Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Valetta już coraz mniej. Sporadycznie coś się zdarzy. A jak tam u ciebie.
-
Tak były bardzo mocne lecz w 23dc byłam u ginekologa i nic nie widział a teraz jest 45dc. Wiec raczej późno miałam owulacje.. lecz czemu te kreski takie ciemne..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cef046ead9df.jpg
Testy robione w 40dcWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 18:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy macie takie bóle brzucha jakby bile okresowe ale bardziej takie bóle mięśni? Nie umiem tego opisać to nie jest takie ćmienia tylko taki bol ale łagodny tyle ze czuc go wyraźnie kurde ale namotałam haha
Nie przejmój sie nimi jezeli wiesz ze zarodek jest zagnieżdzony prawidłowo to takie bóle sa normalne macica ci sie powiększa i moga bóle wystepować chociaz nie muszą. Ważne zeby nie było krwawień.
Jezeli bedziesz miała ból i bedzie ci przeszkadzał to połóż sie lub weź nospe. Jezeli bedą cie niepokoiły lub bedą mocne to idz do gin natychmiast
Ja w poprzedniej ciazy miałam czasmi to były takie jak na miesiączkę chociaż nigdy nie były mocne po prostu kładłam sie na chwile i przechodziły -
Pati28M wrote:Valetta już coraz mniej. Sporadycznie coś się zdarzy. A jak tam u ciebie.
Uff dobrze, że Tobie też już ustaje. U mnie już wczoraj przeszły około 15stej już nic nie było. Ale nie żałuje, że poszłam do ginekologa - przynajmniej wiem, że pęcherzyk jest ładny okrąglutki i w dobrym miejscu.
Ja pierwsze 2 kreski miałam już w 8 dpo.Bóle są normalne, ja mam je od samego początku. Raz jak na okres, raz jakbym miała zakwasy, raz kłują jajniki, myślę że nie ma czym się martwić Wszystko się tam rozciąga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 22:49
-
Valetta też mnie brzuch boli jutro mam wizytę u swojego gin to zobaczę czy idzie wszystko do przodu. Tak bardzo czekam na te serduszko a już bym chciała powiedzieć swoim dzieciom o rodzeństwie.
-
Karmelllka90 wrote:Mi polazuje 6 kwiecień ale na pewno bedzie pózniej termin bo ja miałam owulacje 19 dc nie 14 dc tak jak liczą aplikacje. Dziewczyny a jak u was ze spaniem? Bo u mnie w dzien senność okropna a w nocy oczy jak 5 złoty i nie ma opcji spania
no właśnie w dzien jestem senna, wieczorem zasypiam oglądając tv a w nocy wędrówki
byłam na pierwszej becie - 164,1. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Witam.
Karmelllka gratuluję Tobie, trzymam kciuki, żeby było okej!
Szonka widzę, że wizyta się pochwaliłas tu. Dziewczyny które są na Marcowkach i na Kwietniowkach. Zostajecie tu już?
Ja zostaję Według OM termin mam na 29 marca, ale mam długie cykle ( ok 33 dni) i obstawiam, że przed 5 kwietnia się nie urodzi Zresztą już na USG było widać, że ciąża jest o ca najmniej tydzień młodsza, niż wyliczenia z OM dla cyklu 28 dni. -
Szonka wrote:Ja zostaję Według OM termin mam na 29 marca, ale mam długie cykle ( ok 33 dni) i obstawiam, że przed 5 kwietnia się nie urodzi Zresztą już na USG było widać, że ciąża jest o ca najmniej tydzień młodsza, niż wyliczenia z OM dla cyklu 28 dni.
-
Karmelllka90 wrote:Piękna beta! Ile dni po owulacji?
wydaje mi się że 17 -
iNso87 wrote:Witam.
Dziewczyny które są na Marcowkach i na Kwietniowkach. Zostajecie tu już?
Ja jeszcze nie mam dokładnego terminu
usg będę miała 13sierpnia w Pl na razie różne aplikacje różnie mi liczą tą datę porodu niby u mnie dopiero 4t5d ale owu miałam bardzo wcześnie bo ok 10dc więc dziecko jest starsze. -
nick nieaktualny
-
KasiaMamaPatryka wrote:ja idę na usg w poniedziałek, mam nadzieje ze coś zobaczę