Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Syska2202 wrote:Stresant powiem ci że moje włosy długość ok ale stan ich w ciąży daje dużo do życzenia ... wypadają
Ja mam włosy bardzo gęste i grube, do tego falowane. Teraz to praktycznie na szczotce nie ma ani jednego. Na głowie mam dziki szał, ciężki do opanowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 20:43
-
Tunia76 wrote:A ja miałam wrażenie, że w ciąży włosy są zawsze super, a po ciąży lecą.
Ja mam włosy bardzo gęste i grube, do tego falowane. Teraz to praktycznie na szczotce nie ma ani jednego. Na głowie mam dzili szał, ciężki do opanowania.
moja znajoma miała murzyńskie afro przed ciążą a w trakcie i po masakra...Fasolka77
-
Syska2202 wrote:Ja spinam i okolicznościowo rozpuszczam bo mąż mi powiedział że mnie ogolone na łyso jak jeszcze raz je gdzieś znajdzie hahaha:-P przy spaniu to dostaje szału jak jakiś znajdzie
takie piekne wlosy szkoda by bylo obciac
przed ciaza mialam kuracje z placenty, po pierwszym opakowaniu pomoglo, trzymaly sie mocno, nic nie lecialo...... ale po drugim wrocilo do "normalnego swojego stanu " i znow sa wszedzie
maz przyzwyczajony, kanal w wannie raz na tydzien czysci....bo to moich jeszcze dochodza wlosy corki....grube geste i do pasaostatnio chcialm sprawdzic czy wszy ze szkoly nie przyniosla...normalnie sie skory glowy nie dalo dopatrzec, bo tak gesto jej wlosy wyrastaja
fajnie nie wiadomo po kim tak ma
meza najbardziej wkurza jak w pralce piore i te wlosy przechodza z ubrania na ubranie......potem w pracy z koszulki sciaga metrowe blond wlosya jeszcze sa tak " powbijane" w material ze ciezko wyciagnac.....
-
Syska2202 wrote:Ja spinam i okolicznościowo rozpuszczam bo mąż mi powiedział że mnie ogolone na łyso jak jeszcze raz je gdzieś znajdzie hahaha:-P przy spaniu to dostaje szału jak jakiś znajdzie
Śliczna jesteś :* Mój mąż najbardziej się wkurza jak znajduje moje włosy w swoich majtkachNie mam pojęcia skąd one się tam biorą, w nocy śpi nago i chyba zbiera wszystkie kudełki z łóżka haha, a włosy mam dłuuugie do pasa i gęste
Syska2202, stresant, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Śliczna jesteś :* Mój mąż najbardziej się wkurza jak znajduje moje włosy w swoich majtkach
Nie mam pojęcia skąd one się tam biorą, w nocy śpi nago i chyba zbiera wszystkie kudełki z łóżka haha, a włosy mam dłuuugie do pasa i gęste
:-P:-P padłam ze śmiechu
mój chłop ma brodę i tam znajduje
valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tunia zazdroszcze grzywy.....12 lat temu w poprzednich ciazach mialam dlugie piekne wlosy.....jeszcze przed zatrzymaniem @ przestaly wypadac i to byl pierwszy objaw ciazy u mnie
teraz niestety niemoze tez i wiek robi swoje....
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Jezu Daffi siedź w domu a nie tulupy chodzisz kręcić w taką pogodę!
predzej jak kulawy ptak.
Fasolka77, mysla.nieskalana, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Tunia zazdroszcze grzywy.....12 lat temu w poprzednich ciazach mialam dlugie piekne wlosy.....jeszcze przed zatrzymaniem @ przestaly wypadac i to byl pierwszy objaw ciazy u mnie
teraz niestety niemoze tez i wiek robi swoje....
Planuję jeszcze w marcu zrobić kolorek, tylko nie wiem jak wytrzymam ponad 3h u fryzjera. -
Jesli chodzino watrobke to mi dietetyczka powiedziala ze mozna, zwlaszcza przy anemii i nie czesciej niz raz na tydzien, dwa. Fasolka77, ja zrobilam sobie trzy kanapki na kolacje, ale trzecia odlozylam na nocna przekaske he he. Zobacze jaki bede miec cukier po kolacji, to jutro zjem 3, choc moze jakas suruwke wieksza zrobie. Teraz zjadlam wlasnie 2 kanapki z wedlina ogorkiem kiszonym i cala cykorie, sobie schrupalam. Ja po sniadaniu i obiedzie mialam niski cukier, zastanawiam sie czy nie za niski, bo kobieta w ciazy z reguly powinna miec wyzsze cukry po godzinie, choc mieszczace sie w normie. A ja mialam po sniadaniu 103, a po obiedzie 97. Po obiedzie bylam deczko glodna, choc zjadlam filizanke kremu z cukinii, kawalek halibuta, 4 lyzki kaszy peczak i surowke z kiszonego ogorka i pomidora plus oliwa z oliwek. Chyba tez z kawa wroce na 1 sniadanie w ramach eksperymentu. Dzisiaj moj syn chyba na nowo zarazil sie ode mnie, juz sil brak i znow sobie pewnie nie pospie, dzis to bylo raptem 4 godz. Sen tez ma wplyw na cukry czytalam o tym, choc uwazam ze to nie niespanie wywolalo cukrzyce, ale podwyzsza mi te cukry na czczo.