Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja do grupy dołączę ale jeszcze nie teraz, czuję że to za wcześnie. Jakby co to się zgłoszę
Szonka wrote:U nas na NFZ terminy do ginekologa tez są kilkutygodniowe, ale jak mówię, że ciąża to mam termin w ciągu tygodnia. Mamy w przychodni nowego lekarze, który pracuje dodatkowo w szpitalu, w którym chciałabym rodzić. W gabinecie jest USG, więc w moim przypadku chodzenie prywatnie mija się z celem.
Szonka o tym nie pomyślałam że jak powiem że to wizyta w ciąży to może termin się znajdzie.
Mam bardzo blisko od siebie przychodnię na NFZ, może warto spróbować
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B_002 można spróbować, może coś się uda załatwić NFZ. Ja czekam na wizytę ponadto tydzień na NFZ.
-
Ja mam dylemat bo bym chciała chodzić prywatnie mam prawie pod nosem lekarza, jak by coś się działo to jest i nie muszę czekać. Ale z drugiej strony to za wszystkie badania będę musiała płacić a to już drogo wyjdzie. I ciężki orzech do zgryzienia.
-
Dziewczyny, przyszłe Mamusie! Życzę Wam wszystkim bardzo nudnych, bezproblemowych i donoszonych ciąż . Pozdrawiam, Kwietniowa Mama 2018 wraz z córcia Amelka .
P.S. Ciąża to piękny czas, który mija niestety bardzo szybko (choć w trakcie wydaje się, że wolno). Lencie się i odpoczywajcie ile możecie i... póki możecie .valetta94, Lili90, Nat90 lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z fb świetny pomysł! Summis95, wyslalam zaproszenie do przyjaciółek. Dodaj mnie proszę, chętnie dolacze do grupy fb
PS. W pierwszej ciąży zero mdłości. A dzis sie zaczęły moze bedzie dziewczynka do pary wiemn ze wczesnie na radosc, ale 3 powodzenia pod rząd to bylaby juz przesada -
abalkowi wrote:Z fb świetny pomysł! Summis95, wyslalam zaproszenie do przyjaciółek. Dodaj mnie proszę, chętnie dolacze do grupy fb
PS. W pierwszej ciąży zero mdłości. A dzis sie zaczęły moze bedzie dziewczynka do pary wiemn ze wczesnie na radosc, ale 3 powodzenia pod rząd to bylaby juz przesada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Zmęczona po całym dniu a zasnąć nie umiem i koniec ...
Mam dwie aplikacje flo mi pokazuje 5 tydz +3 a HiMommy! 4 tydz +3 jak to jest liczone
Widocznie jedna z aplikacji pokazuje który to już ukończony tydzień a druga liczy bieżący. Też się z czymś takim spotkałam, może da się zmienić w ustawieniach jak to się wyświetla.
Ukończone 4 tygodnie + 3 dzień to znaczy że leci już piąty tydzień.
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Karmelllka90 wrote:Zmęczona po całym dniu a zasnąć nie umiem i koniec ...
Mam dwie aplikacje flo mi pokazuje 5 tydz +3 a HiMommy! 4 tydz +3 jak to jest liczone
Ja używam Preglife, mi pokazuje np. 5 tydzień ciąży (4 t + 5 d)
a Wy jakich aplikacji używacie? bo zainstalowałam pierwszą lepsza w nagłym przypływie emocji -
Frufru wrote:Ja używam Preglife, mi pokazuje np. 5 tydzień ciąży (4 t + 5 d)
a Wy jakich aplikacji używacie? bo zainstalowałam pierwszą lepsza w nagłym przypływie emocji
Ja używam flo. Ale też już inne ściągnęłam bo w każdej jest coś innego. -
Karmellka gratuluje bety! Oczywiście, że będziemy się tutaj udzielać
Ja mam aplikacje: HiMommy - polecam jest super, Moja ciąża i BabyApp-ciąża i poród. Wszystkie są ekstra Ja zaraz jadę na betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 09:35
-
Valetta to czekamy na wynik