Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
India slicznosci :)pieknie
Karmelka gdzie kupowalas fotel do pokoju malej?
i jeszcze chyba Fasolka wkladala zdjecie fotela?
Przejzalam juz chyba wszystkie mozliwe strony i nie wiem co wybrac a nie chce nic drogiego, nic szerokiego...maly zgrabny wygodny fotelik.....co polecacie?
india lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:India slicznosci :)pieknie
Przejzalam juz chyba wszystkie mozliwe strony i nie wiem co wybrac a nie chce nic drogiego, nic szerokiego...maly zgrabny wygodny fotelik.....co polecacie?
ja nie wrzucałam ale mogę podać linka
https://www.mebel-partner.pl/elegancki-fotel-bujany-sibil-szary-uszak-z-guzikami-na-drewnianych-plozach-detail?gclid=Cj0KCQiA1NbhBRCBARIsAKOTmUu4Z4Z1Ty6Mf9nwdPmyr5lGGF4AgXP5wY6SUzH5dPXTxkh3Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:ja bym odesłała... ja tez mam jutro na 15 usg
Trzymam kciuki za nas wszystkie trzy
Chyba że ktoś jeszcze ma jutro?
Masz rację, odeślę ten cycnik.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:India slicznosci :)pieknie
Przejzalam juz chyba wszystkie mozliwe strony i nie wiem co wybrac a nie chce nic drogiego, nic szerokiego...maly zgrabny wygodny fotelik.....co polecacie? -
nick nieaktualnyNo piękności to Twoje dziecię India, a ja się zorientowałam że nic nie zjadłam od 13:30 oprócz paru cukierków koło 16. Nie chcę mi się ostatnio jeść. Mam z tym problem. Zjadłabym nawet ale teraz tak sobie obliczylam dopiero
india lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNam dzisiaj na wyzycie tez lekarz zrobił to usg prenatalne. I tak moj maluszek ma o 2 tyg do przodu głowkę, ale sprawdzał cos tam jeszcze i powiedział, że jest pewny tego, że to nie wodogłowie. W ogole cały dzieciak jest o 1,5 tyg starszy niż powinien, wazy juz 1600g, wszystkie przepływy i cała reszta w normie. Obawiałam się trochę co mi powie na temat szyjki, ale po badaniu stwierdził że pessar ładnie tam siedzi obejmuje cała szyjki i wszystko jest dobrze.
A o to nasz synek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da66b1ad536.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 22:42
Tunia76, Mama36, Lolka30, Kasiulka90, Karollinax26, Wiewióreczka, Karmelllka90, Kiwona, Daffi, Sansivieria, Paula 90, india, AniaKJ, Natalia-tosia, DorotaAnna, espoir, Fasolka77, Kasionek, Misiabella, martusiawp, B_002, Iduna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ja jadę zrobić cały zestaw badań zleconych przez diabetologa:
Mocz
Morfologia
Wit D
Wit D3
Wapń
TSH.
Ciekawa jestem czy dzisiaj będą wszystkie wyniki. Dobrze by byłobo jutro wizyta u diabetologa, w poniedziałek endokrynologa a w piątek później ginekolog.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili śliczna fotka. Coraz bardziej nie mogę doczekać się moich fotek
A tymi rozbieżnościami w wymiarach nie ma potrzeby się martwić. Kiedyś czytałam w jakimś medycznym artykule ale też u mamyginekolog (artykuł o USG drugiego albo trzeciego trymestru, nie piętami dokładnie) że te rozbieżności są zawsze i dopiero różnica średnio 3 tygodni może zacząć niepokoić. Zresztą nie powinno się patrzeć na to, że dziecko ma być w 50centylu. Jeśli jest w normie to jest ok.
Udanego dnia dla wszystkichDorotaAnna, Misiabella, Lili90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość