Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To muszę sprawdzić te te inne apki.
Ja też dziś jadę popołudniu na betę -
To czekamy na informacje jak tam wasza beta. A ja po pracy idę do gina może już będzie coś więcej niż żółtko.
Summis95, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Summis95 wrote:No naprawdę u mnie może nir zadupie ale w tej cenie co jest beta u polskich lekarzy to ja mam usg u angielskich, kpina
Dobrze ze masz opcje jakby cos to mozesz zrobić Ja i tak jade do pl wyjazd był juz planowany od prawie roku dobrze sie złożyło od razu sobie podejrzę co i jak i jakos do tego 12tc wytrzymam tu na miejscu hehe
Ps: to moja 3 ciaza tu tzn 4 a dwie mam szczęśliwie donoszone Mam nadzieje ze i z ta bedzie wszytko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 15:43
-
nick nieaktualnyJa po wizycie już. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, ale jeszcze nie widać zarodka. Lekarza uspokaja,że na ten tc jest wszystko w normie i wygląda bardzo dobrze, a na wizycie za dwa tyg bedzie już zarodek z serduszkiem.
Summis95, Rub45, B_002 lubią tę wiadomość
-
Lili90 wrote:Ja po wizycie już. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, ale jeszcze nie widać zarodka. Lekarza uspokaja,że na ten tc jest wszystko w normie i wygląda bardzo dobrze, a na wizycie za dwa tyg bedzie już zarodek z serduszkiem.
U mnie tez w poprzedniej ciazy donoszonej w 5t3d było widac tylko pecherzyk bez echa zarodka a teraz moja córka ma juz 5 latvaletta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Lili nie stresuj się, u mnie był tylko pęcherzyk 2 dni temu widoczny bez ciałka. Uzbrojmy się w cierpliwość, nie długo pokażą się nasze małe bałwanki
Nie ma innej opcji muszą się pokazać i musi być wszystko w porzadku poprostu nie ma innej opcji Tylko jak tu wytrzymać dwa tyg do wizyty.valetta94 lubi tę wiadomość
-
Ja też już po wizycie dalej ciałko żółte za dwa tygodnie mam przyjść,to wizyta była na NFZ. A we wtorek ma gin prywatnie.
valetta94, B_002, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Lili90 wrote:Margolia mam zupełnie tak samo jak ty, że wszystkim chciałabym powiedzieć o ciąży, ale jednak wolę poczekać chociażby do
Ja serduszka swojego dziecka nie usłyszę, wczoraj trafiłam do szpitala z krawieniem, dzisiaj miałam łyżeczkowanie.
życzę Wam dziewczyny szczęścia i prawidłowego rozwoju waszych pociech. Mnie nie będzie już dane być mamą kwietniowego maluszka, ale poczekam i za jakiś czas znowu się postaram. -
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Pati a który to tydzień/dzień ciąży?
Na kiedy masz termin?
Wedlug ovu 5+4 i termin na 2 kwietnia. -
Margolia wrote:Ja serduszka swojego dziecka nie usłyszę, wczoraj trafiłam do szpitala z krawieniem, dzisiaj miałam łyżeczkowanie.
życzę Wam dziewczyny szczęścia i prawidłowego rozwoju waszych pociech. Mnie nie będzie już dane być mamą kwietniowego maluszka, ale poczekam i za jakiś czas znowu się postaram.
Współczuję kochana ale już za tobą teraz dochodź do siebie i czekaj na zielone światło