a8c5131.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a27687c5dfd0.png
dziewczyny a jakie sa terminy tych maści i płynów etc... warto teraz już kupić?Fasolka77
-
Ta babka, która mi go leczyła, powiedziała że nie da rady mnie przyjąć ani dziś ani jutro i że w moim przypadku sytuacja jest utrudniona, bo nie można wykonać zdjęcia ani podać antybiotyku. Ząb był leczony kilka lat temu, więc raczej nie ma prawa bolec.
-
India jakiego auta szukacie? My w tym tyg sprzedajemy swoje i też szukamy czegoś większego i wygodniejszego typu mondeo, Avensis itd.
Daffi powinnaś zgłosić sytuację zarządcy/spółdzielni i oni powinni do odpowiednich instytucji wystąpić o kontrole sytuacji.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
india wrote:A my jedziemy dziś ogladac autko. Kto wie, może w koncu cos kupimy
ja już prawie kupiłam w zeszłym tygodniu ale sprawdziłam w serwisie i po szkodzienie będę wozić dziecka autem po dzwonie z przodu!
jakie macie upatrzone India?Fasolka77
-
Ja dzis tez wizytuje.....a potem mam w planie zakupy.....nie wiem co z tego bedzie bo u nas znow sniezyca i jak patrze za okno to mi sie wogole z domu nie chce
wychodzic[/QUOTE]
udanych wizyt dziewczyny! dajcie znać po !india lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMartita ale krochanalu,zasypki, linomagu czy tormenfalum nie probowalas ? Tormentalum ma cynk i to będzie moja taka alternatywą jakby nic wcześniej nie pomagało ma cynk ale nie tego całego syfu co sudocrem. Ja nie cierpię parafiny. To tak jakbyśmy skórę oblepili folia spozywcza
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:dziewczyny a jakie sa terminy tych maści i płynów etc... warto teraz już kupić?
Misiabella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:India jakiego auta szukacie? My w tym tyg sprzedajemy swoje i też szukamy czegoś większego i wygodniejszego typu mondeo, Avensis itd.
Daffi powinnaś zgłosić sytuację zarządcy/spółdzielni i oni powinni do odpowiednich instytucji wystąpić o kontrole sytuacji.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Wszyscy maja tu mieszkania na własność. Czy mimo to da sie cos zrobic z takim delikwentem? Niebawem mamy zebranie wspólnoty porusze ten temat.
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Wczoraj była u mnie koleżanka z Brazylii. Dwa lata temu rodziła. Opowiadała mi o standardach opieki u nich. Jest duży nacisk na CC. Mówiła mi też że z tym smarowaniem sutków różnie bywa - jej lekarz mówił, że może też uwrażliwić bo skóra zrobi się cieńsza. Mi póki co pomaga. Może i jest cieńsza, ale bardziej elastyczna. Fajnie było ją zobaczyć.
ja też słyszałam, że nie należy sutków smarować... koleżanka ze szpitala mi ostatnio powiedziała, ma tą informację od położnej ze szkoły rodzenia
Ile ludzi tyle opinii
Ja będę smarować i sprawdzę na sobie tą teorię -
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f7c62b64cca.png
I odkrycie nocy. Nie znalam, tanie a mają chyba nawet fajnieszy skład niż derma a cena za jedną paczkę 60 sztuk 5,99
12,99 w geminiza 3x60
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Możesz śmiało kupić już daty masz nawet do 2021 roku ale to jest data umowna! Jeśli urodzisz np w kwietniu i otworzysz jakiś produkt 21 kwietnia patrzysz na słoiczek i tam masz jego prawdziwą datę przydatności najczęściej jest to 6 miesiecy lub 12 miesięcy. I to jest wazne nie data na opakowaniu
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Myślę że każde schronisko się ucieszy. Tego nigdy nie jest za dużo przy dużej ilości zwierząt
Dzięki za odpowiedz👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Martita25 wrote:Hej dziewczyny
jestem ciekawa co myślicie o pobraniu komórek macierzystych z krwi pępowinowej? Myślałyscie o tym?
Martita, ja chyba jako jedyna z forum wykupiłam. To ciężki temat, sama nie jestem do końca przekonana, ale zaprzyjaźniony gin kazał brać, mówił, że jest to bardzo rozwojowe, szczególnie kwestia rozmnażania tej krwi, żeby można było nią leczyć powyżej 40 kg.
Koszt na dzień dobry 680 zł, później jeśli pobranie będzie udane to płacę jednorazowo coś koło 1500 (promocja) i później co roku abonament ok. 600 zł - jeśli komuś polecisz bankowanie, to wtedy płacisz połowę czyli 300 zł. Moja siostra co roku ma zniżkę, bo zawsze ktoś z rodziny czy znajomych rodzi
Espoir, dzięki za namiar na szafę
A Ty Karmelka jaką masz z Ikei?
Fasolka, ja wzięłam bez namysłu takiego szumisia, który okazał się rewelacyjny przy synku siostry, ale teraz jak czytam, że są z funkcją bicia serca jakby w brzuchu, to ciekawe się to wydaje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Nie masz racji. Jeśli data ważności podana na opakowaniu minie to wtedy data otwarcia nie ma znaczenia. Co innego w drugą stronę. Jeśli otworzysz dzisiaj kosmetyk który ma datę ważności do końca roku ale termin zużycia po otwarciu 6 miesięcy to w lipcu już nie powinno się go używać mimo że "data ważności" nadal nie minęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 10:42
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Martita, ja chyba jako jedyna z forum wykupiłam. To ciężki temat, sama nie jestem do końca przekonana, ale zaprzyjaźniony gin kazał brać, mówił, że jest to bardzo rozwojowe, szczególnie kwestia rozmnażania tej krwi, żeby można było nią leczyć powyżej 40 kg.
Koszt na dzień dobry 680 zł, później jeśli pobranie będzie udane to płacę jednorazowo coś koło 1500 (promocja) i później co roku abonament ok. 600 zł - jeśli komuś polecisz bankowanie, to wtedy płacisz połowę czyli 300 zł. Moja siostra co roku ma zniżkę, bo zawsze ktoś z rodziny czy znajomych rodzi
Espoir, dzięki za namiar na szafę
A Ty Karmelka jaką masz z Ikei?
Fasolka, ja wzięłam bez namysłu takiego szumisia, który okazał się rewelacyjny przy synku siostry, ale teraz jak czytam, że są z funkcją bicia serca jakby w brzuchu, to ciekawe się to wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 10:43