Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:No a my po wizycie. Te bóle na szczęście nic złego, poza moim fatalnym samopoczuciem, nie powodują. Szyjka mierzona w linii proste 43 mm
Kazik przybrał duuużo w ciągu 3 tygodni, bo waży już 1329 g! Jak tak dalej pójdzie, to mi nie pozwolą rodzić naturalnie.
L4 mi wystawi od 4 lutego, muszę po nie przyjść w poniedziałek. Z wyprzedzeniem nie może a nie przyjmuje codziennie, więc muszę czekać do poniedziałku.
Nie zabrania mi nic, mam tylko odpoczywać. Pytał, ile magnezu biorę, mówię że 3x2 magne B6, skomentował że dużoAle nie kazał ograniczać.
Młody pozasłaniany rączkami, nie chciał sie pokazać, mam tylko zdjęcie szyjkiJest z powrotem główką w dół
super wieści Kiwona! Kazik kawał Kluska!no to szykuje Ci się jeszcze pracowity piąteczek?
ostatni piątek, piąteczek, piątunio w pracy?
Fasolka77
-
espoir wrote:a czy jest tu ktoś, kto nie ma żadnych twardnień i nie bierze magnezu wcale? bo tak myślę czy mimo to powinnam... może czegoś nie wiem, więc pytam
janie biorę magnezu, twardnień jako takich nie odnotowałam.. czasem jak za dużo zjem to mam większy i twardszy brzuch ale to pewnie od wzdęcia np albo od pełnego żołądka
espoir lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karolina seksi mamuska
B002 super zakupy!
Natalia taka pepowina sie zdarza, najwazniejsze, ze w niczym nie przeszkadza i Bianka ładnie rośnie :*
Kiwona Kaziu to bedzie nasza kolejna kluseczkanajwazniejsze, ze wszystko oki
Ja po roku planowałam normalnie wrocic do pracy, choc maz bylby zadowolony gdybym zostala w domu, ale ja sobie nie wyobrazam funkcjonowania za jedna pensję. Nawet robilam rozeznanie w żłobkach ale jak mona mamcia sie o tym dowiedziala to powiedziala, ze nie ma mowy i ona sie Pola zajmie. Z chęcią z takiej pomocy skorzystam i wtedy zobaczymy ile babcia "wytrzyma"Kiwona, Natalia-tosia, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak off top to cieszę się bo przed wczoraj wystawilam narożnik na sprzedaż taki mały 200x80 cm i babka chce go kupić super cieszę się pozbwde się narożnika i parę groszy wpadnie. Może uda mi się w końcu sprzedać moja suknie ślubna to już w ogóle się uciesze
martusiawp, valetta94, Karmelllka90, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:s
super wieści Kiwona! Kazik kawał Kluska!no to szykuje Ci się jeszcze pracowity piąteczek?
ostatni piątek, piąteczek, piątunio w pracy?
Ale nie będę się o robotę upominała specjalnie, jak będę się dobrze czuła to może pojadę do firmy posprzątać sobie biurko i tyle.
Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Może uda mi się w końcu sprzedać moja suknie ślubna to już w ogóle się uciesze
martusiawp, Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Ja moja sprzedałam tydzien po wystawieniu i to pierwsza babka wziela. Grunt to ladne zdjecia dodać np. Z sesji. Wystawilam za 3500 a sprzedalam za 3 tys. Mysle, ze poszlaby nawet za wiecej. A byla taka wielka, ze nawet do szafy sie nie mieściła: o
A czyscilas ja przed sprzedażą? Bo ja jeszcze nie i póki nie będę miała chętniej to nawet o tym nie myślę bo kasa pójdzie w błoto.
Ja nie miałam sesji więc muszę wybierać z tych co mam. A na jakiej stronie? -
jakas promka w carrefour
https://www.carrefour.pl/poduszka-ci-owa-kojec-kocyk-chmurka-251d-rose-75x115?fbclid=IwAR23v2LLTTBD4WBWBBLN-fmcftwQQFity5ieErI41D3_AZQoPrxo4agJWX4&dclid=CjgKEAiAs8XiBRDi3cKcg9WgxQ8SJACClWr6-qPKDgKwmGAIoDc6mEFVOr7soNNghv51VQEWm_-zjPD_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 17:40
Fasolka77
-
Przyszło dziś łóżeczko
jest piękne! Ale jeszcze nie złożone
na razie została mi ostatnia przesyłka, pajacyk ze Smyka, jakieś drobnostki zostawię na luty
martusiawp, DorotaAnna, Fasolka77, valetta94, Natalia-tosia, MamaAga85, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:a czy jest tu ktoś, kto nie ma żadnych twardnień i nie bierze magnezu wcale? bo tak myślę czy mimo to powinnam... może czegoś nie wiem, więc pytam
Ja nie mam żadnych twardnień i nie biorę magnezu👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kiwona gratuluje udanej wizyty
Ja swojej sukni nie chce sprzedać, wisi u mojej mamy cały czasvaletta94 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A propo dentysty- dziewczyny z Torunia znacie kogoś fajnego na NFZ? Kurde tez muszę się wybrać👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️