Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:Dlaczego nie można soku z malin czosnku?
-
Paula 90 wrote:Promocja w Rossmanach do 18 stycznia.
Właśnie czytam Skarb
ja już miałam kilka podejść do rossmanna i jakoś jak do jeża podchodzę, zamiast siąść i zamówić to otwieram stronę i zamykam... nie wiem o co chodzichyba pojadę stacjonarnie podotykam, powącham
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Przypominam się z moim pytaniem o pasy do podtrzymania brzuszka. Coś o nich slyszalyscie? Ja zbieram informacje. Chodzi mi o takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b2997ead7b8.png
Ja słyszałam że są. Ale nie zgłębiałam tematu.
Karmelka Czemu niby czosnku nie można i soki z malin?
Fasolka ja spodziewam się synka i muszę zapoznać się z tematem, podpytam na SR zapytam mamy (mam dwóch braci)👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:dziewczyny, które mają i/ lub spodziewają się chłopców
jak to jest ze stulejką? w SR położna mówiła, że nic nie ściągamy przy kąpieli...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cukrzyce mam jak ch... ;(((
Na czczo 95, po godz 210!!!!, a po dwóch 143👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Kolejny internista, który nic mi nie powiedział a odesłał dalej. Mam skierowanie do reumatologa w związku z crp.
Do tego jestem przeziębionaczyli mąż mnie zarazil. Ogólnie jestem słaba i mi nie dobrze. A wiecie że panuje ta grupa połączona z wirusem świńskiej? Już jest w Małopolsce.
Powiedziała mi że nie mogę soku malinowego i nie mogę czosnku. A ja od poczatku ciąży jadę na czosnku i soku z malin z herbatą bo mi pomaga.
Sprawdzila mój kręgosłup i mam krzywy tyle to ja wiedziałam.... I ten ból mój po prawej stronie pleców no to ucisk od kręgosłupa promieniuje.
Co do wątroby powiedziała że wątroba nie boli a kwasy są w normach. No nie pomogła mi
a dlaczego nie możesz czosnku i soku malinowego? wiem o AH1N1 , jest w Tarnowie - w szpitalu wykryli. Sąsiad mojej siostry z Tarnowa umarł w zeszłym tygodniu na powikłania po grypie.. miał 39 lat i 2 dzieciFasolka77
-
O dzisiaj ostatni raz zjadłam cini minis na śniadanie ;(((👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ja słyszałam że są. Ale nie zgłębiałam tematu.
Fasolka ja spodziewam się synka i muszę zapoznać się z tematem, podpytam na SR zapytam mamy (mam dwóch braci)
Mleko dwa ząbki czosnku to zagotuje a potem jak troszkę mleko przestygnie dodam mleko i wypije... Jutro ma mi przywiezie od mamy syrop z cebuli czosnku miodu i imbiru -
niby liście malin wywołują poród, bo wiem, ze czasem kobiety z ciążą donoszoną piją, żeby dziecko wykurzyć...
ale sam sok malinowy to nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 11:02
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
DorotaAnna wrote:Ja słyszałam że są. Ale nie zgłębiałam tematu.
Fasolka ja spodziewam się synka i muszę zapoznać się z tematem, podpytam na SR zapytam mamy (mam dwóch braci)
super! czekam na infoFasolka77
-
espoir wrote:ja delikatnie ściągam, nie wyobrażam sobie tego nie robić. tam zbiera się brud... jak ktoś ma córeczkę to raczej też myje wargi i je odchyla przecież...
ale delikatnie Espoir? nie wycierasz wszystkiego? bo mówili, żeby nie czyścić do zera...Fasolka77
-
Kiwona wrote:Paula, nic nie wiem na temat pasów.
Daffi, mój syn ma diasteme. Dentysta mówił, że jak wyjdą mu pierwsze stałe zęby to wtedy można pomyśleć o cięciu ale ja nie zglebialam tematu, bo nam to nie przeszkadza. Myślę tka sobie tylko, czy przypadkiem ta nasza porażka w kp nie miała więcej przyczyn,czyli nie tylko moje płaskie brodawki ale równiez problem z wedzidelkiem syna... Ja z tym nie byłam nigdzie, po prostu zaczęłam karmić mm. Teraz bym drazyla sprawę, wtedy to był kiepski czas depresji, zero wsparcia i od razu poczucie własnej porażki...
moze i u nas to byl problem z kp. -
Natalia-tosia wrote:Ja kieruję się głównie tym, aby miało trzy poziomy, w większości są z dwoma poziomami, ale to jest średnio wygodne przy noworodku.
Co prawda na początek kupiłam tylko kołyskę, ale przemeblowaliśmy pokój więc łóżeczko dokupię tak po około 2 miesiącach, bo i tak będzie niezbędne do nowego mieszkania. -
nick nieaktualny