Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Frufru wrote:Prywatnie, nie wiem w sumie jak to wygląda z nfz, bo gdy się kiedyś chciałam umawiać to te terminy by mnie zabiły. I wolę zapłacić... Chociaż teraz to pewno sporo kasy pójdzie na lekarza...
U nas na NFZ terminy do ginekologa tez są kilkutygodniowe, ale jak mówię, że ciąża to mam termin w ciągu tygodnia. Mamy w przychodni nowego lekarze, który pracuje dodatkowo w szpitalu, w którym chciałabym rodzić. W gabinecie jest USG, więc w moim przypadku chodzenie prywatnie mija się z celem. -
Summis95 wrote:Dziewczyny jakbyście chciały bardziej się zapoznać stworzyłam na Facebooku grupę Kwietniówki 2019. narazie grupa jest publiczna później można ją utajnić
Już dołączyłam Mam nadzieję, że to właściwa grupa Z Wrześniówkami mamy taką grupę od 2014 roku - z tym, że od początku jest tajna:) Do tej pory jest bardzo aktywna i bardzo zżyłyśmy się przez ten czas Fajnie jakby podobnie było z kwietniówkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 12:22
-
Summis95 wrote:Dziewczyny jakbyście chciały bardziej się zapoznać stworzyłam na Facebooku grupę Kwietniówki 2019. narazie grupa jest publiczna później można ją utajnić
w przyszłości chętnie dołączę, na razie nie, ponieważ moja ciąża jeszcze przez jakiś czas pozostanie tajemnicą, a niestety na fb wszystko widać...Summis95 lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:w przyszłości chętnie dołączę, na razie nie, ponieważ moja ciąża jeszcze przez jakiś czas pozostanie tajemnicą, a niestety na fb wszystko widać...
-
nick nieaktualny
-
Summis95 wrote:Dobrze, zmieniłam na tajną wysyłajcie mi na priv imię o nazwisko to Was dodam bo jej nie znajdziecie
Super ze otworzyłaś taką grupe ja na razie wole sie wstrzymać nawet z tajną. Pojadę do pl sprawdzę co sie dzieje mam złe doświadczenie bo ostatnia ciaza zatrzymała sie na etapie 5t3d jak robiłam usg 8tc to widziałam ze obumarła wiec na razie wole sie nie wpisywać. Na razie nawet za bardzo nie skacze z przysłowiowej radości pewnie odetchnę ok 12tc i moze wtedy sie zgłoszę jezeli jeszcze będę mogła
Moge cie dodać do znajomych?? -
Rub45 wrote:Super ze otworzyłaś taką grupe ja na razie wole sie wstrzymać nawet z tajną. Pojadę do pl sprawdzę co sie dzieje mam złe doświadczenie bo ostatnia ciaza zatrzymała sie na etapie 5t3d jak robiłam usg 8tc to widziałam ze obumarła wiec na razie wole sie nie wpisywać. Na razie nawet za bardzo nie skacze z przysłowiowej radości pewnie odetchnę ok 12tc i moze wtedy sie zgłoszę jezeli jeszcze będę mogła
Moge cie dodać do znajomych??Rub45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunnis95 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek. Jak jest zamknięta grupa to ja też mogę się dołączyć. Unast też na razie tajemnica.
Summis95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny