Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się czy po miesiacu brania luteiny badac sobie progesteron? w 16dpo mialam 18.060 gdzie norma od 11 niby tragedii nie ma ale moze moglby byc lepszy. i choc luteine dał mi na bole podbrzusza zastanawiam sie czy powinnam zbadac proga.
-
Daffi jak bierzesz luteinę to wynik nic ci nie powie, bo luteina to progesteron.
Gdybyś brała duphaston to co innego, on nie wpływa na wynik.
Moim zdaniem nie ma sensu robić badania w takiej sytuacji.DoCelu 3 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Daffi jak bierzesz luteinę to wynik nic ci nie powie, bo luteina to progesteron.
Gdybyś brała duphaston to co innego, on nie wpływa na wynik.
Moim zdaniem nie ma sensu robić badania w takiej sytuacji. -
nick nieaktualny
-
Peppa wrote:Adonis moze sie jeszcze pouklada
rodzinne spory ciezki temat
Ja tez sir z rodzicami pożarłam ostatnio
Mama360 ja sie strasznie obawiam czy moj organizm dzwignie 3 ciaze e tak krotkim czasie. Spojenie, kręgosłup
To nie spór to już wchodzi w przemoc psychiczną i robienie psychiatrycznej atmosfery. Tu jedynie odcięcie moze dac spokój. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny my jesteśmy po wizycie, w wielkim szoku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam od 3 dni rozkminkę, poradźcie. Mamy juz od dawna zarezerwowane loty do Norwegii na 5 dni, wylot w sobotę. I tak się gryzę, lecieć czy nie lecieć. Oczywiscie plan wakacji uległby zmianie tzn żadnego trekkingu, chodzenia pod górę itp, pojechalibysmy bardziej rekreacyjnie, ale i tak sie stresuję, że lot, że dużo czasu w aucie. Sama nie wiem, co robić.Maga2
Straciłam Córeczkę w 11tc w marcu 2018, własnie dowiedziałam się,że znów jestem w ciąży:)