Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita25 wrote:Wiewioreczka jak często teraz chodzisz na kontrolne USG po tym jak wcześniej miałaś przeboje z szyjka? Masz jakoś częściej wizyty?
Jeśli ma powyżej 25 mm, bez rozwarcia, to jest super.
Fasolka, tak powiedziałam ginowi, bo mamy teraz fajne relacjeBardzo go to rozbawiło i powiedział, że mnie nie rozumie, bo jemu jest miło jak przychodzi ładna pacjentka. Odpowiedziałam, że w drugą stronę niekoniecznie tak to działa
Cześć, AneteJa właśnie też od 16 tc mam twardnienia. Powodzenia i czekamy na wieści.
Karolinka, piękne klapki, w moim typieNie wiem czy kiwi nie jest czasem owocem, który uniemożliwia ścinanie galaretki.
Ago91, posmaruj bepanthenem dla dzieci, jeśli kupowałaś jużJeśli nie da ulgi, to zrób na wszelki wypadek próby wątrobowe. Właśnie doczytałam, że Karmelka radzi to samo
Karmelllka90, ago91, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Samo łóżeczko ekspres.. Umordowalam sie z przewijakiem najwięcej. Lozeczko jest w całości tylko pociagasz w gore kazdy bok lozeczka by się zablokowal i rozciagasz dno wpychajac to w dol.. Potem tylko osprzet. Podwieszka dla dziecka jest montowana na zamek do tego są 2 rurki stelaza. Zamek na koncu blokowany jeat plastikowym zapieciem takim jak wpiecie w plecakach czy szelkach dla np. psow. Ale przewijak wycisnal ze mnie poty bo zle rurki wlozylam i mialam za szeroko rozstawione klipsy do wpiecia
ogolnie banal na drugi raz zrobilabym to w 10min.
A teraz polozylam sie odpocząć a tu co? Fifi stwierdził ze czas szalec.
Na fb dziewczyny glowia sie dlaczego laski po wizytach pisza ze zmienia sie in tp na szybszy. Juz nie wiem jak tlumaczyc ze kazdq z nas ma inne dziecko.. Jedne mniejsze jedne wieksze.. I juz podalam przykład ze moj maly w 26tc wazyl 1200g a innej corka w 30tc 1kg i co? Na tej podstawie o jakies 3 tyg mam przesunac tp w przód? Po co one sobie tym glowe zaprzataja i sie stresuja.Daffi, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
wlasnie sie przekonalam ze moje dziecie ma sluch absolutny
robilam u starszaka porzadek z kolockami lego.....maluszek spal i nie ruszal sie......jak zaczelam przesypywac lego ze skrzynek i zaczelo szuscic....no normlanie jakby go kto do pradu podlaczyl, tu noga wylazla, tu dupka, raczkami po pecherzu
a do odkurzacz to ma awersje, wydaje sie ze wyskoczy z brzucha jak zaczynam odkurzacDaffi, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/417243/s/cool-club-pajac-chlopiecy-szary-batman/
Proszęmysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Wy ściągacie już hybrydy a ja dopiero założyłam haha ale ostatnio na IP oczywiście 3 wyskubalam
-
Karollinax26 wrote:Wiewiórka, zaraz zajrzę do lodówki
A co do klapek, to ja lubię „jakoś” wyglądaćdo szpitala też wezmę kilka kosmetyków, może będę w stanie się chociaż trochę umalować
mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Karollinax26, Paula 90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też dzisiaj sciągnęłam hybrydy, bo już miałam odrost, że ho ho. Ale do marca jeszcze zamierzam robić. Jakoś lepiej się czuję jak mam pomalowane
Co do kombinezonów to ja kupiłam misiaka w hmie na wyprzedaży za 27zł. Jakby ktoś szukał to polecam, spory wybór, ale niestety tylko stacjonarnie, bo w internecie nie są poprzecenianemartusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja do marca nie sciagam a pozniej chyba i tak rozchodzi sie o to by bylo widac kolor plytki. Ale jak np na stopach zdejme to nie może byc? Toz to tez płytka paznokcia. Ale glupio mi pytac lekarza zeby nie wyszlo ze paznokcie sa mi najwazniejsze :p
espoir, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 ja też wieczorem miałam cesarki, a rano już sobie poszłam oko podkreślić
a po odejściu wód jeszcze głowę myłam i suszyłam
lepiej tak się czuję i nawet jak nigdzie nie wychodzę, to lubię lekko się pomalować
mysla.nieskalana, Anete, Wiewióreczka, Karollinax26, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Ago91, mnie 2 miesiące temu wysypało w podobny sposób na wewnętrznej stronie łokci. Powiedziałam o tym lekarce, ale po kilku dniach przeszło. Pytała, czy jadłam mandarynki/pomarańcze, bo w ciąży może coś takiego wychodzić po cytrusach (u mnie to na pewno nie od tego). Potem jeszcze czasem mi się pogarszało świeżo po kąpieli. Co jakiś czas to widuję, ale mnie to nie niepokoi. Teraz akurat nie mam. Niczym tego nie smarowałam ani nie brałam żadnych leków.
ago91 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Dziękuję.. Ja wiem ze to juz szczyt lenistwa z mojej str.
Noł problem
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/413645/?gclid=Cj0KCQiAkMDiBRDNARIsACKP1FF0S3BYSSrjILFFukDJzc6sIHI3G_IbzXB_cBdlNRkbvNhjL6dcyq0aAnQJEALw_wcB