Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam jeszcze za chwilę wizytę w klinice, w ktorej podchodzilam do in vitro, bo po hormonach wyszlo mi przestymulowanie i mam powiększone jajniki. Ale w mojej miejscowości lekarz, który jest moim prowadzacym podal mi, ze to 5 tydz i mimo, ze serduszko jeszcze sie nie uaktywniło to kartę ciąży zalozyl i termin porodu tez wyznaczył. A z tym jedZeniem to tez gdzies zgubilam apetyt i sama nie wiem co chcę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała8 wrote:ja mam jeszcze za chwilę wizytę w klinice, w ktorej podchodzilam do in vitro, bo po hormonach wyszlo mi przestymulowanie i mam powiększone jajniki. Ale w mojej miejscowości lekarz, który jest moim prowadzacym podal mi, ze to 5 tydz i mimo, ze serduszko jeszcze sie nie uaktywniło to kartę ciąży zalozyl i termin porodu tez wyznaczył. A z tym jedZeniem to tez gdzies zgubilam apetyt i sama nie wiem co chcę
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:DziecZyny a mdłości macie o stałej porze dnia? Ja dzisiaj miałam nawet w nocy dramat! Zauważyłam ze właśnie teraz koło 19 mam je wzmożone rano około 5 min po wstaniu z łóżka sie zaczynaja i około 10-11
Ja mam od momentu wstawania z łóżka do około 16/17. Potem przechodzą -
DorotaAnna wrote:Wow! To świetnie alw niespodzianka
Dziewczyny czy któraś z Was już robiła te badania zlecone przez lekarza? Ja robiłam i mam już cześć wyników. Glukoza na czczo wyszła mi 93 a norma jest do 99. -
Karmelllka90 wrote:Wyszłam od lekarza!!!! Jest serduszko!!! Cudownie pulsujące male serduszko mojego okruszka
-
Natalia-tosia wrote:Powiem Wam dziewczyny, że czuje jakby u mnie było coś nie tak w pierwszej ciąży miałam okropne objawy, wymioty, mdłości, ciągle czułam, że jestem w ciąży. A teraz nic poza bólem piersi, nic nie czuje zupełnie... wizyta 30.08, boje się.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
siamyrka wrote:Wiesz co, moje znajome, które miały zwykle badania glukozy ok, nie miały robionego obciążenia
W obu ciążach zwykły cukier na początku i był ok a ok 20 któregoś tyg obciążenie glukozą. U nas to standard dla kazdego. Jakbym np zwymiotowala w tym 20 którymś to musiałabym pić drugi raz np na nast dzień -
Natalia-tosia wrote:Powiem Wam dziewczyny, że czuje jakby u mnie było coś nie tak w pierwszej ciąży miałam okropne objawy, wymioty, mdłości, ciągle czułam, że jestem w ciąży. A teraz nic poza bólem piersi, nic nie czuje zupełnie... wizyta 30.08, boje się.
Tak jak i u mnie. Nawet zapominam,że jestem w ciąży. -
Kasionek wrote:Norma w ciąży jest 92 .Ja mam podobne wyniki i lekarz kazał iść do diabetyka.W zeszłej ciąży miałam to samo, dostałam glukometr i zbijalam dietą.Jak odstawialam czekoladę ,chipsy i smażenie to szybko spadło.
Niekoniecznie, u mnie w jednym lab pokazują normę 95, w drugim 99 a kolezanka w miescie obok ma 100. Tak samo było u nas z normami bhcg -
nick nieaktualny
-
Adonis_26 wrote:Niekoniecznie, u mnie w jednym lab pokazują normę 95, w drugim 99 a kolezanka w miescie obok ma 100. Tak samo było u nas z normami bhcg