Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie na usg oczywiscie poza grubiutkim endo nic nie widać mam kolejna wizytę 14 sierpnia na razie mam zrobić betę powtórkę zbadać TSH ale moja endokrynolog jest na urlopie do 14 sierpnia. Dała mi zaświadczenie o wczesnej ciazy do pracy ale zastanawiam sie czy dawac... generalnie jestem kierownikiem ale praca jest stojąca i np mam zmiany po 9 h przy czym tylko 20 min przerwy
valetta94 lubi tę wiadomość
-
Hej Dołączam nieśmiało, 3 dni przed terminem miesiączki, popołudniu pierwszy test pokazał II kreski, następnego dnia rano kreska grubsza, teraz jestem dzień przed spodziewaną miesiączką i mam nadzieję że nie przyjdzie :)Termin 7.04.
Rub45, kaczysko lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Hej Dołączam nieśmiało, 3 dni przed terminem miesiączki, popołudniu pierwszy test pokazał II kreski, następnego dnia rano kreska grubsza, teraz jestem dzień przed spodziewaną miesiączką i mam nadzieję że nie przyjdzie :)Termin 7.04.
mi pokazuje 7-8.04 w zależności gdzie sprawdzam
trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Hej Dołączam nieśmiało, 3 dni przed terminem miesiączki, popołudniu pierwszy test pokazał II kreski, następnego dnia rano kreska grubsza, teraz jestem dzień przed spodziewaną miesiączką i mam nadzieję że nie przyjdzie :)Termin 7.04.
Witaj kochana bardzo sie ciesze ze ci sie udałoOla89 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka przy becie ponad 1500 widać pęcherzyk, więc 14stego już na pewno zobaczysz a może i coś więcej Powinnaś dać zaświadczenie, wtedy kobiety mają inne prawa, na pewno nie mogą stać 9 h.. Trzeba by zgłębić temat. Ja też jestem senna od 15stej, ale znowu rano nie mogę spać i budzę sie już po 6 wyspana.
-
Cześć dziewczyny
widzę że coraz więcej nas tu jest, aż nie nadążam czytać postów.
Właśnie skończyłam pracę i lecę do domu.
Zrobiłam dziś betę, 6 dni od poprzedniej.
Dzisiejszy wynik to 6004 Myślę że jest w porządku, wg normy to około 6 tydzień czyli by się zgadzało. Za 8 dni mam wizytę u lekarza, myślę że będzie widać serduszko, tak bardzo bym chciała
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualnyB_002 wrote:Cześć dziewczyny
widzę że coraz więcej nas tu jest, aż nie nadążam czytać postów.
Właśnie skończyłam pracę i lecę do domu.
Zrobiłam dziś betę, 6 dni od poprzedniej.
Dzisiejszy wynik to 6004 Myślę że jest w porządku, wg normy to około 6 tydzień czyli by się zgadzało. Za 8 dni mam wizytę u lekarza, myślę że będzie widać serduszko, tak bardzo bym chciała
Piękna beta! -
Witam nowe dziewczyny ja tez już powoli nie nadążam z postami
B002 bardzo ładna beta, trzymam kciuki żebyś zobaczyła serduszko
Ja wizyta za 9 dni ale wydaje mi się, że to będzie za wcześnie żeby cokolowiek zobaczyć.. boje się, że pojadę na darmo kawał drogi i bardziej mnie to zestresuje..
-
Witam nowe brzuchatki co otworze stronę to więcej komentarzy.
-
Summis95 wrote:Witam nowe dziewczyny ja tez już powoli nie nadążam z postami
B002 bardzo ładna beta, trzymam kciuki żebyś zobaczyła serduszko
Ja wizyta za 9 dni ale wydaje mi się, że to będzie za wcześnie żeby cokolowiek zobaczyć.. boje się, że pojadę na darmo kawał drogi i bardziej mnie to zestresuje..
Skoro jestes teraz w 6t3d teraz jestes w 7 tygodniu ciazy to za tydzien będziesz juz w 8 tygodniu ciazy wiec na 100% juz cos bedzie widac pewnie serduszko jak dzwon ok 6t3d mówią ze serce juz jest normalnie widać. nie masz sie co martwić
a na kiedy masz wizyte bo ja mam na 13-ego
Ps: chociaz ty chyba mówiłas ze ciaza u ciebie młodsza bo masz 40 dniowe cykle ale to sie nie martw tak jak mowie serduszko widać juz ok 6t3d nie raz wcześniej nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 16:58
-
Valetta ja też mam wizytę w 6 tyg 2 dniu, i przy obecnej becie mam nadzieję że właśnie na wizycie będzie już serduszko. Zobaczymy. Tobie też życzę żebyś już je zobaczyła.
Summis, Ty to na 100% będziesz już je widzieć A nawet jeśli nie to żadna wizyta nie jest na marne Zawsze to jakieś nowe wieści co tam się dzieje w środku.Rub45, valetta94 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B_002 wrote:Valetta A nawet jeśli nie to żadna wizyta nie jest na marne Zawsze to jakieś nowe wieści co tam się dzieje w środku.
Valetta No własnie tez tak uwazam , a ty Summis95 skoro widziałaś mocna kreche w dniu przewidywanej miesiączki to tam w tym twoim piekarniku nieźle sie dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:20
promyczek86, valetta94 lubią tę wiadomość
-
ja w sobotę wybieram się na betę, bo akurat bd w mieście. Póki co trochę staram się ogarniczać kp, żeby przestawić dziecko na mm. Boję się kp przy mojej historii. W ciągu dnia młoda nawet się nie dopomina, bo dużo je stałych pokarmów i mm tez jej wchodzi, ale nocki - no way, nie oszukasz. Pogadam jutro z moją ginekolog, co ona na to. No i dochodzi jeszcze kwestia noszenia na rączkach - ale tego już się nie da "odstawić". Po prostu musi być dobrze i tyle
Summis, wg mnie też już powinno być serduszko w skończonym 7tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:40