Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też czasami boli, zwykle w okolicach żeber, bo tam poprzednia córka narobiła spustoszenia
. Dziś nawet miałam sen, że mnie prąd w brzuch porazil i że miałam zły biustonosz na sobie, biegłam do brafiterki kupić coś wwiększego, zaraz po tym budzę się aa mała tak wariowała, że musiałam pochodzić żeby znowu zasnela, ból okropny
-
Lili90 wrote:Nam dzisiaj na wyzycie tez lekarz zrobił to usg prenatalne. I tak moj maluszek ma o 2 tyg do przodu głowkę, ale sprawdzał cos tam jeszcze i powiedział, że jest pewny tego, że to nie wodogłowie. W ogole cały dzieciak jest o 1,5 tyg starszy niż powinien, wazy juz 1600g, wszystkie przepływy i cała reszta w normie. Obawiałam się trochę co mi powie na temat szyjki, ale po badaniu stwierdził że pessar ładnie tam siedzi obejmuje cała szyjki i wszystko jest dobrze.
A o to nasz synek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da66b1ad536.jpgLili90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy ruchy maluchów są dla was bolesne? Bo moja mała jak się rusza na dole to boli mnie w okolicach jajników nie raz w lewym boku. Nie wiem czy to normalne
Przez przypadek polubiłam kochana. Kasia mnie nie tyle, że boli ale wczoraj znów kopała mnie nisko aż mi się zrobił brzuch cały skamieniały i nie było to wcale przyjemne. Raz mi przyłożyła mocno w żebro. -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Witam się z Wami w skończonym kolejnym tygodniu! Nie do wiary jak szybko płynie czas! Za tydzień zobaczę 3 z przodu
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Przez przypadek polubiłam kochana. Kasia mnie nie tyle, że boli ale wczoraj znów kopała mnie nisko aż mi się zrobił brzuch cały skamieniały i nie było to wcale przyjemne. Raz mi przyłożyła mocno w żebro.
. I wiem, że jest obrucona pleckami bo ruchy są bardziej jakby od strony pleców moich
-
Cześć dziewczyny
Jeśli chodzi o ból, to mnie boli tak w środku jak Kazik kopie, jak po czymś wewnątrz wali, na przykład w pęcherz lub okolice szyjki. Brzuch boli mnie sam z siebie.
Spojrzałam na prognozę pogody do niedzieli i ciągle ma mrozic. I ja bym nie miała nic przeciwko, gdyby nie ten pieprzony smog. Bo sam mróz, jak jest słoneczko i niebo widać to ja lubię, spacer z chrzeszczacym śniegiem pod butami... Ale ten syf za oknem przyprawia mnie o mdłości już
-
nick nieaktualnyI już po badaniach. Czekałam w kolejce na sto osób. I przyszedł młody, miły Pan, zrobił awanturę że kobieta w ciąży siedzi i nikt nie ustąpi, że przecież powinnam mieć pierwszeństwo.
Ludzie głowy pospuszczali a ja weszłam do gabinetu.
Auto mi rano nie odpaliło. Diesel...W nocy byl straszny mróz i nie chciałam go kręcić, bo się boje że zepsuje znowu.india, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:I już po badaniach. Czekałam w kolejce na sto osób. I przyszedł młody, miły Pan, zrobił awanturę że kobieta w ciąży siedzi i nikt nie ustąpi, że przecież powinnam mieć pierwszeństwo.
Ludzie głowy pospuszczali a ja weszłam do gabinetu.
Auto mi rano nie odpaliło. Diesel...W nocy byl straszny mróz i nie chciałam go kręcić, bo się boje że zepsuje znowu.Jest nadzieja w narodzie
Współczuję problemów z dieslem. Mąż wczoraj był z naszym na wstępnych ogledzinach u mechanika, w poniedziałek chyba zostawimy go na kilka dni. Boję sie o koszty, sama wymiana olejów i filtrów to ponad 700 zł a nie wiadomo, co z tym odpalaniem.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy ruchy maluchów są dla was bolesne? Bo moja mała jak się rusza na dole to boli mnie w okolicach jajników nie raz w lewym boku. Nie wiem czy to normalne
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:I słusznie Paula, dobrze że się upomnial o Twoje prawa
Jest nadzieja w narodzie
Współczuję problemów z dieslem. Mąż wczoraj był z naszym na wstępnych ogledzinach u mechanika, w poniedziałek chyba zostawimy go na kilka dni. Boję sie o koszty, sama wymiana olejów i filtrów to ponad 700 zł a nie wiadomo, co z tym odpalaniem. -
Paula 90 wrote:Ja myślę że to ta temperatura, to stary diesel już. Poczekamy, bo on stał w takim przejściu, że cały zamarzł. Z dala od innych aut i w przeciągu. Obstawiam że świece są tak zimne że nie łapią.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyindia wrote:Karmelka czasem bywa boleśnie i mało przyjemnie.
Paula niestety czeto stacjonarna apteka ma wyzsze ceny niz internetowo. Juz to sprawdzalam
Miło ze strony nieznajomego
O, dziękuję za tą informację, będę sobie sprawdzać ceny. Nie pomyślałabym ze mogą być różnice