X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syska2202 wrote:
    Dobra wygrałaś :-P:-P:-P padłam ze śmiechu :-P mój chłop ma brodę i tam znajduje :-D

To powiem wam jeszcze, że jak mężowi zbliża się wyjazd na statek to od 2 tygodni zbiera moje włosy ze szczotki i robi sobie z nich takiego wielkiego kołtuna, pakuje go do walizki a potem z nim śpi na statku bo mówi, że to tak jakbym była obok :D A kiedyś steward sprzątał mu kabinę a ten kołtun leżał na łóżku i przy ścieleniu łóżka wyrzucił go do śmietnika a mąż wpada do kabiny i szuka w desperacji swojego przyjaciela kołtunka, wygrzebał go ze śmieci, umył i dalej razem spali :D Od tamtego razu już nie pozwala sobie sprzątać kabiny haha

Daffi, Syska2202, mysla.nieskalana, Tunia76, martusiawp, Fasolka77, Karollinax26, Misiabella, Natalia-tosia, Wiewióreczka, india, Kiwona lubią tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valetta94

Haha ale pomysłowy mąż :) i dobrze faceci powinni nas na rekach nosić :D

Syska

Witaj. Super zdjęcie widać na nim radość.inszczescie :)

valetta94 lubi tę wiadomość

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syska2202 wrote:
    Chyba tak , za miesiąc mi wybije 27 :-P
    Piękne lata.
    Jejku, kiedy to było. :(

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiabella wrote:
    Jesli chodzino watrobke to mi dietetyczka powiedziala ze mozna, zwlaszcza przy anemii i nie czesciej niz raz na tydzien, dwa. Fasolka77, ja zrobilam sobie trzy kanapki na kolacje, ale trzecia odlozylam na nocna przekaske he he. Zobacze jaki bede miec cukier po kolacji, to jutro zjem 3, choc moze jakas suruwke wieksza zrobie. Teraz zjadlam wlasnie 2 kanapki z wedlina ogorkiem kiszonym i cala cykorie, sobie schrupalam. Ja po sniadaniu i obiedzie mialam niski cukier, zastanawiam sie czy nie za niski, bo kobieta w ciazy z reguly powinna miec wyzsze cukry po godzinie, choc mieszczace sie w normie. A ja mialam po sniadaniu 103, a po obiedzie 97. Po obiedzie bylam deczko glodna, choc zjadlam filizanke kremu z cukinii, kawalek halibuta, 4 lyzki kaszy peczak i surowke z kiszonego ogorka i pomidora plus oliwa z oliwek. Chyba tez z kawa wroce na 1 sniadanie w ramach eksperymentu. Dzisiaj moj syn chyba na nowo zarazil sie ode mnie, juz sil brak i znow sobie pewnie nie pospie, dzis to bylo raptem 4 godz. Sen tez ma wplyw na cukry czytalam o tym, choc uwazam ze to nie niespanie wywolalo cukrzyce, ale podwyzsza mi te cukry na czczo.

dokladnie Misia- musisz na sobie posprawdzać :) ja po kolacji 2x probody, pasta rybna, sałata i kiszony po 1h cukier 87 .... ciekawe jaki będzie jutro rano :) śpię do oporu :)

Misiabella lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    valetta94 wrote:
    To powiem wam jeszcze, że jak mężowi zbliża się wyjazd na statek to od 2 tygodni zbiera moje włosy ze szczotki i robi sobie z nich takiego wielkiego kołtuna, pakuje go do walizki a potem z nim śpi na statku bo mówi, że to tak jakbym była obok :D A kiedyś steward sprzątał mu kabinę a ten kołtun leżał na łóżku i przy ścieleniu łóżka wyrzucił go do śmietnika a mąż wpada do kabiny i szuka w desperacji swojego przyjaciela kołtunka, wygrzebał go ze śmieci, umył i dalej razem spali :D Od tamtego razu już nie pozwala sobie sprzątać kabiny haha
    :D :D :D czad!!

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Syska2202 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój chłop ma młode rodzeństwo i kuzynostwo a z nimi jesteśmy teraz na wyjeździe to się akurat czuję staro :-P ale przywileji tyle że a miło , niemmusze robić nic :-P

mysla.nieskalana, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tez bym sobie tak dobrze pojadla, faworki, paczki, galaretke to moze bym mogla zjesc na 2 sniadanie, jak bedzie szlo z cukrem na czczo w ta optymistyczna strone ;) Smaka robicie :)

mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 25 skończone 8 stycznia, chyba jestem najmłodsza hmmm

martusiawp lubi tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ja rodziłam dwa razy na Kamienskiego i idę tam 3 raz. Nie mam pojęcia jak będzie. Poprzednie dwa razy były super. Zresztą życie mi i dziecka uratowali więc nie ma O czym mówić. A czy będę zadowolona teraz.. Się okaże. Do 3 razy sztuka :) Nigdy tam nikogo nie miałam i nie mam.
    Ja się obawiam, że nie zdążymy tak daleko dojechać :D Od nas to około 30 km a do tego jeśli będą godziny szczyty to trasa na minimum 2h :D A i jeszcze mąż będzie wracał z pracy około 2 godziny, bo pracuje zupełnie na drugim końcu Wrocławia :D Więc ten szpital odpadł na starcie :(

w4sqikgnoh8ujau7.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    valetta94 wrote:

haha ja 31.01 kończę 42 :)

valetta94, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszcie sie dziewczyny, ze mozecie wszystko jesc i miejcie na uwadze ze macie naprawde super he he. Ja nie zapomne jak kolezanka kiedys zjadla przy cukrzycy w ciazy batona a potem plakala, a ja sie dziwilam wtf? Tak naprawde to jednemu jedno deskwiera, drugiemu co innego, w sumie to tylko żarcie ;) Pocieszam sie he he.

DorotaAnna lubi tę wiadomość

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    haha ja 31.01 kończę 42 :)

Oj tam ciąża Cię odmłodzi 10 lat co najmniej :D A mi pewnie doda kilka lat hehe

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    valetta94 wrote:
    Oj tam ciąża Cię odmłodzi 10 lat co najmniej :D A mi pewnie doda kilka lat hehe

ja sie czuję na 30 także i tak spoko... :) nie mam problem ze swoimi wiekiem :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    valetta94 wrote:

Ja mam skończone 26 :)

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:

I o to chodzi! :)

Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    valetta94 wrote:
    Ja 20.06 skończę 43lata. Mogłabyś być moją córką, no prawie. :)

valetta94, Fasolka77 lubią tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dodam, że obchodzę urodziny razem z moja mamą :) miała dokładnie 30 lat jak mnie urodziła :p

valetta94, martusiawp lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Ja 20.06 skończę 43lata. Mogłabyś być moją córką, no prawie. :)

Mój brat ma 45, też się śmiejemy że mógłby być moim ojcem :D

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    i dodam, że obchodzę urodziny razem z moja mamą :) miała dokładnie 30 lat jak mnie urodziła :p

Ooo to ładny prezent zrobiłaś mamie w dniu jej urodzin :) Moja mama mnie urodziła mając równo 40 :D

Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Ja ciężko zniosłam 40 urodziny. Oj miałam doła. Cały czas miałam wrażenie, że wszystko co najlepsze jest już za mną.
    A teraz wracam do gry i wszystko zaczynam od nowa. :)

martusiawp lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
‹‹ 1266 1267 1268 1269 1270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ