Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Ja ciężko zniosłam 40 urodziny. Oj miałam doła. Cały czas miałam wrażenie, że wszystko co najlepsze jest już za mną.
A teraz wracam do gry i wszystko zaczynam od nowa.
a ja po 35 rż poczułam, że żyję! rozwód, nowa praca, nowe miasto, nowy facetżycie jest piękne!!!
Mama36, Tunia76, Karollinax26, valetta94, martusiawp, DorotaAnna, Misiabella, Kiwona, espoir lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Śliczna jesteś :* Mój mąż najbardziej się wkurza jak znajduje moje włosy w swoich majtkach
Nie mam pojęcia skąd one się tam biorą, w nocy śpi nago i chyba zbiera wszystkie kudełki z łóżka haha, a włosy mam dłuuugie do pasa i gęste
zazdraszczam
Chyba jestem najmłodsza, w marcu wybije mi 24Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 21:48
martusiawp, valetta94, Kiwona lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Jezu Daffi siedź w domu a nie tulupy chodzisz kręcić w taką pogodę!
Syska cudnie wyglądasz. Radość aż bije od Ciebie
.
Co do włosów to u mnie są w lepszej kondyncji i zauważyyłam że rosną mi tam gdzie ich nie miałam, tzn. miałam na czole takie zakola jak myszka miki a teraz mi zarosły haha.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Oj ciekawe czy Karmelka na IP nie pojechała... ja w sierpniu skończę 27 lat
Pamietam jak nam rodzice powiedzieli, że mama jest w ciąży. Ja miałam 13 lat a mój brat 18. Mi to było wszystko jedno bylebym mogła włączyć mtv spowrotem (kazali mi wyłączyć tv bo będzie poważna rozmowa xd) a mój brat krzyczał, że jest za stary na rodzeństwo i czy nie wiedza po co są prezerwatywy xd każdy musiał to przetrawic po swojemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 22:21
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A mi włosy w ciąży wlasnienprzestaly wypadać i rosną jak szalone
ciekawe czy wszystkie nie wypadną po porodzie
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyFasolka
Ojej to bardzo przykroale.dobrze że teraz już masz bliżej jak dalej do porodu i będzie zdrowa dzidzia. Bardzo się cieszę że tobie się udało !! Wiek nie gra roli najważniejsze jest miłość i opieka dla dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 22:31
-
nick nieaktualnyWróciłam ze szpitala. Pojechaliśmy bo jeszcze nigdy nie miałam tak czesto twardego brzucha plus pobolewał mnie ale już sama nie wiedziałam czy ból okresowy czy promieniuje z łona.
Jak pojechałam przyjęli mnie od razu, nawet lakerka stwierdziła że jestem ważniejsza niż kobieta która już że skurczami porodowymi przyjechała.
Zaczęła od badania ginekologicznego powiedziała, że szyjka długa twarda i zamknięta. Powiedzialam jej że szyjka straciła już na długości i że boje się że przez te twardnienia się skraca bo z 5,5 zrobiło się 4. Więc zmierzyła mi ale nie powiedziała długości tylko że jest długa i taka jaka być powinna. Potem powtórzyła to przy podawaniu mi kart informacyjnej.
No zrobiła mi jeszcze przeplywy powiedziała że nie widzi nieprawidłowosci. Poleciała do drugiej pacjentki to ja się ubieram i do wyjścia a tu położna z KTG do mnie. Więc miałam 40 min KTG pierwsze w życiu. Żadne skurcze się nie zapisały jedynie co to chciały mi zrobić drugie KTG bo mała miała tętno 150-160 ale im wytłumaczyłam że ona takie ma itd, itd i stwierdziły w sumie we dwie, że nie będą powtarzać i puściły mnie do domu. Mam odpoczywać i nie uprawiać sexu.
Aha a na karcie mi napisała szyjka więcej niż 3 cm. Nie napisała na ile ja wymierzyla. We czwartek miała 3.97 cm dzisiaj sobota i trochę się zastanawiam czy te twardnienia mi ją skróciły czy tak ja wymierzyla a wiemy że różnie mierzą.
Z drugiej strony jak lekarz mówi po badaniu palcami że długa... -
Fasolka77 wrote:jakiego doła? córa Cie odmłodzi a Ty o dole mówisz!!??? Halo!!!!
A jak w ogóle Tunia syn zareagował na wieść o siostrzyczce?
Liczy, że zajmę się małą i przestanę się martwić o niego.
Stwierdził, że na spacerze z wozkiem, to będzie wyglądał jak tatuś.
A mąż to w ogóle oszalał ze szczęścia. Ledwo mu powiedziałam, że jestem w ciąży (dostał prezent na 20 rocznicę ślubu, skarpeteczki i test ciążowy) to od razu pochwalił się w pracy. Trochę byłam zła na niego, bo gdyby coś poszło nie tak.Misiabella, DorotaAnna, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny